Şimdi Ara

Sistem Hakkında Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 2 hafta oldu yeni bir pc aldım doğru tercih yaptığımı düşünüyorum ancak genede sizin düşünceleriniz duymak istedim yanlış yaptıgımızı bilelim mayetinde
    Sistem Özellikleri
    İntel Core2Quad 9300
    Gigabyte EX38-DS4
    Asus EN8800GT
    4 GB KİNGSTON DUAL RAM 2*2
    Samsung 500 Gb Sata Hdd
    Raidmax Tower Kasa
    19" Lg Widescreen Monitör

(Birde İşlemci fanı Bana Çok dandik geldi yani 4 çekirdekli bir işlemciye göre celeron fanı gibi birşey şimdi ttden bir fan almayı düşünüyorum sizce almalımıyım , almalıysam hangi model almalıyım)

Şimdiden Hepinize Çok Teşekkür Ederim

• kasa güzel olmuş ( anakartı güzel seçmişsin kaçtan hesapladın ben peşin 209 usd + kdv aldım anakartı )
    monitörü beğenmedim
    gigabyte ex38 ds4 pazartesi elimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Nisan 2008; 8:06:56 >
  • tşk
    anakart bana biraz daha pahalı geldi 220+KDV gibi
    Monitördende menmunum açıkcası tabi daha iyi birşey olabilirdi ama lg neticede

Diğer konular hakkındada düşüncenizi sölerseniz menmun olurum
  • Raidmax ATX Gamer SMILODON 430W Extreme Siyah........109 usd kasa bu modelmi extreme modeli diğer model kötüde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Nisan 2008; 8:18:14 >
  • hayır o değil
    Raidmax 928 WB SAGITTA 2 430 W Siyah 140$ kdv dahil fiyatı gibi
     Sistem Hakkında Düşünceleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carouserm -- 13 Nisan 2008; 8:19:20 >
  • Gigabyte EX38-DS4 performansı nasıl anakartın şimdiden merak ettim pazartesine az kaldı
  • o kasanın fiyatı 108,5 usd kdv dahil
    http://www.nakitsepet.com.tr/asp/show_stock.asp?product=928WB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok menmunum gerek performansı gerek özellikleri fiyat performans bakımından mükemmel bir anakart bence
    yanında + dynamic energy saving diye bir programda cabası mümkün olan en az elektrikle en yüksek performans diyorlar :) pcye yükledim ama kullanmıyorum yakında bi zamanda kullanıcıgam onuda

o ben biraz pahalı almışım ama netten almadım nette ucuz olması bence normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carouserm -- 13 Nisan 2008; 8:24:02 >
  • quote:

çok menmunum gerek performansı gerek özellikleri fiyat performans bakımından mükemmel bir anakart bence
    yanında + dynamic energy saving diye bir programda cabası mümkün olan en az elektrikle en yüksek performans diyorlar :) pcye yükledim ama kullanmıyorum yakında bi zamanda kullanıcıgam onuda

• fan hakkında yardımcı olabilirmisin
    c2q 9300 için kendi intel fanı yeterlimidir yoksa thermaltake sonic vs alsam çok bir fark yaratırmı ?
  • quote:

fan hakkında yardımcı olabilirmisin
    c2q 9300 için kendi intel fanı yeterlimidir yoksa thermaltake sonic vs alsam çok bir fark yaratırmı ?

ses yapmıyorsa şuan alma ses yamaya başladığı zaman ozaman soğutucu alırsın

Gigabyte anakartları sıcaklık değerleri diğer anakartlardan çok çok iyidir

Kasanın çalışmasından memunsan 100 usd fazla vermişin hiç farketmet önemli olan senin memmuniyetin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 13 Nisan 2008; 8:31:56 >
  • yok ses 0
    kasadaki fanlarla 7 adet fan var ama hiç ses yok şu anda galiba pc taze oldugundan
  • quote:

yok ses 0
    kasadaki fanlarla 7 adet fan var ama hiç ses yok şu anda galiba pc taze oldugundan

Yuh o kadar fan olurmu sen birde soğutucu istiyon buz dolabı al

Kesinlikle soğutucu alma
  • yardım için çok tşk :) fan olayından caydım düşündümde gerçekden abartı olur
  • Ekran kartını 8800 Gt almışsın iyi yapmışsın 9600ler yurt dışında 100 usd 200 usdye 9600 alan enayiler var
  • :D bende öyle düşünüyorum
    6 7 model inceledim
    9600GT
    8800GT
    8800GTS
    8800GTX
    Ati modelleri
    testlere baktım EN8800GT en yüksek puan alan karttı
    şu andada iyiki almışım diyorum
    Crysisi 1280*1024 Very High da hiç takılmadan oynamak herkeze nasip olmaz galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.