Şimdi Ara

Sistem geri yükleme sonrası KIS 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bilgisayarın yeni driverlarını indirdim ama sorun oldu pcde internete giremiyordum bende sistem geri yükleme yaptım. O andan sonra KIS 6 "güncelleme hatası: dahili hata" uyarısı vermeye başladı ve güncelleme yapmaMAya başladı. Sorun sistem geri yüklemeden mi yoksa genel bir sorun mu? Yardım edebilirmisiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: conqierors

Dün bilgisayarın yeni driverlarını indirdim ama sorun oldu pcde internete giremiyordum bende sistem geri yükleme yaptım. O andan sonra KIS 6 "güncelleme hatası: dahili hata" uyarısı vermeye başladı ve güncelleme yapmaMAya başladı. Sorun sistem geri yüklemeden mi yoksa genel bir sorun mu? Yardım edebilirmisiniz

Valla arkadaşım Kis 6 baya eskidi üstüne 7 hatta Kis 8 (2009) çıktı.Benim tavsiyem Kis6 yı kaldır yerine kis 2009 kurman.Güncelleme sorunuda bu şekilde çözülür gibi geliyor.

• Üzülerek söylüyorum ki en son bilgisayarımda sistem geri yükleme yapamadığımda bilgisayarıma virüs bulaşmıştı ve bütün sistem geri yükleme noktalarım sistemden silinmişti Bu yüzden bilgilerimi yedekleyip programları yeniden yükledik ve virüs programımı değiştirmek zorunda kaldım. Ekran dahil bütün ayarlarım değiştiğinden düzenim alt üst olmuştu. Benim size tavsiyem bilgisayarınızdaki bilgilerinizi yedekleyin büyük bir ihtimalle virüs bulaşmış... Üzgünüm ama virüslerle savaşmanız gerekecek.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.