Şimdi Ara

SİSTEM GERİ YÜKLEME NOKTAMI BLAMIYORUMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ben gecen hafta bır sıstem gerı yukleme noktası olusturdum başarılı filan da dedı fakat sımdı deneme amaclı o noktaya gerı yuklemek ısterken bulamıyorum olusturdugum noktayı yardım edebılır mısınız?

• Ccleaner yükleyip;Araçlar/Sistem Geri Yükleme sekmesinden de kontrol edebilirsiniz.Yine gözükmezse sistem geri yükleme noktası oluşturulamamış demektir.Tekrar oluşturmayı deneyin ki sorun geri yükleme sisteminde mi,yoksa sadece bahsi geçen yedeklemede mi kontrol edelim.
  • yada sistem geri yükleme özelliini kapatmışsınız bu yüzden sistem geri yükleme dosyaları silinmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Ccleaner yükleyip;Araçlar/Sistem Geri Yükleme sekmesinden de kontrol edebilirsiniz.Yine gözükmezse sistem geri yükleme noktası oluşturulamamış demektir.Tekrar oluşturmayı deneyin ki sorun geri yükleme sisteminde mi,yoksa sadece bahsi geçen yedeklemede mi kontrol edelim.

ya sistem korumasını kapatmısım yanlıslıkla galıba kapatınca da silinmiş olmalı yedek ben bılgısayarımı temız bır halde yedeklemek ıstıyorum acaba su anda bulunan programları resımlerle gostersem gereksızlerı soyleyebılır mısınız bana ben de onları kaldırıp bır yedekleme yapayım acroni true ımage programını kullanarak yapmayı ıstıyorum aslında ama bıraz karısık gıbı

ayrıca su fotograftakı 1.46 gb lık kurtarma kısmı ne alama gelıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan709 -- 21 Kasım 2011; 3:24:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan709

quote:

Ccleaner yükleyip;Araçlar/Sistem Geri Yükleme sekmesinden de kontrol edebilirsiniz.Yine gözükmezse sistem geri yükleme noktası oluşturulamamış demektir.Tekrar oluşturmayı deneyin ki sorun geri yükleme sisteminde mi,yoksa sadece bahsi geçen yedeklemede mi kontrol edelim.

ya sistem korumasını kapatmısım yanlıslıkla galıba kapatınca da silinmiş olmalı yedek ben bılgısayarımı temız bır halde yedeklemek ıstıyorum acaba su anda bulunan programları resımlerle gostersem gereksızlerı soyleyebılır mısınız bana ben de onları kaldırıp bır yedekleme yapayım acroni true ımage programını kullanarak yapmayı ıstıyorum aslında ama bıraz karısık gıbı

Başlat/Çalıştır/msconfig yazıp başlatma sekmesinin resmini ekleyin.Başlangıçta çalışan programlar arasından sistem için gerekli olmayan hangilerini kapatmanız gerektiğine bakalım.Onun dışında yüklü olan programlardan,hangilerinin gereksiz olduğuna karar verecek olan sizsiniz.Ayda yılda bir kullandığınız programları yere sistemde tutmanın anlamı yok.
    Kurtarma bölümü,geri yükleme sistemi için oluşturulmuş ayrı bir birimdir.

• quote:

quote:

quote:

Başlat/Çalıştır/msconfig yazıp başlatma sekmesinin resmini ekleyin.Başlangıçta çalışan programlar arasından sistem için gerekli olmayan hangilerini kapatmanız gerektiğine bakalım.Onun dışında yüklü olan programlardan,hangilerinin gereksiz olduğuna karar verecek olan sizsiniz.Ayda yılda bir kullandığınız programları yere sistemde tutmanın anlamı yok.
    Kurtarma bölümü,geri yükleme sistemi için oluşturulmuş ayrı bir birimdir.

işte bunlar baslatma kısmı 3 resımde gosterebıldım anca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan709 -- 21 Kasım 2011; 21:40:47 >

• quote:

SmartFaceVWatcher
    Message Center
    Toshiba Zooming Utility
    Acronis Scheduler Helper
    Google Güncelleme
    Toshiba Service Station
    Toshiba App Place
    Adobe Photoshop Album Starter
    Toshiba Web Camera App
    Microsoft Office 2010
    Quick Time
    Adobe Systems
    Yazılımlarının başlangıçta devreye girmesine gerek yok.Kaldırırsanız,sistem epey rahatlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

SmartFaceVWatcher
    Message Center
    Toshiba Zooming Utility
    Acronis Scheduler Helper
    Google Güncelleme
    Toshiba Service Station
    Toshiba App Place
    Toshiba Web Camera App
    Microsoft Office 2010
    Quick Time
    Adobe Systems
    Yazılımlarının başlangıçta devreye girmesine gerek yok.Kaldırırsanız,sistem epey rahatlayacaktır.

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için cok sagolun

• quote:

quote:

quote:

SmartFaceVWatcher
    Message Center
    Toshiba Zooming Utility
    Acronis Scheduler Helper
    Google Güncelleme
    Toshiba Service Station
    Toshiba App Place
    Toshiba Web Camera App
    Microsoft Office 2010
    Quick Time
    Adobe Systems

Rica ederim,kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

SmartFaceVWatcher
    Message Center
    Toshiba Zooming Utility
    Acronis Scheduler Helper
    Google Güncelleme
    Toshiba Service Station
    Toshiba App Place
    Toshiba Web Camera App
    Microsoft Office 2010
    Quick Time
    Adobe Systems

Rica ederim,kolay gelsin.

size özelden soru sorma sansım var mı yenı bır pc alcam da önerilerinizi merak edıyorum 1200 1300 TL ye kadar
    ve genelde oyun amaclı kullanılacak en azından yenı cıkan pes2012 yi oynatması önemli benim için
    buradan sormak ıstemedım belkı yasaktır dıye

• quote:

size özelden soru sorma sansım var mı yenı bır pc alcam da önerilerinizi merak edıyorum 1200 1300 TL ye kadar
    ve genelde oyun amaclı kullanılacak en azından yenı cıkan pes2012 yi oynatması önemli benim için

Ne demek,elbette kendimce değerlendirmemi yaparım fakat sadece benim görüşlerime bağlı kalmaktan ziyade "Sistem Tavsiyeleri" bölümüne konu açarak,bu konularda daha bilgili arkadaşların yorumlarını da alabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

• quote:

quote:

Ne demek,elbette kendimce değerlendirmemi yaparım fakat sadece benim görüşlerime bağlı kalmaktan ziyade "Sistem Tavsiyeleri" bölümüne konu açarak,bu konularda daha bilgili arkadaşların yorumlarını da alabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_54911231/mpage_1//tm.htm#54911231

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.