Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AMD güzel bir oyun pc si toplamayı planlıyorum ama babama fazla yük olmak istemiyorum. Elimde şuanki pc nin hard diski var. Bana anakart , işlemci , ekran kartı , PSU ( PSU içinde olan bir kasada olabilir) . 1500-1800 tl arası güzel bir sistem istiyorum . Oyun için alıyorum pc yi .
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Nemirtingas kullanıcısına yanıt
    Hard disk Sata mı onu yazsaydınız keşke ,eski bi ide hdd ise yeni sisteme takmanız biraz zor anakartlarada ona uygun giriş olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

Hard disk Sata mı onu yazsaydınız keşke ,eski bi ide hdd ise yeni sisteme takmanız biraz zor anakartlarada ona uygun giriş olmuyor

ona nasıl bakabilirm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemirtingas

quote:

ona nasıl bakabilirm ?

Kasanın kapağını açın harddiskten şöyle bir kablo uzanıyorsa o IDE dir.Yani yeni alacağınız anakarta uymaz.

Sistem Tavsiyesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

quote:

Orijinalden alıntı: Nemirtingas

quote:

ona nasıl bakabilirm ?

Kasanın kapağını açın harddiskten şöyle bir kablo uzanıyorsa o IDE dir.Yani yeni alacağınız anakarta uymaz.

Sistem Tavsiyesi.

yok kardes baktım öyle degil

• quote:

Yeni hdd almanı öneririm ama almıcam diyosan sen bilirsin
    Anakart : 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    İşlemci : FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
    Ekran Kartı : GTX760 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    Ram : 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    Kasa : RC-K380 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    1800 tl yapar

kardes biraz daha fiyatı kısabilmemiz mümkünmü? Kasaya 280 tl demişsin fazla değilmi sence kasa için ?
    Birde senin verdiğin ekran kartı yerine bu ekran kartını alsam daha mantıklı olmazmı ?http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
    tamamen senın seçimin kasayıda ekran kartınıda değiştirebilirsin fark etmez
  • quote:

tamamen senın seçimin kasayıda ekran kartınıda değiştirebilirsin fark etmez

Dediğim ekran kartıyla senin bana önerdiğin ekran kartı arasında bir fark yoksa benim dediğimi alıcam . Birde ben kasayı seçerim ama psu su dandik cıkar fanı olmaz falan . Sana zahmet bana F/P güzel bir ürün seçebilirmisn ?en fazla 220 tl olursa memnun olurum . Birde bazıları kasayı 80 tlye boş al içini sen doldur diyolar ( psu , fan ) . Sizce hangisi daha ekonomik olur ?
    RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    600 watt daha ucuza bi kasa yok 240 tl ye bu var
  • quote:

RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    600 watt daha ucuza bi kasa yok 240 tl ye bu var

r9 280 'e ben oc yapıcam 600 W yeterli olurmu ?Birde benim şuanki pcnin kasası var casperin kendi kasası. Ben buna psu alsam sistemi bu kasanın içine dizsem sıkıntı çıkarmı ?
    sogutması yeterli değildir,kablo saklama yeri felan yoktur, içi dardır ekran kartı sığmaz kısaca o kasayı unut yani boşver casperi
    hocam r9 280 e oc yapıp ne yapacaksınız çok merak ediyorum,nedir bu milletteki 0 sisteme 0 parçara oc yapma merakı,oyunda 3-4 fps fazla alıcam diye kartı garanti dışı bırakıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 23 Haziran 2014; 16:56:48 >
  • quote:

sogutması yeterli değildir,kablo saklama yeri felan yoktur, içi dardır ekran kartı sığmaz kısaca o kasayı unut yani boşver casperi
    hocam r9 280 e oc yapıp ne yapacaksınız çok merak ediyorum,nedir bu milletteki 0 sisteme 0 parçara oc yapma merakı,oyunda 3-4 fps fazla alıcam diye kartı garanti dışı bırakıcaksınız

oc garanti dışı bıraktıgını bilmiyodum . oc yapmam o zaman .

sence bu kasa nasıl ?

http://www.vatanbilgisayar.com/rhino-432-600w-midt-atx-siyah-kasa.html#yorumlar

everese,frisby gibi kasaları almayın, kaliteli değiller
  • quote:

everese,frisby gibi kasaları almayın, kaliteli değiller

:S kardesim bana 240 tl altında bir kasa bulamazmısın ya ? Cok fazla fiyat çıktı dedi babam . 1800 tl abartmışsın dedi. 1600 altı bişey yap dedi.
    Anakartı bunla değiştirin 1 alt modeli ve daha ucuz 970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    Kasa olarakda ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    bunu alabilirsin ama sistemi kaldırırmı kaldırmazmı içindeki güç kaynagı bilmiyorum,bilen arkadaş varsa sana yardımcı olur

• quote:

Anakartı bunla değiştirin 1 alt modeli ve daha ucuz 970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    Kasa olarakda ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA
    bunu alabilirsin ama sistemi kaldırırmı kaldırmazmı içindeki güç kaynagı bilmiyorum,bilen arkadaş varsa sana yardımcı olur

Çok teşekkür ederim kardesim. Çok yardımcı oldun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.