Şimdi Ara

SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
901
Cevap
23
Favori
32.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

McAfee WebAdvisor sildim, java yeni versiyonu eskisiyle değiştirdim,Farbar'ı masaüstünden tekrar çalıştırıp atayım mı? 192.168.1.37 benim bağlandığım modeme
    bağlantı kurarken ki ipim desktop-9b77fnn bilgisayarın asıl adı mshome.net nedir bilgim yok jumpstart kullandığım yazılımla ilgili, SmartScreen'i nasıl açacağımı
    bilmiyorum, işletim sistemim otomatik güncelleme yapmıyor windows crackli mi bilmiyorum aldığımda gelen windows duruyor (2.el),

Virüs system32 içinde ki System adlı dosyada çalışıyor bir çeşit keylogger olduğunu düşünüyorum bellek disk ve ya cpu ya herhangi bir ekstra yorulma yaşanmadı.
    (donanım habere pcden giremedim chrome artık açılıyor ama donanım haberde giriş yapamıyorum, telefondn yazdım).

Virüs system32 içerisinde olduğunu neye göre söylüyorsunuz. Belgeniz nedir ? Birkeyloggeri nasıl tanıyorsunuz mesela ?

2. el bilgisayar alındığında normal olarak kendi işletim sisteminizi kurmuş olmanız gerekir. Bu tür kullanımda yanlış yapıyorsunuz. Bakın işletim sistemi güncellemelerini yok. Bu çok önemli birşey.

==========================================================================================

Alttaki işlemi yapın.
    upload.express
    upload.express - Free file sharing
    https://upload.express/download/5e42ea32954f060001dc2e51

Fixlist dosyasını masaüstüne kaydedin.
    Farbar yazılımı da masaüstünde olsun.
    Farbar yazılımını açın ve FİX butonuna basın.
    Sistemi yeniden başlatabilir.İşlemlerin bitmesini bekleyin.
    Masaüstünde oluşturduğu Fixlog dosyasını gönderin.

===============================================================

MalwareBytes Antimalware
    https://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/

Yazılımı indirin ve kurun.
    İlk 14 gün lisanslı olarak aktif çalıtırabilirsiniz isterseniz. Sonra Free oluyor.

Arşiv ve Rootkit tarama özelliğini aktif durumu getirin.
    Tarama yapın. Zararlı bulursa karantinaya alın. İşlem sonucu Logu alın ve gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 11 Şubat 2020; 21:12:18 >

• Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Hocam kusurabakma.
    Çok hastayım.
    İyileşirsem dönücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Hocam kusurabakma.
    Çok hastayım.
    İyileşirsem dönücem
    Geçmiş olsun. Dikkat edin.
  • Fixlist ve farbarı masaütüne attım,malwarebytes tarama sonucu 0 tehdit buldu, farbar hâla fixingde fixlog masaüstüme gelmiş ama pc yeniden başlamadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C:/users/VOLKAN TAŞTAN/AppData/local/temp bunu silerken yanıt vermiyor oldu uzun süredir de vermiyor.

• Temp dosyasından hiçbir dosya silinmiyor farbar yanıt vermiyor yeşil çubuk hareket halinde değil, farbarı kapatıp tekrar deneyeyim mi yoksa bekleyeyim mi çünkü 30 dakikadır hiç bir dosya eksilmiyor. SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME (yeniden başlattım farbarı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1zyklopus -- 12 Şubat 2020; 13:51:17 >
  • Bu sefer 3 dakikada her şeyi bitirdi pc yeniden başlarken güncelleme yapmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zyklopus

Bu sefer 3 dakikada her şeyi bitirdi pc yeniden başlarken güncelleme yapmaya başladı
    Güncellemeyi devam etsin. Güncellemelere her zaman dikkat edin ve aksatmayın.

----------

Fixlog ve Malwarebytes loglarını gönderin.
  • Telefona aktarıyorum pc hâla donanım habere girmiyor (hesabıma)

• upload.express
    upload.express - Free file sharing
    https://upload.express/download/5e43deb4954f060001dc2e6c

• quote:

https://upload.express/download/5e43deb4954f060001dc2e6c
    Eset Online Scanner
    https://www.eset.com/tr/home/online-scanner/

Tek seferlik tarama butonuna basın.

-İstenmeyen türden olabilecek uygulamaları algılamayı etkinleştir'i seçin.
    -Gelişmiş Ayarlar'da: Tehditleri otomatik olarak temizle seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun
    -Ayrıca, potansiyel olarak güvenli olmayan uygulamaların algılanmasını etkinleştir, Şüpheli -uygulamaların algılanmasını etkinleştir, Arşivleri tara ve Anti-Stealth teknolojisini etkinleştir işaretli olsun..

Taramayı başlatın.
    Tarama uzun sürebilir.
    Bulunan satırlar olursa silin ve silme logu almayı untmayın.

• İstenmeyen türden olabilecek uygulamaları algılamayı etkinleştiri seçtim ama gelişmiş ayarlarla alakalı birşey göremedim başlat diyince direkt başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1zyklopus -- 12 Şubat 2020; 14:50:37 >
  • quote:

İstenmeyen türden olabilecek uygulamaları algılamayı etkinleştiri seçtim ama gelişmiş ayarlarla alakalı birşey göremedim başlat diyince direkt başlıyor
    Yazılımın arayüzü değişmiştir.
    Direkt başladıktan sonra önünüze çıkan menülerde gördüğünüzde yazdıklarıma göre devam edersiniz.
  • Tıklayabildiğim butonlar durdurma ve iptal,umarım SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME ben doğru görüyorumdur 😊

• UTorrenti sildi sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1zyklopus -- 12 Şubat 2020; 16:28:37 >
  • Log alamadınız mı ?
  • Hayır

• quote:

Tıklayabildiğim butonlar durdurma ve iptal,umarım ben doğru görüyorumdur 😊
    https://www.bleepingcomputer.com/download/chrome-cleanup-tool/

Bu yazılımı indirin ve çalıştırın.

İşlem bittikten sonra donanımhabere girip giremediğinizi kontrol edin.

====================================================

Yeni Farbar logları gönderir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 12 Şubat 2020; 21:40:33 >

• Google hesabı ile giriş yap diyorum google otomatik anasayfaya atıyor giriş yapmadan, misafirlikteyim yarında okul var okuldan sonra bakarım saolun.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.