Şimdi Ara

sisko ve uzunum ne almaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 110 kiloyum 185 boyum var ss ye ilgim var ama suan icin hem baslangic hemde ucuz olsun ogreniyim diye naked com dusunuyorum baslangic icin 5000 civari butcem var ekipman icinde olacak 2.motorumda eskiyenleri degistiririm ekipmanlarimin o sorun degil

Min 1000 ekipmana gider kask mont eldiven pantolan vs
    4000 civari kaliyo dedigim gibi uzun ve kiloluyum
    Belki kuryelik de yapabilirim ogrenciyim

Okul 10 km felan ve arkama artci alinca sikinti olmayacak bise olursa iyi olur 200 kiloda sikinti olmasin ve okul yolu yokuslu onerileriniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

scuter olarak

fizz
    spacy
    beat

vitesli olarak

ybr
    cbf
    apache

gibi motorları öneririm

içlerinden en uygunu cbf 150 dir.

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam 4000 tl ye alınabilecek motorlar sınırlı. Ancak 2. el bir motor alınabilir.

scuter olarak

fizz
    spacy
    beat

vitesli olarak

ybr
    cbf
    apache

gibi motorları öneririm

içlerinden en uygunu cbf 150 dir.

Hocam tesekkurler vitesli alirim ve 2. El alcam onlarda sorun yok cbf tasarim eski biraz ybr de sele ince kucuk diyolar apache guzel ama 2014 model felan apache de yenileri yok yani devami gelcek mi motorun parca sorunu felan olur mu hero lara bakiyodum ama hangisi iyi onu da bilmiyorum 150 cc olacak ve 200 kiloda sorun yasatmayacak bise ariyorum max 10 bin kullanacam mart nisan gibi alcam motoru daha cok var yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cbf eski tipli ama heybetli bir motor başını ağrıtmaz ve altında sırıtmaz. Parçası piyasada var. Yaşadığın ile göre de parça sıkıntısı çekmezin apachede. Ben parça lazım olunca internetten istiyordum geliyordu.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.