Şimdi Ara

sistem donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarıma daha yeni format attım ama önceden olmayan şöyle bir sorunum var bilgisayar belirli aralıklarla 5-10dk gibi sürelerde birden takılıyor ve eğer bir ses çıkışı oluyorsa rrrrrrrrrrrrrrrr gibi bir tekrarlama oluyor video falan oynatılıyorsa takılıyor oyunlarda donma oluyor. tekrar format da atmak istemiyorum o kadar programı tekrar kur falan. biraz yardımcı olabilirmisiniz sorun ne ile ilgili olabilir. çözümü nedir.

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler



  • tüm sistem sürücülerinizin(ses kartı,ekran kartı vs) sürümlerinin güncel olduğuna emin olun.başlangıçta çalışan gereksiz programlarınızı kapatın(mümkünse sadece antivirus ve varsa firewall açık kalsın)
    windowsunuzu güncellemeleri kapalıysa açıp güncelleyin sorun devam ediyorsa yüklemiş olduğunuz bir program sistemle çakışma yaratıyor olabilir..

    ekleme: sistemizi ccleaner,tuneup utilities,advanced system care gibi kaliteli bakım programlarıyla regedit,temp,history,bak,chk vs dosyaları temizliği yapın.(tavsiyem advanced system care)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 19 Ekim 2012; 15:18:46 >
  • Yeni format attigimdan dolayi suruculer guncel ama bi ccliner ile bi temizlik yapum bakalim olmazsa adam akilli bi format daha atarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.