Şimdi Ara

Sistem güncellemesi için önerileriniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki masaüstü 2; laptop ise 1 yıllık ve ikisini de bir süre daha verimli olarak kullanmak istiyorum. Bu nedenle donanım güncellemesi yapmak istiyorum fırsat bulmuşken ama epeydir koptum bu donanım işinden.

Bu yuzden tavsiyelerinize ihtiyacım var..

İmzamda bulunan masaüstü ve notebook için nasıl bir upgrade tavsiye edersiniz.. Önerileriniz ne olur..

Sıkı bir oyuncu değilim.. bilgisayar kasmasın, beni sıkıntıya düşürmesn, hızlı olsun yeter.. tşkler..

• Görüşü olan yok mu arkadaşlar?

Sistemim :

Gigabyte Ma-770, AMD X2 5200, MSI N9600 GT, 320 GB WD Harddisk, 2 Gb Kingston Ram, LG Dvd-RW, Thermaltake 400W Kasa
  • İşlemcin ve ekran kartını değiştirebilirsin onlarda bütcene bağlı.Tabi bunları değiştirdikten sonra Power supply de yetmeyebilir.
  • http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2982

AMD Athlon II X3 450 AM3 1.5MB 3.2GHz Üç Çekirdekli İşlemci 172,83 TL

AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci 286,01 TL

Team Elite 4GB DDR3 1333MHz CL9 Ultra Low Voltage Dual Kit (2x2GB) 56,43 TL

Geil Plus 4GB 1600MHz DDR3 CL9 Bellek 55,37 TL

HIS ATI HD5770 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 254,89 TL
  • Çok tşkler arkadaşlar ilginize.. işlemci ve anakart tavsiyeleriniz nedir.. gerçi talatcaner öneride bulunmuş ama ne getirir ne götürür çözemedim..

Bir de power supply işini nasıl halledebiliriz..
  • anakartın tam modelini yazarmısın.

GA-770T-D3L
    GA-MA770T-UD3
    GA-MA770T-UD3P

Soket AM3+
    Soket AM3
    Soket AM2+
    Soket AM2
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

anakartın tam modelini yazarmısın.

GA-770T-D3L
    GA-MA770T-UD3
    GA-MA770T-UD3P

Soket AM3+
    Soket AM3
    Soket AM2+
    Soket AM2

Kutusundan yazıyorum:

Gigabyte GA-MA770-DS3

DDR2 1066

AMD A2 +phenom am2 athlon 64

yazanlar bunlar.. tşkler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2722

Anakartınızın linki yukarıda,desteklenen işlemciler ne yazık ki eski nesil işlemciler,desteklediği en peformanslı işlemci;

Phenom X4 9850 2500MHz 512KBx4 2MB Agena 65nm B3 95W eski nesil phenom işlemci,ikinci el bulursanız,bulabilirseniz uygun fiyata ( değiştirmeye değsin fiyat olarak ) upgrade yapabilirsiniz,bunun yanında ddr 2 1066 mhz ram desteği var,sisteme 2gb daha ilave edebilirsiniz. Bence elinizde ki bilgisayarı uygun fiyata satabilirseniz yeni sistem toplayın.
  • quote:

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2722

Anakartınızın linki yukarıda,desteklenen işlemciler ne yazık ki eski nesil işlemciler,desteklediği en peformanslı işlemci;

Phenom X4 9850 2500MHz 512KBx4 2MB Agena 65nm B3 95W eski nesil phenom işlemci,ikinci el bulursanız,bulabilirseniz uygun fiyata ( değiştirmeye değsin fiyat olarak ) upgrade yapabilirsiniz,bunun yanında ddr 2 1066 mhz ram desteği var,sisteme 2gb daha ilave edebilirsiniz. Bence elinizde ki bilgisayarı uygun fiyata satabilirseniz yeni sistem toplayın.

Çok tşk ederim ilginize.. açıkçası çok fazla zamanım yok yeni sistem toplamayla.. sistem araştır uygun fiyatlı yer bul. . benim teknik kapasitemi aşıyor.. Çok oyuncu olmadığımdan da ekran kartım da yetiyor şimdilik.. en son call of duty en sonu serisinin rahatlıkla oynadım..

Dediğiniz şekilde upgrade yaparsam beni bir süre daha rahat götürürmü? performans farkını hissedermiyim? tşkler tekrar..

• öncelikle 2gb daha ram ekleyin ve 64 bit işletim sistemi kurun,bellekten yana sıkıntınız kalmaz, sistemin hızlanmasını sağlar,çok fazla oyun oynamıyorsanız, sizde ki ekran kartı yeterli gelir yine de daha çok performans almak istiyorsanız 5770 alırsınız,ikinci eli 150-160 civarında sanırım.

İlk olarak ram takviyesi yapıp 64 bit işletim sistemi kurun size yetmezse diğer yükseltmeleri yaparsınız.
  • quote:

öncelikle 2gb daha ram ekleyin ve 64 bit işletim sistemi kurun,bellekten yana sıkıntınız kalmaz, sistemin hızlanmasını sağlar,çok fazla oyun oynamıyorsanız, sizde ki ekran kartı yeterli gelir yine de daha çok performans almak istiyorsanız 5770 alırsınız,ikinci eli 150-160 civarında sanırım.

İlk olarak ram takviyesi yapıp 64 bit işletim sistemi kurun size yetmezse diğer yükseltmeleri yaparsınız.

Çok tşkler gerçekten.. çok faydalı oldu paylaşımınız..

Bu arada işlemci yukseltsem dediğiniz gibi güç kaynagım yeterlimi? sıkıntı yaratırmı?

Bir de işlemciyi kendim değiştirebilirmiyim? Hiç yapmadım da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 27 Aralık 2011; 23:34:43 >
  • Güç kaynağını en çok ekran kartı kullanıyor,işlemciyi de değiştirseniz problem olmaz,işlemciyi değiştirirseniz,eskisini çıkardığınız gibi takacaksınız.
  • bence haziran ayına kadar hiç bir şey değiştirmeyin , bu süre zarfında yeni işlemciler yeni ekran kartları çıkacak fiyatlar değişecek vs vs.
    dolar malum tavan yapmış durumda, sisteminde 5-6 ay rahat idare eder.
  • Tşkler :))

Rami hallettim :)
  • diğer parçalar için bir müddet daha bekleyin düşücektir fiyatlar
  • Tşk ederim bekliyorum zaten şu an..dediğiniz gibi acelesi yok.. :)

Bu arada arkadaşlar windows7 64 bit yuklesem sistemim destekliyormu? nasıl anlarım?

Bir de ugraştıgıma değermi? Artı katarmı performansıma ve kullanıma?

Tşkler tekrar..
  • ????
  • AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci 286,01 TL
    Bence işlemciyi kesinlikle değiştir birde bu işlemciye REDSCORPİON alman gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDRll

AMD Phenom II X4 955 Black Ed. AM3 8MB 3.2GHz Dört Çekirdekli İşlemci 286,01 TL
    Bence işlemciyi kesinlikle değiştir birde bu işlemciye REDSCORPİON alman gerekecek

Tşkler ama maaleef desteklemiyor anakartım o işlemciyi..

Phenom X4 9850 2500MHz 512KBx4 2MB Agena 65nm B3 95W

Bu destekliyor en yüksek.. onun da 2.eli yok piyasada.. artık olmazsa, bir süre daha böyle idare edicem daha sonra sistemi değiştircem..

Acaba win 7 64 bit beni sistemde çalışırmı sorunsuz bilginiz varmı acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.