Arkadaşlar geçtiğimiz hafta içi pc me format attım ... Birkaç günden sonra biten güncellemeler için yeniden başlatmam gerektiği konusunda uyarı aldım ... Pc yi yeniden başlattım fakat açılmadı ...Windows yazan sayfada altta çubuk dönerken kalmaya başladı... Sanki fazlası ile ağırlaşmış izlenimi verdi ... Daha sonra güvenli kipten pc yi 1 gün öncesine aldım ... Fakat bu seferde kullandığım bazı programların çalışmadığını gördüm ... Programları tekrardan silip yüklememe rağmen bir sonuç alamadım ... Önerebileceğiniz birşeyler var mı ?? Tşkrlr...
temiz bir format sonrası windows yüklenmeli, şayet herzaman kesin recovery çözüm olmuyor
en iyi çözüm güzel bi format atman olur bazen böyle geri yüklemelerden verim alınamayabiliniyor en iyisi format kolay gelsin.
siz format atın tekrar sorununuz çözülür...
Xp kullanıyorum ztn ... Daha önce başıma gelmediği için merakımı gidermek istedim açıkcası ... Nedir , nedendir , nasıl giderilir gibi soruların cevabı olması açısından ... Tşkrlr ...
sistem geri yükleme yaptığınız zaman bilgisayarınızdaki programlar geri yüklendiği zaman hata oluşturabilir siz de bu hata ile göz önüne gelmişsiniz bi format iyi gelir