Şimdi Ara

Sistem hakkında bir sorum var yardim lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler diyelimki 6 maç yaptim 5ini banko koydum ve sistem 1 oynadim...? son maçim skor tahmini oldugundan onu banko yapmadim...

simdi o maç gelmez digerleri tutar ise yinede para alabiliyormuyum? yardimci olursaniz sevinirim...saygılar.

• Hayır kazanamassın o maçın tutması lazım.Bankolar tuttuğunda para almak istiyorsan sistem 0-1 işaretliceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_karakum

Hayır kazanamassın o maçın tutması lazım.Bankolar tuttuğunda para almak istiyorsan sistem 0-1 işaretliceksin.

ozamn o tek maç tutmaz ise para yok yani oylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Hayır kazanamassın o maçın tutması lazım.Bankolar tuttuğunda para almak istiyorsan sistem 0-1 işaretliceksin.

Evet malesef öle.
  • quote:

quote:

quote:

Evet malesef öle.

ozamn ben ne için sistem oynadim ki sistem 1in anlamı nedir normalde? tek başina iken?

BU ARADA CAVAP İÇİN TŞKLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 4 Aralık 2012; 13:36:59 >

• 1 ay önce sistem 1 oynamıştım 9 maç 3 banko süprizlerden ise 4 tane bilmiştim oranları baya yüksekti. Çarpımı 342 tl çıkıyodu ama gittiğimde 20 tl alabildim rezil oldum yani :D

Bankolar ile süpriz maçlar çarpılıp toplanıyormuş bu sisteme hiç bulaşma bence :)
  • en iyisi düz oynayalim oamn tekrar tşkler hizli yanitlarin için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

en iyisi düz oynayalim oamn tekrar tşkler hizli yanitlarin için...

Rica ederim en iyisi normal oynamak ama onda da biraz şanslı olabilsek güzel olucak :)
  • quote:

quote:

en iyisi düz oynayalim oamn tekrar tşkler hizli yanitlarin için...

Rica ederim en iyisi normal oynamak ama onda da biraz şanslı olabilsek güzel olucak :)

ben gidip bir kopon daha yapti mecburen
  • bende napsam bugün anlamadım süprizmi yoksa idealmi Aarhus oranı düştü 3.5 den 3.0 newcastlede eksikler var wiganın oranları düşüyo karar veremedim bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_karakum -- 3 Aralık 2012; 15:00:36 >
  • quote:

bende napsam bugün anlamadım süprizmi yoksa idealmi Aarhus oranı düştü 3.5 den 3.0 newcastlede eksikler var wiganın oranları düşüyo karar veremedim bi türlü

kardeşim hazir seni bulmuş iken bir soru daha sorayim sana

4 banko yaptin diyelim 8tanede yanina maç yaptin...

banko maçların oran toplamı 4.60 olsun ...sistem de ise kalan 8maç için sistem 8-7-6 yaptin diyelim ve bu maçlardan 6sı tuttu...

(maçlara harf verecegim çarpimda sadece..)

şimdi bunun çarpimi 4.60xAxBxCxDxExF=sonuç X sisteme verilen para = alacagin paranın sonucu olarak mı hesaplaniyor? yani bankoların oranı ile diger maçlar çarpiliyor mu normal oyun oynarken yaptigimiz gibi..?

ayrıca sistem tablosundan 8-7-6- secenegi için kaç para verecegimi nasil hesapliyorum..kusura bakma biraz sistemin acemisiyimde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 6 Aralık 2012; 12:41:45 >

• quote:

quote:

bende napsam bugün anlamadım süprizmi yoksa idealmi Aarhus oranı düştü 3.5 den 3.0 newcastlede eksikler var wiganın oranları düşüyo karar veremedim bi türlü

banko maçların oran toplamı 4.60 olsun ...sistem de ise kalan 8maç için sistem 8-7-6 yaptin diyelim ve bu maçlardan 6sı tuttu...

şimdi bunun çarpimi 4.60xAxBxCxDxExF=sonuç X sisteme verilen para = alacagin paranın sonucu olarak mı hesaplaniyor? yani bankoların oranı ile diger maçlar çarpiliyor mu normal oyun oynarken yaptigimiz gibi..?

ayrıca sistem tablosundan 8-7-6- secenegi için kaç para verecegimi nasil hesapliyorum..kusura bakma biraz sistemin acemisiyimde..

eğer 8 lik sistemden 6 maç tutturursan tutturdugun maçların oranı çarpılır. alacağın para bu oranların çarpımıdır. dediğin gibi oynarsan ödeyeceğin para 37 tl olmalıdır.(yanlış hesaplamadiysam) eğer o 8 maçtan 7 si tutarsa alacağın parayı hesaplamak için kombinasyon bilgin olması lazım.önce bu 7 maçtan 6 şarlı gruplar oluştur. sonra bu gruptaki maclari her gruptaki maçları ayrı ayrı çarp .buna ek olarak bu 7 maçın oranlarını çarp.en sonunda çarptığın oranları. alacağın para buldugun sonuçtur. bankoları unutmuşum.eğer banko oynamaz isen durum böyle.sisteme yatirdigin para ile çarpılmaz. İsim içine bankolar girince ayırdığım her gruptaki maclari bankolar ile çarp.sonra bu gruplarda carparak bulduğun oranlari topla.anlatamadiysam kusura bakma.telden yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 5 Aralık 2012; 13:02:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

quote:

tutturdum maçların oranı çarpılır. alacağın para bu oranların çarpımıdır. dediğin gibi oynarsan ödeyeceğin para 37 tl olmalıdır.(yanlış hesaplamadiysam)

yani sistem tablosundan 8-7-ve 6 ya denk gelenleri toplayarak verecegim meblayi mi çikarttin?

ayrıca alacagin para yı nasil hesapladin onu anlamadim? banko oranları ile tutmuş maçların çarpimini yaptiktan sonra sisteme ödedigim ara ile çarpmam gerekmiyormu normade? çikan sonuçta benim alacagim para olmuyormu benim anlattigim gibi yuarida yani?

bu iki soruma saglam bilen arkadaslar sizde dahil cevaptan eminseniz yanitlarsaniz sevinirim..saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 6 Aralık 2012; 12:58:07 >

• anlayamadim malesef
  • quote:

anlayamadim malesef

En sonunda carptigin oranları. Diye bir cümlem var ya onun sonuna topla kelimesini getir.yazmayı unutmuşum şimdi farkettim.yine anlamazsan pcye geçince yardımcı olmaya çalışırım.
  •  Sistem hakkında bir sorum var yardim lütfen!

Örneğin kupon bu olsun masrafında 37 Tl :)

Sistem 6 - 7 - 8 işaretlediğin için 10,11,12 maçlı kombinasyonlar oluşturcak. Gerçektende Tutarsa Çok iyi Para verir

Çok kombinasyon olduğu için sadece ilk başı aldım.Bu kolonlar çarpılır ve en sonda hepsi toplanır mesela resimdeki kolonlar tutarsa 704 tl alırsın :)

• quote:

Örneğin kupon bu olsun masrafında 37 Tl :)

Sistem 6 - 7 - 8 işaretlediğin için 10,11,12 maçlı kombinasyonlar oluşturcak. Gerçektende Tutarsa Çok iyi Para verir

Çok kombinasyon olduğu için sadece ilk başı aldım.Bu kolonlar çarpılır ve en sonda hepsi toplanır mesela resimdeki kolonlar tutarsa 704 tl alırsın :)

BU SİTEDE OTOMATİK HESAPLİYOR SANİRİM...UgRAŞMAYALİM BOŞ YERE BİŞİ SORCAM YİNE BİLİYORUM BİRAZ FAZLA SORDUM AMA

BEYLER SİSTEM 1-2 DEDİM YANİ ANLAMİ BANKOLAR DİŞİNDA KALANLARIN 1 YADA 2İNCİSİ TUTUNCA O PARAYİ ALİRİM Mİ OLUYOR?

YANİ 3 TANE TUTTURUSAM SİSTEM 3 OYNAMADİGİMDAN SİSTEM 1-2 DEDİGİMDEN DOLAYİ ÜZERİ TUTTURDUGUMDAN DOLAYI ALAMİYORMUYUM PARAYI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 6 Aralık 2012; 18:45:10 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 6 Aralık 2012; 18:43:29 >
  • quote:

beyler diyelimki 6 maç yaptim 5ini banko koydum ve sistem 1 oynadim...? son maçim skor tahmini oldugundan onu banko yapmadim...

simdi o maç gelmez digerleri tutar ise yinede para alabiliyormuyum? yardimci olursaniz sevinirim...saygılar.

Alamazsın.Eğer sistem 0-1 oynarsan banko olmayan tutmasa da alıyorsun.Sadece sistem 1 yaparsan olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.