Şimdi Ara

Sistem gereksinimlerime uygun ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konuyu başlıktata belirttim sistem özelliklerim şöyle ;

Windows 7 Home Basic 64Bit Servise Pack 1
    İntel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), 3.1GHz
    6 GB RAM
    FSP500-60gmn Güç kaynağı
    AMD Radeon HD 5500 Series 64 bit

sistemim böyle 350 500 arası bir bütçem var bf4 ü normal ayarlarda veya daha yüksek bir performans'da oynatabilecek bir ekran kartı istiyorum

yapacağınız öneriler arasında ASUS'u seçerseniz sevinirim.

NOT:PC Modifikasyona açmıştım konuyu buraya taşımam lazımmış. Bu arada oynamak istediğim oyunlar şöyle mass effect 3,bf4,crysis3,metal rising revengeance ve bunun gibi 2013-2014 arasında çıkan oyunları oynayabilecek bir ekran kartı istiyorum ve bu arada 192bit ekran kartı ve 256 bit ekran kartı arasındaki farklar nelerdir.

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html bumu daha iyi senin önerdiğinmi
  • enecell81 E kullanıcısına yanıt
    gtx760 daha iyidir tabi ki. Fiyat olarak 500tl'yi geçmemek adına r9 270 önerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enecell81

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html bumu daha iyi senin önerdiğinmi

Tavsiye ederim. Nvidia'nın desteği daha iyi, daha iyi güncelleme alıyor ve performans anlamında fark az da olsa biraz daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html kararı bunda kıldım verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim şuanlık bana göre en iyisi bu zaten %30 indirimle alıcağımdan 500 liraya gelicek inşallah selametle...
  • Eğer 500 lere gelmezse Asus gtx 660 dcu2 ye yönel derim pişman etmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartsız sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam bf 4 oynayacağım demesine rağmen nvidiayı nasıl önerdiğinize hayret ettim..

Hayırlı olsun bu arada, Benim tavsiyem r9 280 olacaktı f/p şampiyonu..

Yarın bi gün oyunlar vram belleğini 2 gb üstü istediğindede gelin arkadaşa hesap verin oldumu canlarım.. (3 gb isteyen oyunlar piyasada..)

Yada mantle ile gtx760dan çok daha düşük fiyatlı bir r9 serisi erkan kartı 80 fps alırken arkadaş 60 fps alırsa gelin yine burada görüşelim..

Şu fanboylara şaşmamak elde değil.

Kökünüze turp suyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamTeli -- 12 Haziran 2014; 16:53:11 >
  • GamTeli kullanıcısına yanıt
    10 gün geçmesine rağmen verdiğiniz cevap için teşekkür ederim fakat ekran kartında şuan memnumum bf4 satın alamadım ama diğer oyunlarda iyi gidiyor sağolun
  • enecell81 E kullanıcısına yanıt
    asus yerine msi gtx 760 alın bence veya r9 280 daha iyi bir seçim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 22 Haziran 2014; 17:18:46 >
  • aydinsukru kullanıcısına yanıt
    aldım ben ekran kartını bana göre iyi bir seçim oldu iyi bir performansı var şuanlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.