Şimdi Ara

Şişme yatak kullanan var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ev tozuna alerjim var aşıya başlayacağım, yatağı değiştirmek istiyorum yün yatağı kaldırdım sünger kullanmayın diyorlar normal yaylı yataktada yine sünger var ve bezin arasına yine akarlar dolar diye düşünüyorum naylon olduğu için şişme yatak almayı düşünüyorum fakat böyle uzun süre böyle naylon bir yatakta yatılır mı nasıldır yatan kullanan var mı yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kalitelisini alirsan guzeldir. caninin istedigi gibi sertligini ayarlayabiliyorsun. ister normal yatak gibi sert yaparsin ister havasini azaltip icine gomulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

kalitelisini alirsan guzeldir. caninin istedigi gibi sertligini ayarlayabiliyorsun. ister normal yatak gibi sert yaparsin ister havasini azaltip icine gomulursun

Marka model bilgisi de verin hocam

• Hocam bizdekilere göre olmaz diyorum.Biz misafir için aldık.Uzun süreli kullanımda kötü olur.Bel ağrısı ve kan dolaşımına illa etkisi vardır.Hocam toza karşı illa çözüm bulunur.En basiti üstüne naylon bir kaplama yaptırın yine yatak rahatlığında yaşayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam bizdekilere göre olmaz diyorum.Biz misafir için aldık.Uzun süreli kullanımda kötü olur.Bel ağrısı ve kan dolaşımına illa etkisi vardır.Hocam toza karşı illa çözüm bulunur.En basiti üstüne naylon bir kaplama yaptırın yine yatak rahatlığında yaşayın derim.

Buda mantıklı birşey hocam bunu da araştırayım

• Su yatagı al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amaç deri döküntülerini akarları uzak tutmak birikmesini engellemek

• haziranyagmuru kullanıcısına yanıt
    Ici su dolu olanlar var onlara da bi bak derim
  • ben 3 ay şişme yatakta yattım. tavsiye etmem. ama çok da kaliteli birşey değildi benimki
  • Biz verim alamadik havasi iniyordu. Cok zorda kalmazsaniz almayin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sentetik elyaf türü birşey alayım o zaman oda naylon sayılır galiba

• Şişme yatak değilde şişme başka şeyler kullandım tecrübe var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.