Şimdi Ara

Sistem Hazır Siparişi Vericem Artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AyhanGüler

quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

Sisteme bir zararı yok ancak 12v kanalı da kaliteli akım vermiyor v1 ve v2 ye bölmesi sorun olabilir. yine bu kasayı alabilirsiniz ama psu suz modeli varsa onu alın psu yu sonradan alın ama bu şekilde pahallıya gelir. Hızlı aldan bakabilisiniz kasalara belki orada 700-750 seçenekleri arasında beğendiğiniz olabilir kendi kasamıda önerebilirim size suan 350lira sanıyorum 750w tek kanaldan da 630w verebiliyor du 12v da.

sizin kasanız hangi markaydı acaba ?

Dark Sub Zero içerisinde 750w High power var hocam imzamda kasanın içinin resmi var ortalama 16cm cpu soğutucusu ve 40cm vga sığıyor bayağı geniş içi
    MB: Gigabyte 970A UD3P l CPU: AMD FX X8 8320 3.5Ghz-(4.5Ghz) l GPU: Sapphire R9 280x Tri-X OC 3GB 384Bit (1100Mhz-6400Mhz) l RAM: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx DDR3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual l SSD: OCZ 120GB TRION 100 Serisi l HDD: WD 3.5" 1TBx2 Caviar Blue RAID 0 2TB l
    DVD Sürücü: Asus 3.5" HDD Kutusu l PSU: HIGH POWER 80PLUS 750W 80 Bronze l Kasa: Zalman Z11 Neo Mid Tower Siyah l Soğutucu: Deep Cool Neptwin V2 l Keyboard: Logitech G103 l Mause: A4 TECH F7 V-TRACK l Fan: 9 Adet 12cm, 3 Adet 9.6cm, 2 Adet 8cm l
    Monitör: HP x22 LED 21.5" 2ms l Web Camera: A4 TECH PK635K l Speaker: Logitech X530 5.1 l Kulaklık: SONY MDRV55R AE Kafa Bantlı – Creative Ep630 Kulak İçi l Modem: Yaşayan 4 portlu bir ceset l

• quote:

quote:

quote:

Sisteme bir zararı yok ancak 12v kanalı da kaliteli akım vermiyor v1 ve v2 ye bölmesi sorun olabilir. yine bu kasayı alabilirsiniz ama psu suz modeli varsa onu alın psu yu sonradan alın ama bu şekilde pahallıya gelir. Hızlı aldan bakabilisiniz kasalara belki orada 700-750 seçenekleri arasında beğendiğiniz olabilir kendi kasamıda önerebilirim size suan 350lira sanıyorum 750w tek kanaldan da 630w verebiliyor du 12v da.

sizin kasanız hangi markaydı acaba ?

Dark Sub Zero içerisinde 750w High power var hocam imzamda kasanın içinin resmi var ortalama 16cm cpu soğutucusu ve 40cm vga sığıyor bayağı geniş içi

Sistem görünüşü güzelmiş.
    Kasa sanki biraz büyük geldi bana yoksa yanılıyormuyum.

https://www.google.com.tr/search?q=thermaltake+WingRS&tbm=isch&source=iu&imgil=vH5CxdcrBy0vvM%253A%253Bhttps%253A%252F%252Fencrypted-tbn2.gstatic.com%252Fimages%253Fq%253Dtbn%253AANd9GcSs1ce-CU6wDxC_y4FGqipNCSjmLvEk_FD-0BBmVtjdPwRhe2DO%253B459%253B459%253BRADCGoMbKIMsgM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fcomputercases.productwiki.com%25252Fthermaltake-wingrs-201%25252F&sa=X&ei=D0PcUpFUpp7JA9rJgYgH&ved=0CDoQ9QEwBA&biw=1920&bih=952#facrc=_&imgdii=_&imgrc=vH5CxdcrBy0vvM%253A%3BRADCGoMbKIMsgM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.productwiki.com%252Fupload%252Fimages%252Fthermaltake_wingrs_201.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fcomputercases.productwiki.com%252Fthermaltake-wingrs-201%252F%3B459%3B459

Şu kasadan büyükmü acaba. Benim eski sistemin kasası da ?

• Hocam çok uzun zamandır uğraşıyorsunuz bu makine ile bence hiçbir sıkıntısı yok gayet iyi bir oyun canavarı. İşlemci gayet iyi istenirse ekraqn kartı muadil R9'lara yönelinir onun dışında hiç bir sıkıntı yok OC yapılmayacaksa stok soğutucuya gerek yok. Bu arada SSD için o süreyi kim söylemişse iyi sıkmış hocam ömrü o kadar az olan herhangi bir bilgisayar parçası yok.

Yeni sistem hayırlı olsun.

Steam :http://steamcommunity.com/id/hakanwow/
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

İslemciyi ve anakarti asagidakiler yapip ekran kartini AMD R9 280X yapabilirsin. Yok boyle alacaksan boylede iyi fakat yerinde olsam o ekran kartini almazdim. Oyunlarda 75 derece oluyor, o.c yapilmiyor. Sogutmasi pek iyi degil ve asus bu kartin yenisini cikardi. Sogutucuyu buyuttu 2x 6pin koydu vs. Ben olsam 20 TL fazla verir MSI GTX760 GAMING alırdım.

AMD FX-8320
    Asus M5A97 R2.0

Hocam sistemin içinde bir değişiklik yapmıyacağım teşekkür ederim yinede..

O.C yapmayacaksaniz o anakart ve ''K'' serisi carpan kilidi acik islemcide gereksiz.

Sistem senin, kullanacak kisi sensin. Sen bilirsin, teklif var, ısrar yok.

4670 den normal kullanımda bi farkı yokmu diyosun ?

Teşekkürler..

• Kararsız kaldım belki yardımcı olabilir  Sistem Hazır Siparişi Vericem Artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 19 Ocak 2014; 23:34:44 >
    MB: Gigabyte 970A UD3P l CPU: AMD FX X8 8320 3.5Ghz-(4.5Ghz) l GPU: Sapphire R9 280x Tri-X OC 3GB 384Bit (1100Mhz-6400Mhz) l RAM: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx DDR3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual l SSD: OCZ 120GB TRION 100 Serisi l HDD: WD 3.5" 1TBx2 Caviar Blue RAID 0 2TB l
    DVD Sürücü: Asus 3.5" HDD Kutusu l PSU: HIGH POWER 80PLUS 750W 80 Bronze l Kasa: Zalman Z11 Neo Mid Tower Siyah l Soğutucu: Deep Cool Neptwin V2 l Keyboard: Logitech G103 l Mause: A4 TECH F7 V-TRACK l Fan: 9 Adet 12cm, 3 Adet 9.6cm, 2 Adet 8cm l
    Monitör: HP x22 LED 21.5" 2ms l Web Camera: A4 TECH PK635K l Speaker: Logitech X530 5.1 l Kulaklık: SONY MDRV55R AE Kafa Bantlı – Creative Ep630 Kulak İçi l Modem: Yaşayan 4 portlu bir ceset l
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Hocam çok uzun zamandır uğraşıyorsunuz bu makine ile bence hiçbir sıkıntısı yok gayet iyi bir oyun canavarı. İşlemci gayet iyi istenirse ekraqn kartı muadil R9'lara yönelinir onun dışında hiç bir sıkıntı yok OC yapılmayacaksa stok soğutucuya gerek yok. Bu arada SSD için o süreyi kim söylemişse iyi sıkmış hocam ömrü o kadar az olan herhangi bir bilgisayar parçası yok.

Yeni sistem hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim. senin gibi açıklama yapsa arkadaşlar çok daha iyi anlıyacağım. kısa ve net cevap

Sistemi aldıktan 1 ay sonra Ssd alırım sorun olmaz. o 1 aylık zaman içersinde Ssd ler arasında araştırmada yapıcam bu forumda.
    Bi hayırlısıyla alalım şu sistemi

• quote:

Kararsız kaldım belki yardımcı olabilir  Sistem Hazır Siparişi Vericem Artık

Güzel fakat benimkisinden 4-5 cm yüksek sıkıntı yaratmaz bu kasayı düşünecem.

Ses sistemimizde aynıymış bu arada

Teşekkürler kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhanGüler -- 19 Ocak 2014; 23:38:50 >

• AyhanGüler kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Yanlız illa bu kasayı almak zorunda değilsin, zevkine güzel geleni al sonuçta yıllarda görüceksin ama kasa bu sonuçta servet yatırmayada gerek yok. işyerinde ince tozlar oluşuyorsa bu kasa gibi toz filitresi olan kasalara bakmanıda tavsiye ederim Ses sistemini alalı 3yılı aştı ancak hala güzel ses veriyor bayağı bir doğru seçim olmuş bizim için sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 19 Ocak 2014; 23:44:12 >
  • quote:

Rica ederim Yanlız illa bu kasayı almak zorunda değilsin, zevkine güzel geleni al sonuçta yıllarda görüceksin ama kasa bu sonuçta servet yatırmayada gerek yok. işyerinde ince tozlar oluşuyorsa bu kasa gibi toz filitresi olan kasalara bakmanıda tavsiye ederim Ses sistemini alalı 3yılı aştı ancak hala güzel ses veriyor bayağı bir doğru seçim olmuş bizim için sanırım :)

Evet başka kasalara bakıcam. inşallah hayırlısı neyse o olsun diyelim.

Ses sistemini ben 5+2 olarak kullanıyorum özel anfi ile 500w lik bass kabini bağladım + ses kartım var 380 tl ye almıtşım 2 sene önce süper bass ve ses alıyorum.
    Yanlız tız da sıkıntı var %80 lere getirdğimde ses seviyesini tız bozuluyor. yenisi şart ama 1 sene daha idare eder.

• quote:

Normalde bu sistem yerine logitech z906 alıcaktım 750tl ye flan. sonradan vazgeçmiştim bunu almıştım 280 tl civarında :D
    Oyunlar daki bölüm geçişlerini etkiliyor fakat oyun için değil sistemin hızlı açılması ve kapanması için aldım.oyun pek oynamıyorum ara sıra can sıkıntısı o yüzden SSD ye yüklemeyi gerek duymuyorum acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: trktlh

Oyunlar daki bölüm geçişlerini etkiliyor fakat oyun için değil sistemin hızlı açılması ve kapanması için aldım.oyun pek oynamıyorum ara sıra can sıkıntısı o yüzden SSD ye yüklemeyi gerek duymuyorum acikcasi

Yukardada dedğim gibi gerekirse sistemi aldıktan 1 ay sonrada alabilriim şimdilik hem bütçe hem güvensizlik nedeniyle almıyorum.

Teşekkürler....
  • Kasaya kartın sığmaması durumu çok ekstrem durumlar eğer direkt olarak aynı kombinasyonu kullanan olmazsa kesin birşey söylemek zor ama günümzü midtower kasalarına dual fanlı her model uyacaktır sıkıntı olmaz. Bunun yanında kasa demek PSU demek kaliteli psu'lu markalar bellidir. Corsair/Xgmatek vs. gibi bilinen markalar 700-750W'ı düzgün bir şekilde versin yeter kasa konusunda ben görsele pek önem vermem önemli olan kalite PSU şu an sistem gayet iyi. OC yapılamaycak bir sistemde anakarta falan çok ince detaylarla bakılmasına gerek yok açıkçası.

Sistem iyi kasa konusu detayı yine OC'de önemli küçük farklarla OC yapıldığından düzgün bir akış sağlaması için kaliteli bir marka olsun denir. 700W yazan bir kasa en kötü 650W verir ki bence bu da size yeter.

Steam :http://steamcommunity.com/id/hakanwow/
    Hayırlısı diyelim. Tiz bende bozulmuyor 24bit kart ile (creative) %84 cirından sonra bir sıkıntı yaşıyorum ses berraklığı kaybolmaya başlıyor daha sonrasında. yanlız ses kartı ile kullanırken cok verim alamadım baslar artıyor tiz bozuluyor. W7 de DirectSound ile 16bit e çekip 96khz de dinlediğimde mükemmel bir kalite oluşuyor çözebilmiş değilim :) Müzik dinlerken ses kartından tam performans almak istiyorsan bir xp kur bnm gibi flash a ozaman basları bir görmen lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 19 Ocak 2014; 23:56:14 >
  • quote:

He birde Alıcağım Ssdeyi sormuştunuz geç görmüşüm kususra bakmayın.

Alıcağım Ssd şuydu :http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/corsair-cssd-f128gbgs-bk-128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-%28560mb-okuma--535mb-yazma%29/productdetails.aspx?I_ID=63456

Tekrardan teşekkürler..

• quote:

Hayırlısı diyelim. Tiz bende bozulmuyor 24bit kart ile (creative) %84 cirından sonra bir sıkıntı yaşıyorum ses berraklığı kaybolmaya başlıyor daha sonrasında. yanlız ses kartı ile kullanırken cok verim alamadım baslar artıyor tiz bozuluyor. W7 de DirectSound ile 16bit e çekip 96khz de dinlediğimde mükemmel bir kalite oluşuyor çözebilmiş değilim :) Müzik dinlerken ses kartından tam performans almak istiyorsan bir xp kur bnm gibi flash a ozaman basları bir görmen lazım :)

Benim basla sıkıntım yok zaten harika süper tatlı bir bass var.

Sadece tızlarda ufak hapörlörler yetersiz geliyor sanırım. o yüzden dedim ya 1 sene daha idare edip yenisi alıcağım inşllah

güzel ses kayıt alma ciğazım olsa veya fotoğraf makinem olsa alıcamda maalesef yok

Herşeyin hayirlisi olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Benim basla sıkıntım yok zaten harika süper tatlı bir bass var.

Sadece tızlarda ufak hapörlörler yetersiz geliyor sanırım. o yüzden dedim ya 1 sene daha idare edip yenisi alıcağım inşllah

güzel ses kayıt alma ciğazım olsa veya fotoğraf makinem olsa alıcamda maalesef yok

Kısacası şöyle diyeyim normal arabalarda 1000 lik bass lar var belki bilirsin onlar gibi bir bas yaşıyorum şuan.

• quote:

Herşeyin hayirlisi olsun..

Teşekkür ederim hocam. Sistemi aldımmı direk burda paylaşıcam zaten...
    zamanında 140lira buna 250lira ses kartına vermiştim :) sistemi değiştirdikten sonra kaliteli bir sinama sistemi alacağım ileride nasip olursa. Bu arada ssd nin konusu açılmışken ssd kullandım ancak iyi bir hdd ile arasında abartılıcak kadar fark yok doğrudur hızlı yazar okur ama 5.5yıldır samsung un hdd sini kullanıyorum hala aynı duruyor 5.5 yıllıkda içinde resimler vesaire var 120okuyor 105 yazıyor, ssd 550okur 525yazar belki ama bukadar yaşama şansı yok :) sistem hızlı açılır loadingler hızlı olur ama oyunda fps ye etkisi yok gücü az kullanır ancak kimse 1w az yada fazla yakmış umursamaz yani ssd almak biraz lükse kaçmak oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.