Arkadaşlar 2 ay önce vatanbilgisayardan Kingston marka V300 lık bir ssd aldım.Aldığım gün sıkıntı yoktu sonra anakartım işlemcim ramim ve ekran kartımı yeniledim sıkıntı o zaman başladı.Windows 7 başlangıç topları bi 10sn sonra geliyo windows başlatılıyor yazısı yazıyo ama toplar 10 sn sonra gelip dönüyo zaten yarısında windowsu açıyo ama toplar gelirken de takılıyo. Bazen disk okuma hatası alıyorum pc kitleniyor hiçbirşey yapamıyorum reset atmak zorunda kalıyorum reset atıncada disk boot hatası alıyorum ssd ile biraz oynayınca düzeliyor. Akşamları 3 saat pazar günleri 15-16 saat çalıştırıyorum ssd nin bozulma ihtimali varmı? Ultrada oynanam gereken oyunları ultrada oynayamıyorum ve oyunlarda ara ara takılma oluyor.Müsait olunca video çekerim.
Asus M5A97R2.0 (990XA-UD3 eskisiydi neden değiştirdin derseniz pci bölümünde baya derin bir çizik vardı pc performansı %30 bile değildi) AMD FX 6300 (FX 6100 eskiydi 6300 ile revizyon ettim ) Gskill Ripjawsx 1600 Mhz (Geil 1600Mhz eski) 9800GT 1GB 256 BİT(HD 4670 eskisi)
Dediğim gibi setup vs vs yaparkende ara ara takılıyo donuyo sayfa açıp kapamada kasmalar.Mouse kitleniyo sonra düzeliyo felan ilk defa karşılaştığım bir durum 3D mark testihttp://www.3dmark.com/3dmv/4980248 performance test puanım ise 2418 sorun neyde ? Paylaş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme