Şimdi Ara

Sistem Önerisi ve Topladığım Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum biraz oyalandık ama sanırım son kararı verdim. Ama genede size danışacağım. Son bir kez istediğim sistem hakkında bilgi veremek istiyorum size. Arkadaşlar günlük kullanım ve çok az miktarda oyun performansı istiyorum ve bütçeyi EN FAZLA 600 TL olarak belirledim. Benim son olarak topladığım sistem bu şekilde. Evde zaten Ekran, klavye, fare ve Harici Disk(313GB TOSHIBA MK3263GSX bunun uyumlu olup olmadığınada bakarsanız sevinirim) onun dışında başka bir şeye gerek yok sanırım. DVD Rom olarakta eski kasamdakini takacağım gene yeni almaya hiç gerek yok. Evet sistem bu Lütfen Ama Lütfen yorum yapınız. İleriye dönük olmasına çok gerek yok AMD FX uyumlu işlemci takılabilen bir anakart zaten. Herkezden Lütfen yorum bekliyorum...

NOT: Çok azda olsa OC yapacağım çünkü anakart ve CPU buna elverişli fakat Cpu'nun kendi kutusundan çıkan fan buna yeterli olurmu...???

http://imageshack.us/photo/my-images/46/adsztgg.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekk -- 28 Ocak 2012; 21:14:32 >

• 600 tl bütçe için Anakartı toshcaklısından tercih etmişsin bence benzer özelliğe sahip daha ucuz bir anakart alıp işlemciyi 4 çekirdekli yapabilirsin ayrıca amd stok fanıyla hızaşırtma yaparsan mutlaka kulaklık al
  • bana anakart önerirsen sevinirim. onun dışında öneri işin saol ;) :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Sistem tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.