Merhaba arkadaşlar WOT oynamak istiyorum ama sistemimin kaldırıp kaldırmayacağını merak ettiğim için oyunu indirmeden size sormak istedim.Acer3758zg laptopum var.G105m ekran kartına sahip.Lol u düşük çözünürlükte kasmadan oynayabiliyorum.Hatta biraz zorlayabiliyorum grafik ayarlarını pek kasma yapmıyor..Daha önce Cod 5 i sorun çıkmadan oynamıştım.Acaba World Of Tank ı en düşük çözünürlükte olsada oynayabilirmiyim ? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
25 fps nin altına oynamak dersen oynarsın. kasmadan oynaman için en az 30 fps ile gerekli. senin söylediğin sistemle de bu çok zor.
Merhaba @MrChaplin,
World of Tanks oynayabilmek için aşağıdaki linkten "Minimum Sistem Gereksinimleri"ni kontrol edebilirsin. Eğer bu konuda fazla bir bilgin yok ise aşağıdan "Can You RUN It" sitesini kullanabilirsin. Sistemini tarayıp senin için oyunu çalıştırıp çalıştıramayacağı bilgisini verebilir.
World of Tanks oynayabilmek için aşağıdaki linkten "Minimum Sistem Gereksinimleri"ni kontrol edebilirsin. Eğer bu konuda fazla bir bilgin yok ise aşağıdan "Can You RUN It" sitesini kullanabilirsin. Sistemini tarayıp senin için oyunu çalıştırıp çalıştıramayacağı bilgisini verebilir.
Aynen bu siteyi biliyorum zaten oyunu kurmadan once baktım sistem kaldırıyor diye gösteriyordu.Oyunu kurdum en düşük çözünürlükte ve ayarlarda olsada arada takılmalar yapıyor fakat oynanmayacak derecede değil..daha stabil olsaydı iyiydi ama bakalım belki böylede oynamaya devam edebilirim.