Bildirim
Sistem+Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ryzen tecrübem olmadığı için işlemci ve anakart hakkında yorum yapamayacağım. Tek söyleyebileceğim minimum 750w ve sertifikalı bir psu alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitör tavsiyeniz var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüksek çözünürlük düşük fps mi seviyorsunuz yoksa düşük çözünürlük yüksek fps ve akıcılık mı?
Öncelikle monitör bütcem 2000 tl civarı yüksek çözünürlük de önemli fps ve akıcılıkta. Çoğu yerde 4k monitör öneriyorlar ama sizden de tavsiye isterim.
-
TN panel istemiyorum hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Dvra
Öncelikle monitör bütcem 2000 tl civarı yüksek çözünürlük de önemli fps ve akıcılıkta. Çoğu yerde 4k monitör öneriyorlar ama sizden de tavsiye isterim.
buyuk gelmez diyorsaniz 1.8 - 1.9k gibi fiyatlara Asus VA32AQ modelini bulabilirsiniz.
edit: size daha onceden de oneride bulunmusum kusura bakmayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolyordam35 -- 5 Eylül 2017; 20:50:52 >
Canavar olmuş buna 27" curve 144 hz monitör yakışır Önerimde SAMSUNG 27" LC27FG70FQMXUF
-
Evet hocam konu açıyorum bu aralar :) Büyük gelebilir fakat fiyat için 2500 e kadar çıkarım diyorum monitör için :/
Bu arada sistem nasıl hocam bir sorun var mı sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dvra -- 5 Eylül 2017; 20:58:8 >
En az 2K arıyorum hocam. O kulvarda öneriniz varsa alırım 😂
quote:
Orijinalden alıntı: Dvra
Evet hocam konu açıyorum bu aralar :) Büyük gelebilir fakat fiyat için 2500 e kadar çıkarım diyorum monitör için :/
Bu arada sistem nasıl hocam bir sorun var mı sizce?
aslında sizin bu bahsettigim monitoru bi teknoloji markette bulup canlida deneyimlemeniz lazimsistem konusunda da ben monitor dahil 7.5k ya size tavsiyemi yapmistim benim tercihim o sistemden yana olurdu ama kullanacak olan sizsiniz sonucta. Nanokatalogtan ekran karti alacaksaniz ya evga alin ya da nanokatalog disinda bi firmadan herhangi bi marka ekran karti alin derim o marka kasalari inventus ta satiyor diye biliyorum belki oradan tercih edilebilir kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman hemen amazon.de'ye kayıt olup ücretsiz prime yapıyorsun ve AOC 27" AGON AG271QX 1ms atıyorsun sepete 130€ indirim var -
istanbuldaysaniz ve ebrarda acikta bulabilirseniz belki canlida deneyebilirsiniz.
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-315-va32aq-2560x1440-hdmi-5ms-siyah-pmu356613
Haftaya İstanbulda olucam hocam dediğiniz gibi gidip görmek daha sağlıklı 👍🏼
inş ebrarda açikta vardir bu monitor ona gore deneyimlerinizi de aktarirsiniz
Eğer CS GO, Battlefield 1 veya COD gibi fps oyunları oynuyorsanız size kesinlikle şu monitörü tavsiye ederim. Kendim de bunu kullanıyorum. Hemde 240Hz yenileme hızına sahip.
http://www.gameekstra.com/BenQ-ZOWIE-XL2540-240Hz-1Ms-Gaming-Oyuncu-Monitoru,PR-8143.html
Büyük ekran olsun ama 144Hz olsun diyorsanız da şuna bakın derim
http://www.gameekstra.com/BENQ-27-XL2720Z-LED-1MS-FULLHD-DVIHDMIx2-PIVOT-Gaming-Monitor,PR-4256.html
GTX 1080 çok harika bir kart fakat yine de 4K çözünürlükte çok yüksek fps lere çıkamıyor ortalama 30-50 aralarında takılıyor. 4K olup 144Hz olan monitörlerde var fakat hem pahalı olacaktır hemde akıcı bir oyun sağlamayacaktır ilk verdiğim linkteki monitöre kıyasla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X