merhaba arkadaşlar sistemim anakart: asus p5qc işlemci: q6600 ekran: hd4850 512mb ram: 6gb ddr2 intel i7 serisi işlemci ve nvidia ekran kartı almak istiyorum önerilirinizi bekliyorum.. fazla bilgim yok :) 3d max programı autocad photoshop gibi prglar kullanıorum ve oyun hastasıyım ona göre anakartı değişmeden bunları yapabilir miym acaba
i7 930/950 cpu --- 550 TL X58 çipset anakart --- 400 TL Triple Kit DDR3 ram (2gb*3) --- 300 TL Oyun ve diğer yapacağın işler için aşırı bir performans farkı yaratmaz bu platforma geçersen, sadece 3 bileşene verdiğin para 1.200 TL civarı olur. Mevcut sistemin gayet iyi, işlemciye sadece o.c çekip 3.4ghz seviyesinde kullanırsan her türlü yeterli gelir... Ekran kartı değişimi için de monitör çözünürlüğünü bilmemiz lazım, değiştirmene değer mi değmez mi ya da neyi alman gerektiğini söyleyebiliriz.
ramim ddr2 800 :D ozaman ancak gücüm yetmişti 2007 kasımda almıştım pcyi monitor yetrsiz kalıcak sanırım samsung 2253bw 2ms max çöz 1680*1050.. en iyisi yeni bir pc toplamak..şu anda kendi pcmi iş yerinde kullanıyorum e cad programlaarında render işleleri uzun sürüyo.. yeni bi pc toplamak lazım sanırım 5-6ibinliraya kadar olabilir aslında