Şimdi Ara

Sistem çok yavaş Lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dün yeni bir bilgisayar topladım bilgisayarımın özellikleri
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA
    AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
    Kingston 8GB (2X4GB) HyperX DDR3 1600MHZ CL9 RAM

bu sisteme windows 7 ultimate kurdum fakat bilgisayarda sürekli kasmalar ve donmalar mevcuz sıcaklıklara baktım işlemci 33 anakart 41 ekran kartı 39 sorun neyde acaba sizce indirdigim windows 7 sorunlumu ondanmı yoksa başka bir sıkıntımı var lütfen yardımcı olurmusun teşekkürler

• Windows 7 sorunlu olabilir. Driverları yanlış veya eksik yüklemiş olabilirsin.
  • Zerdova kullanıcısına yanıt
    şuan driver programı indirdim güncelledim 2 güncelleme kaldı sonra windowsuda güncelliyorum yaklasık 170 güncellemesi var umarım düzelir yarın windows 8 indirmeyi düşünüyorum inş düzelir hevesim kursağımda kaldı
  • 1Lt 1 kullanıcısına yanıt
    Güncellemelerin hepsini bitir. Sonra Ram ne kadar harçıyor diye bir bak .
  • Zerdova kullanıcısına yanıt
    son sistem güncellemesi ile farkedilir bir rahatlama var şuan göze batan birşey yok pc boşta iken fiziksel bellek kullanımı %22 bu bir problemmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Lt

son sistem güncellemesi ile farkedilir bir rahatlama var şuan göze batan birşey yok pc boşta iken fiziksel bellek kullanımı %22 bu bir problemmi ??

İyi durumda. ! Kasma veya yavaşlama varmı hala ;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Lt

Selam
    Bellek kullanımı boşta iken %22 ise, biraz yüksek bana göre. Şu an bu durum bende diğer bilgisayarımda Win7 64-Bit işletim sistemindeki durum %12 bellek kullanımı olarak gözüküyor..

Ana kartınızın sitesine biraz göz attım ve orada @BIOS sürümü 10.3 olarak gözüküyor.
    - Update CPU AGESA code.
    - Update RAID UEFI driver.

http://www.msi.com/product/mb/970A-G43.html#/?div=BIOS

İsterseniz @Bios'a girip durumu öğrenin ve gerekiyorsa yazdığım sürüme güncelleyin.. Driverlerini eksiksiz yükleyin ve güle güle kullanın..
    Kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 1.5 haftadır memlekete gitmek zorunda kaldım sistem şuan iyi durumda anakart güncellemelerinide yaptım hepinize çok teşekkür ederi konuyu nasıl kapatabilirim açık kalmasın ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.