Şimdi Ara

SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ Mİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ KURSUNA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT SON ANDA BİR ARKADAŞIM AKLIMI ÇELDİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİNE GİT DİYE. ŞİMDİ KARARSIZ BİR ŞEKİLDE ORTADA KALDIM. HANGİ SEKTÖR DAHA İYİ? İŞ OLANAKLARI VE İŞ FIRSATLARI HANGİSİNDE DAHA ÇOK? TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR. TEŞEKKÜR EDERİM

• quote:

Orijinalinden alıntı: almitra

ARKADAŞLAR MERHABA
    SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ KURSUNA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT SON ANDA BİR ARKADAŞIM AKLIMI ÇELDİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİNE GİT DİYE. ŞİMDİ KARARSIZ BİR ŞEKİLDE ORTADA KALDIM. HANGİ SEKTÖR DAHA İYİ? İŞ OLANAKLARI VE İŞ FIRSATLARI HANGİSİNDE DAHA ÇOK? TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR. TEŞEKKÜR EDERİM

ya sistem muhendisi olursun yada yazılım.2 si apayrı şeylerdir.neye yatkınsan ona git.herkes çok para olan işlere gitseydi ohooo
  • mcse2k3 ün dediği gibi kendini hangi alana daha yatkın buluyorsan onu seçmelisin
    ama ben yazılım mühendisliğini seçerdim (bu kendi kararım)
  • kendi seçimin ama ben olsam sistem mühendisliğine giderdim çünkü yazılımı biraz kastığın takdirde hobi olarak da yaparsın hatta sertifika falanda alırsan iş imkanın artar
  • İlk önce diğer arkadaşların dediği gibi karar vermelisin.Başta sistem mühendisliği kazandıktan sonra yazılıma zaten bir miktar geçmiş olacaksın.Yavaş yavaş...
  • sistem bencede
  • ben olsam sistem e giderdim, yazılımı evde de öğrenebilirsin tabi ordaki kadar detaylı olmasada başlangıcı evde yaparsın ilerde bi yazılım kursuna giderekte geliştirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede sistem mühendisliği .Bu arada binlerce dolar verip sadece sertifika almak içinde bu kurslara gitmeyi doğru bulmuyorum.En son bi arkadaşım sistem mühendisliği proğramını bitirdi ve beş aydır başvurduğu tüm işlerin hiçbirinden olumlu cevap almadı.Tüm dünyada geçerli olan bu sertifikaların maalesef türkiye de şimdiden suyu çıktı adamlar kursu yeni bitirmiş birini nedense tercih etmiyor ve hep tecrübe arıyor.Sistem mühendisliğini bitirip tecrübe kazanmak için sıradan bir firmanın bilgi işleminde teknik servis elemanı olarak başlayıp ezilmeden tecrübe kazanmak da biraz zor gibi.
  • Hangisi sana daha yakın geliyorsa ona git. İleride pişman olma
  • Bu biraz kişiye bağlı galiba çünkü bu kurs olayını bende düşünüyorum ve tanıdık arkadaşlara ve çevreme sordum çoğunluk yazılımın daha mantıklı olduğunu söylediler.Hem iş sahası olarak hemde gelecek açısından daha faydalı olacağını söylediler fakat burda forumda da tam tersi yazılım yerine sistem övülüyor bence sen düşün,kararını ver ve git.Tabi yaptığım araştırmalarda da bunlara ilaveten sadece sertifika yetmiyor sertifika sadece bir belge insanın kendini geliştirip işinde bir duruş sergilemesi çok önemli yani sertifika iş vermiyor sadece referans oluyor işi bilgi ve beceri veriyor. Acizane...
  • 2,5 sene önceki konuyu nerden bulup çıkardın yav...
  • yazılım mühendisliğine git sisteme mühendisliği ülkemizdeki endüstri mühendisliğinin bi çakması .... ama amerikada sistem mühendisliği baya mit te ...
    para kazanmak istiyorsan iyi bir yazılımcı ol gerisi boş ama bu da kurslarla olmaz onuda bil meraklı olacaksın
  • Arkadaş işe başlamış bile olabilir...
  • Arkadalşar bende MCSE'e başladım, ancak MCPD 'ye gidip gitmemekte kararsızım
  • kesinlikle yazılım dene.
  • sistem mühendisliği tabi ki. daha geniş daha kapsamlı ve iş olanakları çok fazla. müdür olarak üst kısımdan başlarsın iyi bir maaş ile. tabi bu hangi uni ve bölümden mezun olduguna, iş tecrübene, yaşına vs.. göre değişir.
  • konu çok eskiymiş gerçekten yeni farkına vardım
  • alem adamsınız yaa 3 sene oncekı konuya cvp yasmısınız helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: armutlu

alem adamsınız yaa 3 sene oncekı konuya cvp yasmısınız helal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.