Şimdi Ara

Sistem dosyalarının üstüne yazmayan root yöntemi geliştirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    root yapınca garanti gitmiyormu
  • Daha açıklamayı okumadan nasıl dedim kesin sanal makinedir dedim öyleymiş... Nexus al root et rom ları dene.... geri stock yap elementalx kur veya Franco birde xposed

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26 Keske şu root,rom gibi konularda daha bol konu acilsa.. Dh yonetimi duyun bizleri.
    Merhabalar, Bu konuda beklentiniz nedir tam olarak? Detaylandırırsanız değerlendiririz elbette :))

Arkadaşı bilmem ama benim beklentim Detaylı bir rehber olabilir. Adım Adım Hangi telefonlar nasıl rotlanır gibi? Yada en çok kullanılar telefon modelleri için Adım Adım Rootlama gibi (Çok detaylı olmuşsa bilgisizliğimdendir).

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

Keske şu root,rom gibi konularda daha bol konu acilsa..
    Dh yonetimi duyun bizleri.

Merhabalar,

Bu konuda beklentiniz nedir tam olarak? Detaylandırırsanız değerlendiririz elbette :))

Yeni cikan cihazlara nasil root atilir guncel romlar nelerdir,root gerektiren uygulamalarin tanitimlari vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER Ne gerek var böyle uğraşlara. Root yapıpta sistem dosyalarına müdahale etmeyeceksek root yapmamamızın ne anlamı var? Root + Xposed kuracaksin ki işin asıl tadına varabilesin.
    Root demek her zaman sistem dosyalarına müdahale etmek değildir. Sistem dosyalarından tam verim alınabilmesi için de root atılır. Örneğin snapchatte ss alınca karşıya bildirim gidiyor. Bunu engelleyen program da sadece rootla çalışıyor.

hangi program o

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.