Şimdi Ara

Sistem Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

Orijinalden alıntı: bsoyer

Ben de Ankara oturuyorum. GSA dan iki defa hüsranla sonuçlanan alışveriş maceramdan sonra İstanbul da ProAv diye bir yer buldum. Harika bir müşteri ilişkileri var. Fiyat ve hizmet kalitesi açısından artık müdavimi olduğum bir yer oldu. Sistem için ben de Front hoparlörleri iyi almanız taraftarıyım ve sanırım bütçeniz belli olduğu için sürülmesi kolay, düşük bir güç ile her bası, tizi ve midi verebilecek detaylı bir hoparlör almanız gerektiği kanaatindeyim. Bu yüzden ben Pio520 ve Tsi 300 öneriyorum. Yanına bir sub takviyesi ile muazzam olacaktır. (Ben öyle kullanıyorum). Eğer sub sevmiyorsanız Tsi300 yerine bütçye bağlı olarak bas performansı daha yüksek olan Tsi400 yada Tsi500 modellerine yönelebilirsiniz.

gsa ile nasıl bir sorun yaşadın bilmiyorum ama imzamdaki hoparlörler ve amfi hep onlardan alınma,bir sorun yaşamadım hiç, ürün gamlarını genişletmelerini istiyorum, başka yerden almaktansa gsadan almayı tercih ederim

+1000

İmzamdaki Pio lar ve wf lerin hepsi GSA elektronikten.Ve ben İstanbul da yaşıyorum.En ufak bir sorun yaşamadım.Aksine benden kaynaklanan noktalarda dahi ki ALLAH razı olsun,esnaflık çizgilerinden ödün vermediler.

• İlginç sanırım bize denk geldi ilgisizlikleri.
    Ben de kuzenim de iki kere aynı olayı yaşadık. Sipariş veriyoruz İstanbul'dan gelecek diyor, bekliyoruz haber veren yok, tekrar soruyoruz ben sizi ararım gelince diyor v.s. Üsteleyince de "çok işim vardı üstüne düşemedim" gibi bir cevap verebiliyor. Yani bunu normal kabul edecebilecek tüketicilere zaten bir sözümüz dahi olamaz.
    Ve bu süreçler de öyle 1-2 hafta değil aylara varan süreçler. E şimdi ürünün istanbul da olduğunu başka yerlerden teyid eden bir tüketici 1-2 ay sürekli olarak istedik bekliyoruz laflarına ne inanır ne de bu satıcıya güvenir,
    Hak verirseniz tabiki...
    O yüzden İstanbul da ProAv yi buldum Tuncay bey ile görüştüm ve oldukça alışverişim oldu. Fiyat Gsa dan aldığımız her fiyatın altında. Bilgi isterseniz saatlerce bıkmadan rahat rahat konuşabiliyorsunuz. Bırakın ayları haftaları günleri işleri her zaman saatinde yapıyorlar. Sizi hiçbir zaman belli bir marka yada modele yöneltmeye çalışmıyorlar ( GSA dan geçen sene hoplarlör aldık Wharfadale bir numaralı hoparlör dedi, bu sene biz almaya gittiğimizde Dali ile anlaşmış (ki çok severim concept serisi hariç) Wharfadale rezalet bir hoparlördür dedi). Yanlış yönlendirmeyeceğine inandığım bir kişi ile hem mal hem bilgi alışverişinde bulunmak benim için önemli olduğu için değinmek istedim sadece.

• quote:

İlginç sanırım bize denk geldi ilgisizlikleri.
    Ben de kuzenim de iki kere aynı olayı yaşadık. Sipariş veriyoruz İstanbul'dan gelecek diyor, bekliyoruz haber veren yok, tekrar soruyoruz ben sizi ararım gelince diyor v.s. Üsteleyince de "çok işim vardı üstüne düşemedim" gibi bir cevap verebiliyor. Yani bunu normal kabul edecebilecek tüketicilere zaten bir sözümüz dahi olamaz.
    Ve bu süreçler de öyle 1-2 hafta değil aylara varan süreçler. E şimdi ürünün istanbul da olduğunu başka yerlerden teyid eden bir tüketici 1-2 ay sürekli olarak istedik bekliyoruz laflarına ne inanır ne de bu satıcıya güvenir,
    Hak verirseniz tabiki...
    O yüzden İstanbul da ProAv yi buldum Tuncay bey ile görüştüm ve oldukça alışverişim oldu. Fiyat Gsa dan aldığımız her fiyatın altında. Bilgi isterseniz saatlerce bıkmadan rahat rahat konuşabiliyorsunuz. Bırakın ayları haftaları günleri işleri her zaman saatinde yapıyorlar. Sizi hiçbir zaman belli bir marka yada modele yöneltmeye çalışmıyorlar ( GSA dan geçen sene hoplarlör aldık Wharfadale bir numaralı hoparlör dedi, bu sene biz almaya gittiğimizde Dali ile anlaşmış (ki çok severim concept serisi hariç) Wharfadale rezalet bir hoparlördür dedi). Yanlış yönlendirmeyeceğine inandığım bir kişi ile hem mal hem bilgi alışverişinde bulunmak benim için önemli olduğu için değinmek istedim sadece.

ben de ise almayı istediğim ürün aynı gün kargolandı, hatta ödemeyi sonra da yapabileceğim söylenmesine rağmen aldığım uygun fiyat/alakaya karşılık hep anında para gönderdim,bunlar arada hiçbir aracı olmadan güvene dayalı telefonla yapılan alışverişler,

proav ile ilgili memnuniyetinizin aynısını gsa ile yaşadım, demek ki arada bazı şansızlıklar olabiliyor, biri de çıkıp proavden şöyle şöyle memnun kalmadım diyebilir,normaldir,
    benim amacım bu forumu okuyan insanların gsa ile ilgili yaşadığınız memnuniyetsizliğin yanında , memnuniyet verici alışverişlerin de olabileceğini bilmelerini istememdir,

bilinçli bir tüketici iseniz,aklınızda bir marka model vardır,onu alırsınız,başka yönlendirmeleri dikkate almazsınız,ben öyle yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

İlginç sanırım bize denk geldi ilgisizlikleri.
    Hak verirseniz tabiki...

ben de ise almayı istediğim ürün aynı gün kargolandı, hatta ödemeyi sonra da yapabileceğim söylenmesine rağmen aldığım uygun fiyat/alakaya karşılık hep anında para gönderdim,bunlar arada hiçbir aracı olmadan güvene dayalı telefonla yapılan alışverişler,

proav ile ilgili memnuniyetinizin aynısını gsa ile yaşadım, demek ki arada bazı şansızlıklar olabiliyor, biri de çıkıp proavden şöyle şöyle memnun kalmadım diyebilir,normaldir,
    benim amacım bu forumu okuyan insanların gsa ile ilgili yaşadığınız memnuniyetsizliğin yanında , memnuniyet verici alışverişlerin de olabileceğini bilmelerini istememdir,

bilinçli bir tüketici iseniz,aklınızda bir marka model vardır,onu alırsınız,başka yönlendirmeleri dikkate almazsınız,ben öyle yapıyorum

Ben yıllarca bu işlerin içindeydim bir zamanlar. Bahsi geçen hemen her marka hakkında bir nebze olsun tecrübem vardır. Sizin de yukarıda bahsettiğiniz gibi bilinçli tüketici olarak istediğim ürünleri direk marka ve model olarak istedim ve her zaman öyle de yaparım.
    Burada esas olarak anlatmaya çalıştığım şudur ki,

Benim için,
    - Satıcı doğru konuşacak,
    - Satıcı dalga geçer gibi "çok işim vardı üstüne düşmedim yaa" demeyecek,
    - Satıcı bugün iyi dediğine yarın kötü demeyecek,
    - Satıcı elindeki mala göre değil, zevkinize ve müzik tarzınıza göre sizi yönlendirecek,
    Bu hususlar bilinçsiz tüketici için önemli olduğundan benim bu firma hakkındaki yorumlarımdır.
    Bu müzik işi zek işidir. Bu iş vesileysi onca arkadaşlıklar doğmuştur halen görüştüğümüz. Bu müzik işi bir kültür işidir ve paylaşmakla zevk verir. İlerleyen zamanlarda bu paylaşıma size mal temin eden kişiler de dahil olabiliyor. İşte işin rengi burada değişiyor.
    Saygılar

• Mesajları görünce ,belirtmeden geçmeyeyim dedim...Bende Dali'leri GSA a'dan aldım ve ürünler kargoyla önden geldi parasını sonra ödedim.
    Hatta söylediği tarihten önce geldi...Sonuçta hepimiz karar verdiğimiz ürünlerin araştırmasını yapıp en uygun fiyatı verenle anlaşıyoruz, kimseyle
    sözleşmemiz yok,avr yi yurtdışından yeni siparişini verdiğim sub ı da maviden aldım.Bence sizinki biraz şansızlık ve muhtemelen ana tedarikçiden
    kaynaklanan bir sorun yada gecikmedir.Bu tür şansızlıklar her satıcı firma yada çalışanları ile yaşanabilir.
  • Katılıyorum size tamamen bize denk gelen bir tesadüf olabilir ama esas olarak anlatmaya çalıştığım biraz farklı. Yukarıdan alıntı yapayım tekrar

"
    - Satıcı dalga geçer gibi "çok işim vardı üstüne düşmedim yaa" demeyecek,
    - Satıcı bugün iyi dediğine yarın kötü demeyecek,
    "
    Saygılar,
  • @bsoyer

Hocam üzüldüm bu şekilde bir talihsizlik yaşamanızdan ötürü.Benim GSA'dan hiçbir alışverişim olmadı ama anlaşılan o ki size ellerinde olmayan bir ürünü temin etmek amacıyla o kadar süre bekletmişler.Yani enazından söylediklerinizden anladığım budur.

Arkadaşlar bu arada konunun başında lafını ettiğim Yamaha RV-X467 avr ile Pure Acoustics Supernova seti bir aksilik olmazsa alıyorum.Tabi, gönül bir Dali, Paradigm, Wharfadale vs almayı çok yeğlerdi ama şimdi, benim için olabilecek en iyi sistem bu.İnşallah yakında işe başladıktan sonra çok daha iyi olacaktır.Ama bu seti aldıktan sonraki ilk hedeflerim arasında (kararımı değiştirdim) bir sub ve stereo set kurmak olacak.Geçen arkadaşımda Acoustic Energy artı eski vintage markalarından olan DUAL marka hoparlörleri dinledim ve oracıkta bayıldım.Gözümü açtığımda hastahanedeydim.İnşallah hepsi sırasıyla olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helsinki Vampire -- 10 Haziran 2011; 19:15:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.