arkadaşlar ben dün yeni bir bilgisayar topladım bilgisayarımın özellikleri CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK Kingston 8GB (2X4GB) HyperX DDR3 1600MHZ CL9 RAM
bu sisteme windows 7 ultimate kurdum fakat bilgisayarda sürekli kasmalar ve donmalar mevcuz sıcaklıklara baktım işlemci 33 anakart 41 ekran kartı 39 sorun neyde acaba sizce indirdigim windows 7 sorunlumu ondanmı yoksa başka bir sıkıntımı var lütfen yardımcı olurmusun teşekkürler
Windows 7 sorunlu olabilir. Driverları yanlış veya eksik yüklemiş olabilirsin.
Zerdova
kullanıcısına yanıt
şuan driver programı indirdim güncelledim 2 güncelleme kaldı sonra windowsuda güncelliyorum yaklasık 170 güncellemesi var umarım düzelir yarın windows 8 indirmeyi düşünüyorum inş düzelir hevesim kursağımda kaldı
1Lt1
kullanıcısına yanıt
Güncellemelerin hepsini bitir. Sonra Ram ne kadar harçıyor diye bir bak .
Zerdova
kullanıcısına yanıt
son sistem güncellemesi ile farkedilir bir rahatlama var şuan göze batan birşey yok pc boşta iken fiziksel bellek kullanımı %22 bu bir problemmi ??
quote:
Orijinalden alıntı: 1Lt
son sistem güncellemesi ile farkedilir bir rahatlama var şuan göze batan birşey yok pc boşta iken fiziksel bellek kullanımı %22 bu bir problemmi ??
İyi durumda. ! Kasma veya yavaşlama varmı hala ;?
quote:
Orijinalden alıntı: 1Lt
Selam Bellek kullanımı boşta iken %22 ise, biraz yüksek bana göre. Şu an bu durum bende diğer bilgisayarımda Win7 64-Bit işletim sistemindeki durum %12 bellek kullanımı olarak gözüküyor..
İsterseniz @Bios'a girip durumu öğrenin ve gerekiyorsa yazdığım sürüme güncelleyin.. Driverlerini eksiksiz yükleyin ve güle güle kullanın.. Kolay gelsin..
yaklaşık 1.5 haftadır memlekete gitmek zorunda kaldım sistem şuan iyi durumda anakart güncellemelerinide yaptım hepinize çok teşekkür ederi konuyu nasıl kapatabilirim açık kalmasın ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme