Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi (1000 TL yi geçmeyecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Sistem Tavsiyesi (1000 TL yi geçmeyecek)

Bu şekilde dediğiniz gibi kurdum sistemi değiştirmek veya eklemek istediğiniz birşey varmı arkadaşlar? Bence şunu biraz daha paraya kıyıp şu model alsaydın dediğiniz örneğin?
  • Vatan'a gittim elimdeki sistemle birlikte oradaki arkadaş anakartımın bir üst modelini tavsiye etti neyse artık o.. Bu anakartı alırsam bios güncellemesi yapmam gerektiğini yoksa sistemin çalışmayacağını falan anlattı aklıma kurt düşürdü ve bu indirimden yararlanamadan çıkıp geldik. Böyle birşey mümkünmü arkadaşlar yada bios güncellemesinin ne zararı olacakki bu kadar üsteledi üst modelini almam için? Bu konuda yorumlarınızı aktarırmısınız lütfen?
  • http://www.msi.com/product/mb/760GM-P23--FX-.html#/?div=CPUSupport işlemci modelinin karşısında uygun bios sürümü var.

alıntı;google chrome otomatik çeviri :)

MSI Live Update 5 size zaman kazandırır ve güncellenmesi riskini düşürür, son BIOS ve sürücüleri güncellemek için güçlü ve yararlı bir uygulamadır. Son kullanıcılar arkadaşı CD veya MSI sitesinden uygulama indirme ile kendi bilgisayarlarında Live Update 5 yazılımı yüklemek ve çalıştırmak olabilir. Özellikler - Otomatik BIOS / Sürücü / VGA / Utility Güncelleme Algılama Destek Microsoft Windows XP/Vista/7 - 32/64bit

live 5 pdate programı ile hallederdiniz illa bios güncellemesi gerekiyorsa,anakartı değiştirmeyin dedim çünkü giriş seviyesi için yeterli ve uygun fiyatlı bir kart,eleman belki iyi niyetli ama eksik bilgilendirmiş sizi,sağlık olsun.

• Hiç yok yere 2-3 hafta erteledik sistemi neyse bundada vardır bir hayır saglık olsun diyelim. Yani o söyleyince ben de bu sistem açılmayacağına göre bu güncellemeyi nasıl yaparım tereddütünde kaldım. Neyse artık bir dahaki indirimde alırız =) en azından sistemi oturttuk sablonda. Bundan sonrası kolay is=) teşekkür ediyorum tekrar @talatcaner..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.