< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 30 Kasım 2024; 0:0:37 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigaspeed -- 30 Kasım 2024; 0:0:37 > |
|
@gigaspeed Merhaba %45 engelli bir çocuğum var eve kadar fiber aboneliğim var abonelik benim üzerime başka bir firmadan size geçiş yapsam engelli tariflerinden yararlanabilirmiyim? |
|
|
@gigaspeed Hızlı ve detaylı cevap için teşekkürler. ama engelsiz tarifeler kısmında 100 mb fiber seçeneği yok 100 mb için vdsl seçeneği var sadece. fiber için sadece 35 mb seçeneği var. Gigaspeed'e Geçiş | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet https://gigaspeed.com.tr/gigaspeed-e-gecis![]() ama sitenizin başka bir yerinde 100 mb fiber engelsiz tarife var gözüküyor hangisi doğru Giga Engelsiz 100 Mbps Fiber | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet https://gigaspeed.com.tr/paket/giga-engelsiz-100-mbps-fiber![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 6 Şubat 2024; 17:13:11 > |
|
100 fiber de var hocam sitede şimdi kontrol ettim alta kaymış görmemişsin heralde :) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedMinner -- 6 Şubat 2024; 17:19:42 > |
|
|
evimde elektrik gittiğinde internet gitmemesi için modem i ups e bağladım. modem çalışmaya devam ediyor. ancak internet bağlantısı kopuyor. vdsl bağlantısı var. türk telekom kabinlerinde akülerle internetin gitmemesi sağlanıyormuş. bunun için çağrı merkezi yardımcı olmadı. intertneti sizden aldığım için telekom a da şikayet oluşturamıyorum. siz destek olur musunuz? @gigaspeed |
|
|
Başvuru için sabah 10 da belgeleri mail yoluyla gönderdim öğleden sonra sesli onay için arandım. ve ertesi gün saat 10 da aktivasyon tamamlanmıştır diye mesaj geldi. Kesinti ve herhangi bir sorun olmadı ve süreç inanılmaz hızlı ve kolaydı. 2 günlük deneyimim sonucu 8 sene kullandığım netspeed göre hızlar daha iyi 100 mb fiber engelsiz tarifeye geçtim aynı hızda netspeed te en fazla kablolu bağlantıda 90 mb alırken bunda 110 mb alıyorum upload 22 mb ve üzeri ping 4-6 arası şu an gayet iyi aktivasyon sonrası tekrar arandım müşteri hizmetleri ilgili fiyat ve hız iyi eğer sorun olursa onu da çözüm sürecini iyi yönetirlerse 10 numara bir firma denilebilir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara duman -- 9 Şubat 2024; 17:19:9 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achambo -- 13 Şubat 2024; 8:44:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
VLAN Id bir şey falan diyor, internet kesik yarım saattir. Birkaç güne bir böyle saçma kısa süreli kesintiler oluyor, bu istikrarsızlığın sebebi nedir acaba? @gigaspeed Tabi öncelikle anlık problem nedir, çözülebilir mi lütfen ivedilikle. |
|
|
|