Şimdi Ara

sistem geri yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı sistem geri yükleme ile 2 gün önceye almak istiyorum.c diskine şimdi bir geri yükleme noktası oluşturdum.2 gün önceye nasıl döneceğim.lütfen biri yardım etsin.çok acil lütfen bekliyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: yagiz dincer

bilgisayarımı sistem geri yükleme ile 2 gün önceye almak istiyorum.c diskine şimdi bir geri yükleme noktası oluşturdum.2 gün önceye nasıl döneceğim.lütfen biri yardım etsin.çok acil lütfen bekliyorum...

yağız bey başlatttan denetim masasına -> ordan sistem ve güvenliğe ->açılan pencerenin üstünde işlem merkezi var o bölümün alt kısmında
    bilgisayarınızı daha önceki bir tarihteki durumuna geri yükler e tıklayınca geri yükleyebileceğin tarihleri görürsün ve sana uygun olan tarihe
    tıklayınca başlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu_27

quote:

Orijinalden alıntı: yagiz dincer

bilgisayarımı sistem geri yükleme ile 2 gün önceye almak istiyorum.c diskine şimdi bir geri yükleme noktası oluşturdum.2 gün önceye nasıl döneceğim.lütfen biri yardım etsin.çok acil lütfen bekliyorum...

yağız bey başlatttan denetim masasına -> ordan sistem ve güvenliğe ->açılan pencerenin üstünde işlem merkezi var o bölümün alt kısmında
    bilgisayarınızı daha önceki bir tarihteki durumuna geri yükler e tıklayınca geri yükleyebileceğin tarihleri görürsün ve sana uygun olan tarihe
    tıklayınca başlarsınız.

dediğiniz şeylerin bir kısmını yaptım fakat dönmek istediğim tarihe ait geri yükleme noktası yok.geri yükleme noktası seçme ekranına geliyorum fakat boş.hiç seçenek yok yani

• yardımları bekliyorum up up
  • Bilgisayar üzerinde daha önceden sistem geri yükleme noktası oluşturmadıysan , yada bunu otomatik olarak yaptırmadıysan sistemi geriye alma gibi bir şey söz konusu olamaz. Sorunun her ne ise farklı yollardan çözmeye çalış , sisteminde geri yükleme yapılamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.