Bildirim
SİSTEM OLMUŞ MU?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anakartı b350m yap, markası farketmez. Biraz daha ileri dönük olur. Gt 1030 da şimdilik yeter yeni oyunları oynamak istesen de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 5 5600 | 32gb 3200mhz Gskill RGB Ram | Asus Crosshair VI Hero | Gainward 3090ti | Asus Ryujin 120 AIO | TT Toughpower GF1 750W PSU | Phanteks P400S tg -
hocam b350 yaparsam biraz pahalı geliyor zaten overclock yapmayacağım _____________________________ -
Site teknobiyotik galiba değil mi? Asus b350m-k prime 309 tl. B350 anakartlarda firmalar bazen biraz daha kaliteli parçalar kullanıyor, hem de ileride işlemci değiştirip oc yapmak isterseniz anakart almazsınız yeni.
Edit:Sinerji imiş, yine 309.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingocd -- 6 Eylül 2017; 18:8:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 5 5600 | 32gb 3200mhz Gskill RGB Ram | Asus Crosshair VI Hero | Gainward 3090ti | Asus Ryujin 120 AIO | TT Toughpower GF1 750W PSU | Phanteks P400S tg -

http://www.sinerji.gen.tr/sihirbaz
Kasayı ufak bir şey seçtim. Sizin kasanız ile 2200 oluyor. Depolama ihtiyacınız yoksa diski çıkarıp SSD'yi 256 GB yapınız. Güç kaynağını 500 watt yaptım GTX1060 bile çalıştırır._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: a-f-h

http://www.sinerji.gen.tr/sihirbaz
Kasayı ufak bir şey seçtim. Sizin kasanız ile 2200 oluyor. Depolama ihtiyacınız yoksa diski çıkarıp SSD'yi 256 GB yapınız. Güç kaynağını 500 watt yaptım GTX1060 bile çalıştırır.
hocam şeffaf kasa daha iyi olacaktır benim için_____________________________
-
Msı anakartı değiştirip Asus b350m yaptım msi b350m ler pahalı olduğu için asusa yöneldim
kasada bir değişiklik yaptım onun dışında başka bir şey yok_____________________________ -
-
hocam bir bakabilir misiniz? _____________________________ -
hocam benim sistemimde bu daha cok lol dota csgo gibi oyunlar oynicam 120gb depolama alani bana yetiyor fazla bisi yuklemicem sana tavsiyem b350m al
sistemi alicam daha
ryzen 3 1200
asus b350m a
gt 1030 gigabyte
masterbox lite 5 kasa
coolermaster 600w 80plus psu
corsair vengeance 8gb red ram
corsair forcelee200 120gb ssd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jerula limbaw
hocam benim sistemimde bu daha cok lol dota csgo gibi oyunlar oynicam 120gb depolama alani bana yetiyor fazla bisi yuklemicem sana tavsiyem b350m al
sistemi alicam daha
ryzen 3 1200
asus b350m a
gt 1030 gigabyte
masterbox lite 5 kasa
coolermaster 600w 80plus psu
corsair vengeance 8gb red ram
corsair forcelee200 120gb ssd
aynen hocam b350m alacağım_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt