< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
oldukca güzel bir sistem toplamışsın ama o anakartı alarak bende bir hata yaptım kullanış olarak overlock ve sistem hızı bakımından gerçekden tatmin edici bir anakarttır fakat USB 2.0 sata 2 ve pci ex 2.0 eksik yönleridir bunun dısında güzel bir sistemin var parana değmiş :)
1090T'nin oyunlarda önemli bir getirisi olmaz. İşlemciyi Phenom 955 veya 965 seçebilirsiniz. Artacak bütçeyle CF uygun bir anakart (Asus M5A97 veya Gigabyte 990XA-UD3) veya ekran kartını daha yüksek (HD6870, HD6950) alabilirsiniz. Seçtiğiniz kasanın içindeki güç kaynağı rail kanalından 350watt civarında sağlayabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Mevcut sisteminiz ve HD6850 için yeterlidir ancak CF ve daha yüksek ekran kartları için sıkıntı çıkarır. Kasayı görünüş olarak beğendiyseniz alabilirsiniz ama ileride PSU yu değiştirmek gerekebilir.
işlemci: i5 2500k
ekran kartı: asus GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit Nvidia DX11
hdd şu an vatanda satılmıyo sanırım o yüzden bakamıyorum.
bu sistemle oyunları full grafik oynayabilirmiyim. oyun için alıyorum çünkü. yardımcı olursanız çok sevinirim. bide ekran kartını ASUS HD6970 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı bu yapma ihtimalim var kesin bunu al dermisiniz yoksa çok fark yokmu aralarında. ben var diye biliyorum.
ilk önce tşk arkadaşlar daha sonradan psu degiştir derdi falan olmasın yakın zamanda diyorum ekran kartını HD6870 yapsam psu tavsiyeniz varmı psu zayıf kaldı sanırım kasada