Şimdi Ara

Sistem &Çözüm önerilerini bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Drakensang isimli onlıne oyunu oynamaktayım . Pc ye kurulmadan oynanabilen bir oyun Genel anlamda beowser oyunların mütevazi sistemlerde çalışabileceği söyleniyor.Her nedense benim mütevazi sistemim de sürekli olarak lag ve ısınma sorunu oluyor. Oyun grafik olarak iddali bir oyun olmasına rağmen support benım sıstemımın oyunu sorunsuz oynayabileceğini idda etmekte
    Ekran kartım : ati readon hd 3600 series
    İşlemci : intel duo core e 7400 2.80 ghz
    pover suply 250 w kalitesiz bir marka
    ana kart : asus p5kpl
    Ram 2 gb

Ekran kartım 110 dereceye kadar çıkmakta en üst 110 nu gördüm , termal macun yenıledim fanı nı değiştim ,Kasanın içine 4 adet pover 12 cm fan taktım ve sirkulasyon yapacak şekılde ayarladım kasanın içinde fırtına kopuyor desem yeridir .Tabiki ısı 90 dan aşşağı düşmedi ,Öğlen saatlerinde 100 dereceyi geçecektir. Yeni aldığım fanları harici güç kaynağı ile besledim
    İşlemcimde ısınma çok nadir olmakda
    Oyun oynarken fps em Süper maryo seviyelerine düşüyor ancak Bağzen Genelde Oyuncuların azaladığı saatler de oyun kaliteli bir şekılde oynanabiliyor.
    8 mb İnternetim var 30 50 ms arası ping sürem oluyor .Modemi değiştirip daha performaslı olduğu ıdda edilen cisko marka bir modem aldım .Herhangi bir fayda da görmedim .

Arkadaşlar sistemim mütevazimi ? yoksa yarın evden çıkarken çöpün kenarına bırakayımmı ? Parça değiştirsek mütevazi olurmu ? İşten hiç anlamadığı halde İşletmesi bulunan bir p.c Tamırcısı bİ RAM bide ekran kartı çakarız 10 yıl daha giderdi :) itimat etmedim ama olabılırmı modifikasyon

Çöpün kenarına bıraktığımı var sayarsak , 1000 TL Bütceyle sadece bu oyunu oynaya bilecek bir sistem önerirseniz hemen sahip olmayı düşünüyorum .
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

• acemi0744 A kullanıcısına yanıt
    İşlemcin o oyunu açabilecek kapasiteye sahip fakat ekran kartın için aynı şeyi söyleyemem :) ekran kartı derecesi 90 derecenin üstüne geçtiğinde performans vermez ve bu şekilde fps düşüşlerine sebep olur. O sisteme fazla para harcamadan 5000 serisi ikinci el bir ekran kartı ve en az 350w gerçek değerli psu alırsan sorunun çözülür düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4gn3t!c -- 15 Haziran 2014; 2:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4gn3t!c

İşlemcin o oyunu açabilecek kapasiteye sahip fakat ekran kartın için aynı şeyi söyleyemem :) ekran kartı derecesi 90 derecenin üstüne geçtiğinde performans vermez ve bu şekilde fps düşüşlerine sebep olur. O sisteme fazla para harcamadan 5000 serisi ikinci el bir ekran kartı ve en az 350w gerçek değerli psu alırsan sorunun çözülür düşüncesindeyim.

Teşekürler ama onları alsam bu seferde Ram ve ana kart sorun çıkartmasın :) Ikıncı el değilde
    R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı sunu Alsam Birde 500w güç kaynağı 2 gb ilave ram sorunum çözülmeye yaklaşırmı ,Browser oyunlarda önemlı olan donanımlar hangileri ve birde Modem den modeme Fps artışı lag azalaması felan olurmu . Kusra bakma çok sordum :)

• acemi0744 A kullanıcısına yanıt
    Güzel düşünmüşsün fakat bu sefer işlemciyide değiştirmen gerekecek, darboğaz yapar bu ekran kartına :) eğer dediğim gibi hd 5000 serisi alırsan anakart problem çıkarmaz ama 2gb ram ilave edersen daha rahat edersin. Bence browser oyunu da olsa sonuçta 3d grafik var o yüzden ekran kartıda çok ısındığı için problem yaratıyordur. Modem fps e hiç katkı sağlamaz, latency yani lag olayını etkiler ama zaten 50-60 arası ping gayet iyi, daha iyisi türkiye şartlarıyla olamaz malesef :)
  • M4gn3t!c kullanıcısına yanıt
    Üstat dediğin seride ekran kartlarını sorduğum tekno merkezler bana güldü :) bulamadım 1000 tl ye Monitörsüz Bir sistem yazsanda gidip toplatsam hemen ,Vatan pc deki çalışanlara güvenmıyorum çok hızlı ezbere fikir veriyorlar .
    1000 TL ye Kasa ve monitör hariç bir sistem yazarsan sevinirim ,Oyunları yüksek fps de oynata bilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.