Bildirim
SİSTEM GERİ YÜKLEME NOKTAMI BLAMIYORUMM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ccleaner yükleyip;Araçlar/Sistem Geri Yükleme sekmesinden de kontrol edebilirsiniz.Yine gözükmezse sistem geri yükleme noktası oluşturulamamış demektir.Tekrar oluşturmayı deneyin ki sorun geri yükleme sisteminde mi,yoksa sadece bahsi geçen yedeklemede mi kontrol edelim. -
yada sistem geri yükleme özelliini kapatmışsınız bu yüzden sistem geri yükleme dosyaları silinmiş olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Ccleaner yükleyip;Araçlar/Sistem Geri Yükleme sekmesinden de kontrol edebilirsiniz.Yine gözükmezse sistem geri yükleme noktası oluşturulamamış demektir.Tekrar oluşturmayı deneyin ki sorun geri yükleme sisteminde mi,yoksa sadece bahsi geçen yedeklemede mi kontrol edelim.
ya sistem korumasını kapatmısım yanlıslıkla galıba kapatınca da silinmiş olmalı yedek ben bılgısayarımı temız bır halde yedeklemek ıstıyorum acaba su anda bulunan programları resımlerle gostersem gereksızlerı soyleyebılır mısınız bana ben de onları kaldırıp bır yedekleme yapayım acroni true ımage programını kullanarak yapmayı ıstıyorum aslında ama bıraz karısık gıbı
ayrıca su fotograftakı 1.46 gb lık kurtarma kısmı ne alama gelıyor acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan709 -- 21 Kasım 2011; 3:24:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcan709
quote:
Ccleaner yükleyip;Araçlar/Sistem Geri Yükleme sekmesinden de kontrol edebilirsiniz.Yine gözükmezse sistem geri yükleme noktası oluşturulamamış demektir.Tekrar oluşturmayı deneyin ki sorun geri yükleme sisteminde mi,yoksa sadece bahsi geçen yedeklemede mi kontrol edelim.
ya sistem korumasını kapatmısım yanlıslıkla galıba kapatınca da silinmiş olmalı yedek ben bılgısayarımı temız bır halde yedeklemek ıstıyorum acaba su anda bulunan programları resımlerle gostersem gereksızlerı soyleyebılır mısınız bana ben de onları kaldırıp bır yedekleme yapayım acroni true ımage programını kullanarak yapmayı ıstıyorum aslında ama bıraz karısık gıbı
Başlat/Çalıştır/msconfig yazıp başlatma sekmesinin resmini ekleyin.Başlangıçta çalışan programlar arasından sistem için gerekli olmayan hangilerini kapatmanız gerektiğine bakalım.Onun dışında yüklü olan programlardan,hangilerinin gereksiz olduğuna karar verecek olan sizsiniz.Ayda yılda bir kullandığınız programları yere sistemde tutmanın anlamı yok.
Kurtarma bölümü,geri yükleme sistemi için oluşturulmuş ayrı bir birimdir.
-
quote:
quote:
quote:
Başlat/Çalıştır/msconfig yazıp başlatma sekmesinin resmini ekleyin.Başlangıçta çalışan programlar arasından sistem için gerekli olmayan hangilerini kapatmanız gerektiğine bakalım.Onun dışında yüklü olan programlardan,hangilerinin gereksiz olduğuna karar verecek olan sizsiniz.Ayda yılda bir kullandığınız programları yere sistemde tutmanın anlamı yok.
Kurtarma bölümü,geri yükleme sistemi için oluşturulmuş ayrı bir birimdir.
işte bunlar baslatma kısmı 3 resımde gosterebıldım anca :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan709 -- 21 Kasım 2011; 21:40:47 >
-
quote:
SmartFaceVWatcher
Message Center
Toshiba Zooming Utility
Acronis Scheduler Helper
Google Güncelleme
Toshiba Service Station
Toshiba App Place
Adobe Photoshop Album Starter
Toshiba Web Camera App
Microsoft Office 2010
Quick Time
Adobe Systems
Yazılımlarının başlangıçta devreye girmesine gerek yok.Kaldırırsanız,sistem epey rahatlayacaktır. -
quote:
quote:
SmartFaceVWatcher
Message Center
Toshiba Zooming Utility
Acronis Scheduler Helper
Google Güncelleme
Toshiba Service Station
Toshiba App Place
Toshiba Web Camera App
Microsoft Office 2010
Quick Time
Adobe Systems
Yazılımlarının başlangıçta devreye girmesine gerek yok.Kaldırırsanız,sistem epey rahatlayacaktır.
çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için cok sagolun
-
quote:
quote:
quote:
SmartFaceVWatcher
Message Center
Toshiba Zooming Utility
Acronis Scheduler Helper
Google Güncelleme
Toshiba Service Station
Toshiba App Place
Toshiba Web Camera App
Microsoft Office 2010
Quick Time
Adobe Systems
Yazılımlarının başlangıçta devreye girmesine gerek yok.Kaldırırsanız,sistem epey rahatlayacaktır.
Rica ederim,kolay gelsin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
SmartFaceVWatcher
Message Center
Toshiba Zooming Utility
Acronis Scheduler Helper
Google Güncelleme
Toshiba Service Station
Toshiba App Place
Toshiba Web Camera App
Microsoft Office 2010
Quick Time
Adobe Systems
Rica ederim,kolay gelsin.
size özelden soru sorma sansım var mı yenı bır pc alcam da önerilerinizi merak edıyorum 1200 1300 TL ye kadar
ve genelde oyun amaclı kullanılacak en azından yenı cıkan pes2012 yi oynatması önemli benim için
buradan sormak ıstemedım belkı yasaktır dıye
-
quote:
size özelden soru sorma sansım var mı yenı bır pc alcam da önerilerinizi merak edıyorum 1200 1300 TL ye kadar
ve genelde oyun amaclı kullanılacak en azından yenı cıkan pes2012 yi oynatması önemli benim için
Ne demek,elbette kendimce değerlendirmemi yaparım fakat sadece benim görüşlerime bağlı kalmaktan ziyade "Sistem Tavsiyeleri" bölümüne konu açarak,bu konularda daha bilgili arkadaşların yorumlarını da alabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
-
quote:
quote:
Ne demek,elbette kendimce değerlendirmemi yaparım fakat sadece benim görüşlerime bağlı kalmaktan ziyade "Sistem Tavsiyeleri" bölümüne konu açarak,bu konularda daha bilgili arkadaşların yorumlarını da alabilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_54911231/mpage_1//tm.htm#54911231
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X