Şimdi Ara

SİSTEM KİTLENİYOR(mouse bile kitleniyor)ÇÖZÜLDÜ.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
18.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SAMASRA

arkadaşlar sorunu büyük bi ihtimal çözdüm..Format atıp vista 64 kurdum anakartın driverlerin i filan güncelledim hepsini..Sorun yok şuan(1 haftada içinde donma olmadı) yardımcı olan herkese teşekkür ederim özellikle golovez arkadaşımabüyük bi ihtimal virüs ya da xp ile driver uyuşmazlığı vardı..
    eğer sorun tekrarlarsa anakartımı garantiye yollamaktan başka çare kalmıycak gibi..

En sonunda hocam , söylüyorum ama dediklerim arada kaynıyor format attıktan sonra hiçbir driver ve tools kurmayın , sisteminizi en sade şekilde test edin diye, neyse sorunun çözüldüğüne sevindim. =)

• quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

arkadaşlar sorunu büyük bi ihtimal çözdüm..Format atıp vista 64 kurdum anakartın driverlerin i filan güncelledim hepsini..Sorun yok şuan(1 haftada içinde donma olmadı) yardımcı olan herkese teşekkür ederim özellikle golovez arkadaşımabüyük bi ihtimal virüs ya da xp ile driver uyuşmazlığı vardı..
    eğer sorun tekrarlarsa anakartımı garantiye yollamaktan başka çare kalmıycak gibi..

En sonunda hocam , söylüyorum ama dediklerim arada kaynıyor format attıktan sonra hiçbir driver ve tools kurmayın , sisteminizi en sade şekilde test edin diye, neyse sorunun çözüldüğüne sevindim. =)

teşekkür ederim sanada yardımların için tekrar sağol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

teşekkür ederim sanada yardımların için tekrar sağol

Bir problem olursa her zaman burdayız

• @Z-DGİ teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.