Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese. 2 seneden fazladır sistemimi güncellemedim. Şu aralar güncellemeyi düşünüyorum.

hd ve monitör 3.5 yıllık olmuşlar. diğer parçalar 2 yılı geçti.

şu anki sistem şöyle

ASUS P7P55D P55 DDR3 S+GL PCIX 1156P ----------------> 15.09.2010
    INTEL i5 2.80 GHZ (760) -----------------------------> 15.09.2010
    KINGSTON 2X2GB 1333MHZ DDR3 -------------------------> 15.09.2010
    GIGABYTE GTX 460 1GB 256BIT -------------------------> 17.09.2010

WD 1TB 32MB SATA2 7200RPM CAVIAR BLACK WD1001FALS ---> 25.04.2009
    SAMSUNG 23" 2333SW LCD ------------------------------> 25.04.2009

1- intel ve nvidia bazlı olacak sistem

2- limit : 1500 tl + sattığım 2. el ürünler ........ bu parçalar ne kadara satılır yaklaşık olarak ?

3- film ağırlıklı bir sistem düşünüyorum. 720p bluray film izliyorum .... oyun da oynuyorum tabi. fps - aksiyon genelde ... AC , Hitman , Far Cry 3 .. bunları yeni sistem için bekletiyorum şu an.

4- monitör olarak tabiki LED düşünüyorum ama 23" ten , 24" mü yoksa daha yüksek mi olsun bilemedim şu an. 27" ler baya pahalıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 6 Aralık 2012; 19:29:12 >

• uppppppp
  • Forumun 2. el bölümünde elinizdekileri 600 lira civarında elden çıkarabilirsiniz ama bence monitörü satmayın çünkü iyi bir model kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Forumun 2. el bölümünde elinizdekileri 600 lira civarında elden çıkarabilirsiniz ama bence monitörü satmayın çünkü iyi bir model kullanıyorsunuz.

monitör hariç 600 tl değil mi ?

monitorümden memnunum.. bir sorun çıkmadı 3.5 yıldır.

led monitörler ile benim lcd arasında ciddi bir fark var mı ? almışken 23" ten büyük alayım diyorum ama 24" ve 27" görebildim ledlerde. 27" fiyatları biraz fazla gibi.. kararsızım biraz bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprinx

quote:

Orijinalden alıntı: Foxbat

Forumun 2. el bölümünde elinizdekileri 600 lira civarında elden çıkarabilirsiniz ama bence monitörü satmayın çünkü iyi bir model kullanıyorsunuz.

monitör hariç 600 tl değil mi ?

monitorümden memnunum.. bir sorun çıkmadı 3.5 yıldır.

led monitörler ile benim lcd arasında ciddi bir fark var mı ? almışken 23" ten büyük alayım diyorum ama 24" ve 27" görebildim ledlerde. 27" fiyatları biraz fazla gibi.. kararsızım biraz bu konuda

Evet monitör hariç. Ama çok düşük teklif verecekler başta sakın kanmayın.

LEd ile LCD arasında aslında o kadar aman aman bir fark yok. Bence 24" ün üzerine çıkmayın çünkü dediğiniz gibi aşırı pahalı oluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.