Şimdi Ara

SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
23
Favori
32.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madmahmutd

Merhaba

==================================

Bitdefendere söylediğiniz yolla kaldırdım.

===================================

Shortcut Cleaner sonucu
    https://filebin.net/uywh3ya17c26am3z

=====================================

InternetURL: C:\Users\Default\Favorites\HP\Booking.com.url -> URL: hxxp://secure.rezserver.com
    InternetURL: C:\Users\Default\Favorites\HP\Amazon.co.uk – Online Shopping.url -> URL: hxxp://js.redirect.hp.com

Bu işaretlediğiniz bilgilerden sadece amazon.uk'i biliyorum. Amazon.uk hesabım var ve arada girerim ama URL: hxxp://js.redirect.hp.com ve üsttekileri bilmiyorum bağlantım da yok. Booking'i biliyorum ama bu testten önce hiç girmedim.

İE'de Amazon.uk ve booking.com favori sayfalarda kayıtlı ve üstlerine getirip beklediğimde Amazon.uk sayfasının linki hxxp://js.redirect.hp.com/jumpstation?...
    Booking sayfasının linki hxxp://secure.rezserver.com/sdk/v1/LinkFwd?...

==================================================

İE arama motorumdan fotoğraftaki kısımdan Amazon.uk'i sağ alttaki kaldır butonu ile kaldırdım ama aynısını Yandex'e yapamadım. Yandexin üzerine geldiğimde o buton aktif olmuyor.

Yandex'i kaldırmak için nasıl bir yol izliyeyim?

======================================

Teşekkürler

[EDİT]
    İE'de amazon.uk ve booking.com'u ben kaydetmedim.

[EDİT 2]
    Ben İE kullanmıyorum.
    Resimli bilgilendirmeleri için teşekkür ederim.

----------------------------------
    İE tarayıcısını kaldırabiliyorsanız kaldırın o zaman. Yandex'i komutla kaldırabiliriz.

Başka bir tarayıcı önerisi isterseniz Mozilla Firefox'u öneririm.

=========================================================================

Şöyle bir işlem yapmamız gerekiyor;

-Güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak kapatın.
    -Farbar yazılımı masaüstünde olsun.

https://filebin.net/gv7akc8344l3ux8o

-Fixlist.txt dosyasını masaüstüne indirin.
    -Farbar yazılımını açın.FİX butonuna sadece bir kez basın. İşlemin bitmesini bekleyin. Masaüstünde Fixlog.txt dosyası oluşacaktır.
    -Fixlog.txt dosyasını gönderin

=================================================

Adwcleaner ve MalwareBytes ile de sistemi taratalım.Bulunanlar varsa silelim ve loglarını gönderelim.

Malwarebytes de tarama öncesi arşiv ve rootkit tarama özelliğini açalım.

https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
    https://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/

==============================================================================

Yeni Farbar Logları da gönderin.

• benim logu incelediniz mi ? ayrıca bu indirdiğim programlardan hangilerini kullanmaya devam edeyim ? silinecek olanlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winamp2

benim logu incelediniz mi ? ayrıca bu indirdiğim programlardan hangilerini kullanmaya devam edeyim ? silinecek olanlar var mı ?
    Merhaba

Güncel sorunların da etkisi ile sizi ihmal ettim. Kusura bakmayın.

----------------------------------------

Şu an itibarı ile işletim sistemi güncellemeleriniz hangi durumda ?

----------------------------------------

Aldığınızı bahsettiğiniz hata hala devam ediyor mu ve bu hata ile ilgilidaha açıklayıcı bilgi ve görsel verme imkanınız var mı ?

Bununla ilgili belki loglarına yansıtabileceği bir yazılım var. Onu bir deneyelim. Belki bir ipucu yakalayabiliriz.

Mini Toolboxhttps://www.bleepingcomputer.com/download/minitoolbox/

Tüm kutucuklar işaretli olsun.
    Yazılımı çalıştırın ve raporunu gönderin.

-------------------------------------------------

Yönetici olarak cmd komut istemini açın.

CTRL+C yaparak alttaki komutu kopyalayın.

chkdsk /R

CTRL+V yaparak yapıştırın. Enter yapın.

İşlem bitince alttaki komutu kopyalayıp yapıştırın. Masaüstünde oluşacak checkhd.txt logu gönderin.

cmd /c chkdsk c: |find /v "percent" >> "%userprofile%\desktop\checkhd.txt"

Kolay gelsin.

• kolay gelsin..sistem güncellemelerini denetledim ve güncelleme yok ..aldığım hata 3 günden beri karşıma çıkmadı..mini toolbox ile işlemleri yaptım..cmd nin işlemini yaptım..loglar aşağıda :
  • Malware Removal kullanıcısına yanıt
    Merhaba

--------------

İE tarayıcısını kaldırdım.
    Ben her zaman Chrome kullanıyordum.
    Yine Chrome kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

==========================================

Windows defender vardı bir tek, onu da devre dışı bıraktım.
    İndirmemi istediğiniz fixbit dosyası winrar şeklinde indi ve içinde Fixlist.txt dosyası vardı,ben de Winrardan tutup masaüüstüne sürükleyerek taşıdım.

Farbar yazılımını açar açmaz Fixlog.txt dosyası masaüstünde oluştu. Yani Fix tuşuna basmadan.
    Fix tuşuna basınca işlem bittikten sonra restart seçeneği çıktı, ben de tıkladım.
    filebin.net
    Filebin :: bin ouiyrt9lcj2o5wkq
    https://filebin.net/ouiyrt9lcj2o5wkq

========================================

Adwclenerda bir şeyler çıktı.
    4 adet şey kırmızı işaretliydi.
    Ayrıyeten 30 küsür tane de turuncu işaretli bir şeyler vardı ama onlar sonraki tuşuna basınca mı karşıma çıkıcak bilmiyorum.
    Şuan söyleyeceklerinizi bekliyorum sonraki tuşuna basmak için.

SİSTEM KONTROLU ve VİRÜS TEMİZLEME

Malwarebyte programında da 411 tane sorun çıktı gibi.

==============================================================

Buyrun

filebin.net
    Filebin :: bin vb59fvaetuy9htnl
    https://filebin.net/vb59fvaetuy9htnl

• quote:

kolay gelsin..sistem güncellemelerini denetledim ve güncelleme yok ..aldığım hata 3 günden beri karşıma çıkmadı..mini toolbox ile işlemleri yaptım..cmd nin işlemini yaptım..loglar aşağıda :
    https://dosya.co/4akekkidnnf4/Desktop.rar.html
    Merhaba

Loglarda dikkat çeken 2 nokta var.

1-

quote:

Error: (02/03/2020 11:58:52 AM) (Source: Microsoft-Windows-PerfNet) (User: DESKTOP-PT19GPC)
    Description: Sunucu hizmeti performans nesnesi açılamıyor. Veri bölümünün ilk dört baytı (DWORD) durum kodunu içerir.

Bu hata için şu işlemi test edebiliriz;

Arama kutusuna Services.msc yazın ve Enter tuşuna basın. Microsoft Yönetim Konsolu başlayacaktır.

Hizmetler listesinde, Sunucu'yu bulun. Sağ tıklatın ve sonra Başlat'ı tıklatın. (Başlat çalışmıyorsa tabi)

Çalışıyor mu ?

=============================================

Catalog9 17 C:\Windows\SysWOW64\vsocklib.dll [File not found] ()

Bu dosya VMware sanal makina yazılım dosyası. Daha önce kullanmış mıydınız bu yazılımı ? Şu an loglarda sanırım kullandığınız gözükmüyor. Sistemde bir yerlerde kalıntı kaldıysa Farbar raporluyor olabilir. Çok önemlideğil ama bu tür gıvır zıvırlar da makinayı yorabilir.

• quote:

Merhaba

--------------

İE tarayıcısını kaldırdım.
    Ben her zaman Chrome kullanıyordum.
    Yine Chrome kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

==========================================

Windows defender vardı bir tek, onu da devre dışı bıraktım.
    İndirmemi istediğiniz fixbit dosyası winrar şeklinde indi ve içinde Fixlist.txt dosyası vardı,ben de Winrardan tutup masaüüstüne sürükleyerek taşıdım.

Farbar yazılımını açar açmaz Fixlog.txt dosyası masaüstünde oluştu. Yani Fix tuşuna basmadan.
    Fix tuşuna basınca işlem bittikten sonra restart seçeneği çıktı, ben de tıkladım.
    https://filebin.net/ouiyrt9lcj2o5wkq

========================================

Adwclenerda bir şeyler çıktı.
    4 adet şey kırmızı işaretliydi.
    Ayrıyeten 30 küsür tane de turuncu işaretli bir şeyler vardı ama onlar sonraki tuşuna basınca mı karşıma çıkıcak bilmiyorum.
    Şuan söyleyeceklerinizi bekliyorum sonraki tuşuna basmak için.

Malwarebyte programında da 411 tane sorun çıktı gibi.

==============================================================

Buyrun

https://filebin.net/vb59fvaetuy9htnl
    Bitdefender yazılımını kaldırdık.
    Artık Windows defender yazılımın kullanmalısınız. Henüz aktif etmemişseniz Aktif edin. Bu bağlamda işletim sistemi güncellemeleri ve güvenlik güncellemelerini hiç bir zaman ihmal etmemelisiniz.

---------------------

Fixlist ile silme işlemimiz başarılı olmuş.

Comodo int.Sec. ve Zemana yazılım sürücüleri silindi.

-----------------------------------------------------------

Adwcleaner ve Malwarebytesin bulduğu ne varsa silmelisiniz veya karantinaya almalısınız. Bu logları gönderin. O zararlıların silindiğini görmeliyim.

=====================================================

Chrome tarayıcınızda gördüğünüz gibi zararlı var.
    Adwcleaner ve MBAM siliyor onlar.

Bir de Chrome Cleaner Tool aracını kullanalım.
    https://www.bleepingcomputer.com/download/chrome-cleanup-tool/

İndirin ve çalıştırın. Varsa silme logunu gönderin.

==================================================================
    https://www.eset.com/tr/home/online-scanner/

ESET Online Scanner tek seferlik tarama butonuna basın ve dosyayı indirin.

Esetonlinescanner_enu.exe dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır'ı seçin.

İstenmeyen türden olabilecek uygulamaları algılamayı etkinleştir'i seçin.
    Gelişmiş Ayarlar'da: Tehditleri otomatik olarak temizle seçeneğinin işaretli olmadığından emin olun
    Ayrıca, potansiyel olarak güvenli olmayan uygulamaların algılanmasını etkinleştir, Şüpheli uygulamaların algılanmasını etkinleştir, Arşivleri tara ve Anti-Stealth teknolojisini etkinleştiri işaretleyin.
    Tara'ya tıklayın
    ESET Online Scanner, Periyodik Tarama özelliğini açmak isteyip istemediğinizi sorduğunda kabul etmeyin.

Bulunanları silin. Silme logunu da alın ve gönderin.

Services.msc de sunucu kısmı başlatılmış..catalog9 programını kullanmıyorum..arkadaşım kullanmış olabilir ..format atmıştım pc ye..eski programdan olabilir..bundan sonra napabilirim ..indirdiğim programlardan revo uninstaller ile programları kaldırıyorum..adwcleaner ile arada tarama yapıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winamp2 -- 4 Şubat 2020; 16:26:33 >
    Merhaba

Adwcleanerda çıkan şeyleri silmiştim.
    Karantinaya al denilen şeyleri de karantinaya aldım ama sonra geri yükledim çünkü bilgisayar için önemliydi.

==========================================0

Chrome cleaner tool indi fakat bir türlü yükleyemedim.
    Şöyle bir ekran çıktı.
    Yüklemek için nasıl bir yol izliyeyim?

===========================================

Eset ile dediğiniz şekilde tam tarama yaptım ve hiçbir tehdit çıkmadı.

• quote:

Services.msc de sunucu kısmı başlatılmış..catalog9 programını kullanmıyorum..arkadaşım kullanmış olabilir ..format atmıştım pc ye..eski programdan olabilir..bundan sonra napabilirim ..indirdiğim programlardan revo uninstaller ile programları kaldırıyorum..adwcleaner ile arada tarama yapıyorum..
    Önce Delfix yazılımını kullanın. Bunun için konunun ilk mesajına bakın.

Delfix,kullandığımız yazılımları sistemden kaldıracaktır.

Diğer kullandıklarımızı da siz kaldırabilirsiniz. Kullandığımız yazılımların hiç bir tanesi sistemde sorun yapmaz.Kalıntı bırakmaz.

İyi akşamlar.
  • quote:

Merhaba

Adwcleanerda çıkan şeyleri silmiştim.
    Karantinaya al denilen şeyleri de karantinaya aldım ama sonra geri yükledim çünkü bilgisayar için önemliydi.

==========================================0

Chrome cleaner tool indi fakat bir türlü yükleyemedim.
    Şöyle bir ekran çıktı.
    Yüklemek için nasıl bir yol izliyeyim?

===========================================

Eset ile dediğiniz şekilde tam tarama yaptım ve hiçbir tehdit çıkmadı.
    Chrome cleaner tool yazılımının çalıştırılamamasının iki nedeni olabilir.

1- Yazılımı yönetici olarak çalıştırılmaması.
    Bunun için yazılım üzerinde sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin ve tekrar çalıştırmayı deneyin.

2- Defender ve Windows firewall engelliyor olabilir. Devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Başka bir yerden indirme şansım var mı?
    Söylediklerinizi yaptım fakat aynı sorunla karşılaşıyorum.
  • quote:

Başka bir yerden indirme şansım var mı?
    Söylediklerinizi yaptım fakat aynı sorunla karşılaşıyorum.
    www.majorgeeks.com
    Download Google Chrome Cleanup Tool - MajorGeeks
    https://www.majorgeeks.com/files/details/google_chrome_software_removal_tool.html

Bunu deneyin.

Yine başarısız olursa yeni farbar logları gönderin lütfen.

Aynı sorunla karşılaştım.

filebin.net
    Filebin :: bin y98uuvwsietdcxzg
    https://filebin.net/y98uuvwsietdcxzg
  • Chrome kaynaklı bir virüs var gibime geliyor.
    turkcealtyazi.org sitesine girdiğimde çıkışı 2 aşamalı olan değişik sayfalar çıkıyor mesela.
  • quote:

Chrome kaynaklı bir virüs var gibime geliyor.
    turkcealtyazi.org sitesine girdiğimde çıkışı 2 aşamalı olan değişik sayfalar çıkıyor mesela.
    Daha önceki mesajlarımda Chrome tarayıcınızda zararlı var diye yazmıştım.

-------------------------------------

Fixlist dosyası oluşturun. Alttaki bilgileri kopyalayıp içine yapıştırın.
    Farbar yazılımını açıp FİX butonuna basın.
    Oluşan Fixlog dosyasını gönderin.

quote:

ShortcutWithArgument: C:\Users\madma\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\ImplicitAppShortcuts\69639df789022856\JMY - Chrome.lnk -> C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe (Google LLC) -> --profile-directory="Profile 1"
    C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe (Google LLC) -> --profile-directory="Profile 1"
    C:\Users\madma\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\ImplicitAppShortcuts\69639df789022856\JMY - Chrome.lnk
    ShortcutWithArgument: C:\Users\madma\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned
    AlternateDataStreams: C:\Users\madma\OneDrive:${3D0CE612-FDEE-43f7-8ACA-957BEC0CCBA0}.SyncRootIdentity [130]
    HKU\S-1-5-21-113065301-2976417624-3779831990-1001\...\StartupApproved\Run: => "GoogleChromeAutoLaunch_039CAD371B8A21D30FF87ACBA46A568C"
    HKU\S-1-5-21-113065301-2976417624-3779831990-1001-{ED1FC765-E35E-4C3D-BF15-2C2B11260CE4}-02042020093547079\...\StartupApproved\Run: => "GoogleChromeAutoLaunch_039CAD371B8A21D30FF87ACBA46A568C"
    HKU\S-1-5-21-113065301-2976417624-3779831990-1001-{ED1FC765-E35E-4C3D-BF15-2C2B11260CE4}-02042020093552296\...\StartupApproved\Run: => "GoogleChromeAutoLaunch_039CAD371B8A21D30FF87ACBA46A568C"
    FirewallRules: [TCP Query User{43C73736-42AE-4AB7-B2D7-51C87271BBD7}C:\program files (x86)\google\chrome\application\chrome.exe] => (Block) C:\program files (x86)\google\chrome\application\chrome.exe (Google LLC -> Google LLC)
    FirewallRules: [UDP Query User{C0E15B55-72B4-4BC9-8C4E-AA243956B4B5}C:\program files (x86)\google\chrome\application\chrome.exe] => (Block) C:\program files (x86)\google\chrome\application\chrome.exe (Google LLC -> Google LLC)
    CHR Notifications: Profile 1 -> hxxps://www.youtube.com
    CHR Extension: (Samsung Internet) - C:\Users\madma\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Profile 1\Extensions\epejdmjgfibjaffbmojllapapjejipkh [2019-12-30]
    S3 AfVpnService; "C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender VPN\vpnservice.exe" [X]
    S2 DevMgmt Servisi; "C:\Program Files\Bitdefender\Bitdefender Device Management\DevMgmtService.exe" [X]
    2020-02-02 16:34 - 2020-02-02 16:35 - 000136063 _____ C:\ProgramData\uninstalltool.1580650444.24852.bin
    2020-02-02 16:34 - 2020-02-02 16:35 - 000003396 _____ C:\ProgramData\uninstalltool.1580650444.3248.bin
    2020-02-01 04:11 - 2020-02-01 04:11 - 000074003 _____ C:\ProgramData\vpn.1580519424.bdinstall.bin
    2020-02-01 04:08 - 2020-02-01 04:08 - 000138704 _____ C:\ProgramData\dm.1580519253.bdinstall.v2.bin
    2020-02-01 04:06 - 2020-02-01 04:06 - 000826796 _____ C:\ProgramData\cl.1580513424.bdinstall.v2.bin
    2020-02-01 04:06 - 2020-02-01 04:06 - 000102228 _____ C:\ProgramData\cl.kit.1580513316.bdinstall.v2.bin
    2020-02-01 04:02 - 2020-02-01 04:02 - 000000000 ____D C:\ProgramData\BDLogging
    2020-02-01 02:22 - 2020-02-01 02:22 - 000082048 _____ C:\ProgramData\agent.update.1580512903.bdinstall.v2.bin
    2020-02-01 02:00 - 2020-02-01 02:00 - 000102328 _____ C:\ProgramData\agent.1580511656.bdinstall.v2.bin

CMD: type "C:\WINDOWS\system32\SET7F93.tmp"
    VirusTotal: C:\WINDOWS\system32\SET7F93.tmp

C:\WINDOWS\ZAM_Guard.krnl.trace

==================================================================================================
    https://www.bleepingcomputer.com/download/rkill/

RKill yazılımını masaüstüne indirin.

Güvenli mod'a geçin.

Önce rkill yazılımını çalıştırın.
    Ardından Chrome Cleaner Tool ve MalwareBytes çalıştırın. Zararlı bulunursa silin. Logları gönderin.

Önemli: RKill çalıştıktan sonra sistemin yeniden başlayarak normal moda geçmesine izin vermeyin.

Ve Chrome Cleaner Tool ve MalwareBytesi de Güvenli modda çalıştırın.

Sonra normal moda geçin.

• filebin.net
    Filebin :: bin tbaseylf1s1t2r7s
    https://filebin.net/tbaseylf1s1t2r7s

Genel Olarak Sorunum Şu ; Ben Win 10 Kullanıyorum. Bugün pc Açtım Ve Her Hangi Bir Oyunu Açtığımda Direk Masaüstüne Atıyor. Bütün Oyunlarda Böyleydi. Bende Oyunları Sildim. Şimdi Oyunu Yeniden Yükledim Ama Yine Aynı Hata Sürekli Olarak 3-5 Saniye Sonra Masaüstüne Atıyor.Ama Fareyi Sürekli Hareket Ettirirsem Masaüstüne Atmıyor.

Son Günlerde Sistemim Biraz Yavaşladı.

Birde Arama Penceresi Çalışmıyor.(Sol Atta Windows İşaretinin Yanındaki)

Tabi Birde Sizin Tespitlerinize İhtiyacım Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1302B2683 -- 6 Şubat 2020; 10:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1302B2683

https://filebin.net/tbaseylf1s1t2r7s

Genel Olarak Sorunum Şu ; Ben Win 10 Kullanıyorum. Bugün pc Açtım Ve Her Hangi Bir Oyunu Açtığımda Direk Masaüstüne Atıyor. Bütün Oyunlarda Böyleydi. Bende Oyunları Sildim. Şimdi Oyunu Yeniden Yükledim Ama Yine Aynı Hata Sürekli Olarak 3-5 Saniye Sonra Masaüstüne Atıyor.Ama Fareyi Sürekli Hareket Ettirirsem Masaüstüne Atmıyor.

Son Günlerde Sistemim Biraz Yavaşladı.

Birde Arama Penceresi Çalışmıyor.(Sol Atta Windows İşaretinin Yanındaki)

Tabi Birde Sizin Tespitlerinize İhtiyacım Var
    Merhaba

Sistemde bir çok işlem yapmak gerekir. Bunun için de sabır gerekir. Sizde bu sabır var mı bilmiyorum.
    Zararlı anlamında ciddi bir sorununuz yok.

---------------------

Güvenlik yazılımınız kapalı. Windows defender ve Firewall yazılımını aktif hale getirin.Güncellemelerini yapın.
    Ayrıca işletim sistemi güncellemelerinin de tümünü yapmaya çalışın. Bu önemli. Varsa bir sıkıntı yazın.

---------------------

--İşlemleri daima sırayla yaın.
    --Her işlem logunu gönderin. Loglar boş olsa da gönderin.
    --Anlamadığınız yerleri lütfen sormaktan çekinmeyin.
    --Yazılımları daima yönetici olarak çalıştırın.
    --Gözardı edeceğiniz ve önemsemediğiniz herhangi bir önerim başarısızlıklara neden olabilir.

-------

Masaüstünde bir not defteri oluşturun.
    Fixlist adı ile kaydedin.
    Farbar yazılımı da masaüstünde olsun.

Aşağıdaki bilgileri kopyalayıp Fixlist dosyası içerisine yapıştırın.
    FARBAR yazılımını yönetici olarak açın ve FİX butonuna basın.İşlemin bitmesini bekleyin.
    Sistem yeniden başlatılabilir.
    Masaüstünde Fixlog dosyası oluşturacaktır. Bu dosyayı gönderin.

start
    CreateRestorePoint:
    CloseProcesses:
    ContextMenuHandlers5: [igfxcui] -> {3AB1675A-CCFF-11D2-8B20-00A0C93CB1F4} => -> No File
    IE trusted site: HKU\S-1-5-21-4162677920-1537401043-2980396369-1001\...\webcompanion.com -> hxxp://webcompanion.com
    Reg: reg delete HKU\S-1-5-21-4162677920-1537401043-2980396369-1001\...\StartupApproved\Run /v Web Companion /f
    CMD: ipconfig /flushdns
    cmd: netsh winsock reset catalog
    CMD: netsh advfirewall reset
    CMD: netsh advfirewall set allprofiles state ON
    Hosts:
    EmptyTemp:
    Reboot:
    End

=========================================================================================
    https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

Adwcleaner ile sistemi taratın.
    Bulunanları silin.
    Loglarını gönderin.

---------------------------------------

Malwarebytes Anti-Malware 4.0
    https://www.bleepingcomputer.com/download/malwarebytes-anti-malware/

Yazılımı indirin ve kurun.
    Arşiv ve rootkit tarama özelliğini açın.
    Tam tarama yapın ve bulunan zararlı olursa karantinaya alın.
    Silme veya karantina logunu gönderin.

------------------------------------------------------------

Eset Online Scanner yazılımı ile sistemi taratın.
    https://www.eset.com/tr/home/online-scanner/

Tek seferlik tarama butonuna basın ve indirilen dosyayı çalıştırın.

İstenmeyen türden olabilecek uygulamaları algılamayı etkinleştir'i seçin.
    Gelişmiş Ayarlar'da: Tehditleri otomatik olarak temizle seçeneğinin işaretli olmadığından emin olun
    Ayrıca, potansiyel olarak güvenli olmayan uygulamaların algılanmasını etkinleştir, Şüpheli uygulamaların algılanmasını etkinleştir, Arşivleri tara ve Anti-Stealth teknolojisini etkinleştir işaretlenir.
    Tara'ya tıklayın

Bulunan bilgileri silin ve silme logunu gönderin.

=============================================================

Kolay gelsin.

filebin.net
    Filebin :: bin afv9o1emvhi7s3g7
    https://filebin.net/afv9o1emvhi7s3g7

Merak Etme Sabırlıyımdır.

Malwarebytes Ve Adwcleaner Log Verdi Ama Eset Log Vermedi.

Çok Teşekkür Ederim Oyunlar Artık Masaüstüne Atmıyor, Arama Pencereside Çalışıyor.

Birde Programla PC Hızlandırılabilir mi?Hızlandırlırsa Program Önerin Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1302B2683 -- 6 Şubat 2020; 19:12:46 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.