Şimdi Ara

Sistem/Fps Oranındaki En Kötü Laptop Karşınızda (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba Satellite A500 Laptoba sahibim. (3 yıllık)

Windows 7 Ultimate 64-Bit

Intel Core2 Duo P8700 2.53 Ghz (çift çekirdek) İşlemci

4 GB DDR3 (1066Mhz) Ram

1 GB NVIDIA GeForce GT 230M 128-Bit ekran kartı

Bu sistem ile maximum 160 fps görmüştüm ayarlar maximumdu. Fanı çok ses çıkartıyordu ayarları en düşük seviye ye getirdim, gölge kapattım, dikey sekronizasyon kapattım bu sefer 80 lere düştü 1 saat sonra 60 fps ile oynamaya başladım. Bu bazen 80'lere bazen 40'lara gidip duruyor. Hiç bir şey anlamadım. Pc daha yeni açılmışken 0 ısı ile 80 fps zor görüyorum normal mi ?

• dikey senkronizasyon açıksa kapa kapalıysa aç.ben açtım fps 40-60 arasından 130'a çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Toshiba Satellite A500 Laptoba sahibim. (3 yıllık)

4 GB DDR3 (1066Mhz) Ram

Bu sistem ile maximum 160 fps görmüştüm ayarlar maximumdu. Fanı çok ses çıkartıyordu ayarları en düşük seviye ye getirdim, gölge kapattım, dikey sekronizasyon kapattım bu sefer 80 lere düştü 1 saat sonra 60 fps ile oynamaya başladım. Bu bazen 80'lere bazen 40'lara gidip duruyor. Hiç bir şey anlamadım. Pc daha yeni açılmışken 0 ısı ile 80 fps zor görüyorum normal mi ?

yeni açılmış olmasına bakma anında ısınıyor parçalar
    Elektrikli süpürge olmadı terman macun artık içinin açılıp temizlenmesi işini görür

• quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

dikey senkronizasyon açıksa kapa kapalıysa aç.ben açtım fps 40-60 arasından 130'a çıktı

Önce açıktı sonra kapattım da ne alakası var ki ?
  • dikey senkronizasyon(vsnync) fpsyi açıkken düşürür kapalı hali dha iyidir
  • laptoplar genelde ısınma sorunundan dolayı yaşıyor performans kaybı ama ısınma sorunu olmadığına göre sistemini yoran bir virüs falan olabilir. 3 senelik demişsin birde driverlar güncel mi onada bakmak lazım
  • 20-30 arası oynuyorum haline şükret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

4 GB DDR3 (1066Mhz) Ram

Elektrikli süpürge olmadı terman macun artık içinin açılıp temizlenmesi işini görür

Kapağını açıp süpürge ile tozları çekebilirim ama termal macunum yok maalesef. Yeniden hemen tozlanmaz dimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: taltask

laptoplar genelde ısınma sorunundan dolayı yaşıyor performans kaybı ama ısınma sorunu olmadığına göre sistemini yoran bir virüs falan olabilir. 3 senelik demişsin birde driverlar güncel mi onada bakmak lazım

Laptopta 8 saat Lol oynasam-çalışsa diğer laptoplar kadar ısınmıyor eline bir sıcaklık geliyor eli yakmıyor. Virüs olduğunu pek sanmıyorum fazla bir şey yüklemem, Fazla usb giriş çıkışı olmaz Avira antivirüs kullanıyorum. İşini iyi yapıyor gibi. Ekran kartı driverlarını güncellemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

dikey senkronizasyon(vsnync) fpsyi açıkken düşürür kapalı hali dha iyidir

ne işe yarıyor peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

dikey senkronizasyon(vsnync) fpsyi açıkken düşürür kapalı hali dha iyidir

ne işe yarıyor peki ?

Oyun içinde yüksek fps alıyorsan kamerayı sağ sol yaptığında ekranda yatay çizilmeler/kırılmalar oluşur. Onları önlemek için o ayar kullanılır. Tabi ki oyundaki performanstan birazcık yer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

4 GB DDR3 (1066Mhz) Ram

Kapağını açıp süpürge ile tozları çekebilirim ama termal macunum yok maalesef. Yeniden hemen tozlanmaz dimi ?

Toz için kapağı açmaya gerek yok elektrikli süpürgeyi daya tüm deliklere 3 haftada bir yapsan kafi
    Aradaki anormal farkı kesinlikle hissediceksin
    Hep kapanan notebookum bür kere yapınca canavara dönüşmüştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.