Arkadaşlar öncelikle merhaba. Battlefield 4 Limited Edition satın almayı düşünüyorum fakat sistemim karşılarmı ? 4gb ram İntel i3 2328M CPU @ 2.20GHz Nvidia GeForce 610 M ( 1GB ) ve İntel(R) HD Graphics 3000 Çift ekran kartı var ben Nvidia ile oynuyorum bu sistemle Far Cry 3 olsun diğer ağır oyunlar olsun rahat bir şekilde oynamıştım ama Battlefield 4 ü oynayabilirmiyim birazda olsa güzel ayarlarda ?
Güzel ayarlarda oynayamazsın. Ayrıca Laptop ile oyun oynayacaksan soğutmasını iyi yapmanı öneririm.
O Ekran kartı ile low ayarlarda oynarsın.
Beyler böyle diyosunuzda ekran kartı konusunda. 512 MB Ram istiyor ekran kartı için ve benim makinada çift ekran kartı var Nvidia 1.650 GB felan yazıyo şimdi baktım tekrar. Çoğu 2013'te çıkan oyunu son ayarlarda oynadım diyebilirim sizlerdende Battlefield 4 için fikir almak istedim bugün alıp deniyeceğim sonuçları sizede yazarım :))
Bi 4 gb daha ram takarsan ve 8 gb'n olursa medium ayarlarda oynuyabilirsin gibime geliyor
bence yüklemeyin laptop olduğundan çok ısınacaktır ve ekran kartı normal masaüstü pc lerdeki 610'un kırpılmış modeli olduğundan low da bile kasacaktır 23 gb boşa yüklemiş olursunuz bence yeni bir pc de satın alın oyunu :)