Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi 2500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar imzamdaki sistemi yaklaşık 2 yıl öncesinde almıştım şimdi bir tanıdıgıma yine bir sistem toplamamız gerekti.Oyun üzerine bir sistem istiyor ancak fiyatlara baktıgımda çok yüksek oldugunu gördüm 2 yıl önceki sistemim bile şimdiki halinden pahalı gibi geliyor göz kararı şöyle bir sistem yaptım ancak biraz daha fiyattan kırpmamız gerekiyor nelerden kırpıp daha iyi bir verim elde edebiliriz veya daha iyi bir öneriniz varmıdır teşekkürler.

Sistem Tavsiyesi 2500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmtqnR -- 3 Temmuz 2015; 22:35:14 >

• TombalacıMemeT kullanıcısına yanıt
    Peki bunları yapma amacımız fiyattan düşmek mi yoksa fp oranı olarak fazla fark olmamasımı hocam birde ekran kartı ve işlemci hakkında bilgim yok nedir durumları ekran kartı güncel oyunlarda sıkıntı çıkarırmı aynı paraya varmı daha iyi önerin
  • Up.... bugun aliyorum varmi ekleyebilecegim veya cikartacagim parcalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UmtqnR kullanıcısına yanıt
    İps monitör ve bir üst ekran kartını koyuyorum

sen boşuna pahalı parçaları seçmişsin gerek yok.Vatanda o fiyatın altına 700W psu var

ıps monitörlerin ms aralığı bu civarda ve hissedilir bir fark yaratmıyor. 1 ms ve 21.5 monitör de ekleyebilirim

Sistem Tavsiyesi 2500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Temmuz 2015; 12:30:06 >
  • Monitör değişebilir.
    Anakart gigabyte ds3p 253 lira(30 lira kar)

Ram HI-LEVEL 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM (Soğutuculu) 154 lira (130 lira kar)

İşlemci fx 8300 420 lira (180 lira kar)

Kasa z3 olabilir bu durumda 100 lira daha kar.

340 lira kar. Fiyatlar sinerjinin fiyatları diğer sistem elemanlarını da oradan topla. Monitör daha ucuz olsun 280x bile koyarsın. 830 lira sinerjide. 170 lira fark var.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam gercekten guzel bir sistem olmus alacagim kisinin biraz butcesini asiyor pek fark olmadan hangi parcadan biraz dusebiliriz

monitör kasa anakart

kasa 90 liralık deep cool tesseract olabilir

anakart b85 e45 (200) veya h81 s2pv (http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-h81m-s2pv-ddr3-1600mhz-sgl16x-1150p-pmu32189)

monitör dell fhd dvi monitörhttp://www.sinerji.gen.tr/dell-215-e2214h-led-monitor-5ms-full-hd-pmu32873

amd sistem öneremem oyun performansı düşük olur.

hala aşıyorsa ekran kartı da 280 düz alınabilir

fiyatlar sinerji gen tr.
    hocam son olarak vatandan almam gerekiyor ona gore toplayabilirmisiniz

vatanda bu kalitede iş çıkmaz fiyatlar belli casper monitör mecbur koyuyorum dvi girişi olan fhd monitör başka varsa koyun normalde casper marka önermem
     Sistem Tavsiyesi 2500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Temmuz 2015; 12:09:08 >
    Hocam bu 2800 tlye topladıgınız sistemi hangi siteden topladınız sinerji ile fiyatlar tutmuyor ?
  • Ille kasa istemiosan laptop olarak vatan bilgisayarda x550jk xx097h diye bir bilgisayar var arada 2500 tlye dusuo ona bir bak derim o snin tum ihtiyaclarini karsilar

Sinerjide kdv sepete en alt satırda eklenir teker teker yazan lar kdvsiz halleri

• Alternatif; ekran kartı gtx 960 da olabilir.
     Sistem Tavsiyesi 2500 TL
  • krmkkr kullanıcısına yanıt
    hangi site bu
    Resimdeki tam gözükmeyen anakart H97 PC MATE.

Monitör olarak linkteki monitörü,sistem olarak resimdeki sistem tavsiyemdir.

http://www.kliksa.com/urun/aoc-i2276vwm-215-1920-x-1080-5ms-ips-monitor/902141406
     Sistem Tavsiyesi 2500 TL

• Korkusuz Korkak kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi aşıyor hocam 2500 max
  • Son olarak sistemi şu hale getirdim duruma göre 2.500 olması için monitörü 21.5 alıp 2500 e çekerim diger bileşenler hakkında yorum yapabilirmisiniz yarın alıyorum son olarak

Sistem Tavsiyesi 2500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmtqnR -- 8 Temmuz 2015; 22:49:17 >
    Gözümden kaçmış.

O zaman bunu alabilirsin.
     Sistem Tavsiyesi 2500 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmtqnR

Son olarak sistemi şu hale getirdim duruma göre 2.500 olması için monitörü 21.5 alıp 2500 e çekerim diger bileşenler hakkında yorum yapabilirmisiniz yarın alıyorum son olarak

Sistem Tavsiyesi 2500 TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.