Şimdi Ara

SİSTEM TAMAM MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak bir sistem topladım ama parcaların uyumu olmuşmu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailli121 -- 9 Mart 2015; 18:49:15 >

• Anakart uyumsuz o anakarta o işlemciyi takamazsınızhttp://www.vatanbilgisayar.com/msi-970-gaming-amd-970-sb950-am3-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html?srt=UP artan paraylada 4 gb ram daha almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailli121

İlk olarak bir sistem topladım ama parcaların uyumu olmuşmu bilmiyorum.

max limitini yazarsan daha iyi bir sistem toplayabiliriz.

• 2500 üstüne fazla cıkmak istemiyorum. Dolar bu günlerde hızlı yükseliyor ve düşecekmiş gibi de değil takın zamanda almak istiyorum. ayrıca ben oyun için almayacağım sadece uzun süre kullanabilecek bir sistem olsun istiyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim.
  • mikailli121 M kullanıcısına yanıt
    XP'mi duygulandım
  • düşünülebilir. 2300tl
     SİSTEM TAMAM MI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem nasıl
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • testerenecmi sağol sistemin güzel
    AMD FX X8 ile İntel i5 4460 kıyaslması nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

düşünülebilir. 2300tl
     SİSTEM TAMAM MI?

Kusursuz bir sistem almanizi siddetle oneririm ayrica fx 83xx serisi ve i5 serisi oyunlarda ayni performansi verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailli121 M kullanıcısına yanıt
    hocam benim önerilerim genelde yeni alınacak sistemler için i5-4xxx olması yönünde. fx serisi artık 3 yaşına geldi ve 2011 model soket ve yongaları kullanıyor.mosfet soğutması iyi olmayan anakartlar ile sorun yaşanıyor. ama tabi elinde fx-8320 veya 8350 olan da mecburiyeti yoksa i5 e geçmesin.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler FX serisinin sorunlara neden olduğu hakkında bilgim yoktu sağolun.
    Sistem önerizi bu haftasonu almayı düşünüyorum. Kasa öneriniz olarak ilerisini de düşünerek daha iyi bir secenek olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailli121

Hocam teşekkürler FX serisinin sorunlara neden olduğu hakkında bilgim yoktu sağolun.
    Sistem önerizi bu haftasonu almayı düşünüyorum. Kasa öneriniz olarak ilerisini de düşünerek daha iyi bir secenek olabilirmi?

hocam corsair 200r yi genelde önermemin sebebi champ serisine göre daha yüksek hava soğutma takılabilmesi ve çoğu 240-280mm sıvı soğutmayı desteklemesi. ama kasa tercihini siz kendi zevkinize göre yapsanız daha iyi olur.sonuçta kullanıcı zevki çok önemli bir faktör kasa seçiminde.ben genel de hava sirkülasyonu iyi olan sade görünümlü kasaları severim.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    hocam siz daha iyini bilirsiniz ben size güveniyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.