Şimdi Ara

Sistem geri yüklemesi yapmadan çalıştırmanın yolu yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Xp home SP2 (lisanlı) kullanıyorum ve bazı programları çalıştıramıyorum. oyun veya programın başındaki video frangman vs geçtikten sonra ekteki hata mesajını alıyorum. Önce Playboy Mansion oyununda verdi bu hatayı önemsemedim oyunu oynamaktan vazgeçtim daha sonra bi kaç programda daha verdi yine önemsemedim. son kez Tell me more ingilizce programında da verince klasik yolu denedim ve format atarak tekrar kurdum XP yi.-sistem ve donanım için gerekli diğer program ve sürücüleri de kurdum fakat benim için gerekli hiç bir program kumadım-Bu kez çalışdı Tell me more. daha sonra benim için gerkli olan dğr programları da kurdum office, winamp, adobe, autocad, vs vs..
    bu kez yine aynı hata msjını aldım tell me more programını çalıştırmak isterken. daha sonra sistem geri yükleme'yi keşfettim(bilmiyordum boşa format attmışım) ve sistemi benim için gerekli olan programların kurulu olmadığı bi ana yükledim(ms office kurulmadan önceki bi an bu an) ve düzgün çalıştı tell me more. dğr çalıştıramadığım program/oyunlar için bu yolu denemedim, çalışmadıkları için iade ettim arkadaşlara..
    sorunumu anlattım sorum şu klasik olarak bu hatanın nededi ne nasıl çözebilirim. tell me more veya bu tarz programlar kullanacağım her an sistem geri yüklemesi yapmak istemiyorum

• Bence bunu kendin çözmelisin. zira lokal bir problemle karşı karşıyayız.
    şöyle yapmalısınız.

tell me more programını şuan sağlam bir şekilde kullanabiliyorsanız, sizin için gerekli olan programları teker teker yükleyin. mesela önce ofis yükleyin. sonra tell me more programını çalıştırın bakalım ofisten mi kaynaklanıyor. bunu tüm programlar için deneyin ve sizin sistemini crash eden programı bulun.

kolay gelsin....
  • İLGİLENDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER ÖNCELİKLE.SÖYLEDİĞİNİ ZATEN YAPICAM. BUNU PROBLEMİ ÇÖZMEK İÇİN OLMASA BİLE SIRF MERAKTAN YAPICAKDIM ZATEN. ŞU SIRALAR ZAMANIM YOK O YÜZDEN YAPAMIYORUM. FARZ EDELİMKİ SORUN OFFİCE KURULMASIYLA OLUŞUYO. SONUÇ NE OLACAK.ELİMDEKİ OFFİCE PROGRAMINI DEĞİŞTİRCEM. DİYELİMKİSORUN ELİMDEKİ CD DE DEĞİLDE PROGRAMIN KENDİSİNDEN KAYNAKLI. O ZAMAN NE YAPCEM. EĞER BU FARZ-I MİSAL PROGRAM OFFİCE GİBİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLAN BİR PROGRAM DEĞİLSE KULLANMAM VEYA TÜREVİNİ BULURUM.
    BUNU WİNDOWS VEYA SİSTEM AYARLARI İLE VEYA BAŞKA BİR PROGRAM DESTEĞİ İLE KÖKTEN HALLETMENİN Bİ YOLU YOK MU? BENİM ASIL MERAK ETTİĞİM BU.
  • Dostum şimdi Microsoft'un programlarının birbilerini çakozlatması olayı çok zor.
    ama benim tahminin senin derdin adobe ya da autocat ile alakalı olabilir.
    bir microsoft yetkilisini aradığın zaman sana diyicek ki. üçüncü parti programlarla problem yaşayabilirsiniz.
    bence önce hangi programın bela olduğunu tespit etmeli.
    ondan sonra o programın registry üzerinde ne gibi pu.tluklar yaptığını bulmalı. ondan sonra ona göre çözüm aramalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.