Şimdi Ara

Sırtta kulunç ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, sirtimda 2 gundur bir noktada ağrı var ömrümü yedi. tahminim kulunç agrisi. 2 ay önce kadar terli sirtimi rüzgara carptirdim ayni nokta baya agrimisti. 2 gun önce de ayaktayken hafif egildim agri tekrar geldi. 2 doktora gittim. haplar kremler agri kesici kas gevşetici igne falan hiç işe yaramadi. ayni şekilde devam ediyor hatta dahada artiyor gibi. dersin ki güç topluyor. ne yapicam buna yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakani85

arkadaşlar merhaba, sirtimda 2 gundur bir noktada ağrı var ömrümü yedi. tahminim kulunç agrisi. 2 ay önce kadar terli sirtimi rüzgara carptirdim ayni nokta baya agrimisti. 2 gun önce de ayaktayken hafif egildim agri tekrar geldi. 2 doktora gittim. haplar kremler agri kesici kas gevşetici igne falan hiç işe yaramadi. ayni şekilde devam ediyor hatta dahada artiyor gibi. dersin ki güç topluyor. ne yapicam buna yardımlarınızı bekliyorum.

hamama gidip göbekli amcalardan yardım isteyeceksin(tellak).

• quote:

Orijinalden alıntı: beybozkurt

quote:

arkadaşlar merhaba, sirtimda 2 gundur bir noktada ağrı var ömrümü yedi. tahminim kulunç agrisi. 2 ay önce kadar terli sirtimi rüzgara carptirdim ayni nokta baya agrimisti. 2 gun önce de ayaktayken hafif egildim agri tekrar geldi. 2 doktora gittim. haplar kremler agri kesici kas gevşetici igne falan hiç işe yaramadi. ayni şekilde devam ediyor hatta dahada artiyor gibi. dersin ki güç topluyor. ne yapicam buna yardımlarınızı bekliyorum.

bu mesaji yazmadan önce balikesir Gönen kaplicalarinda tellak amcaya sağlam bi yogdurdum orayi ama işe yaramadi bakalim bide bardak tutturcam o olacak mı :)

• zamana bırakacaksın.benim de çok ağrıyor.çok şiddetlenirse altta başka bir şey aramak gerekebilir.yattığın yere,oturup kalkarken hareketlerine falan dikkat et.
  • Bilgisayarın başında fazla vakit geçirme
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beybozkurt

quote:

bu mesaji yazmadan önce balikesir Gönen kaplicalarinda tellak amcaya sağlam bi yogdurdum orayi ama işe yaramadi bakalim bide bardak tutturcam o olacak mı :) 

Hocam tellak çare olamadıysa durum demekki o kadar kötü

• quote:

hocam geçmiş olsun agrı cok fenadır dikkat et agır kaldırma dik dur fazla dh ye takılma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karın Ağrısı
    13 yıl önce açıldı
    Karın Ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Karın Ağrısı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle herkese geçmiş olsun arkadaşlar.
    Kulunç ağrısını 6 yıl kadar ben de çektim. Bir çok doktara gittim. Hiçbir şekilde çare bulamadım.
    En son araştırmalarım sonucunda hacamat yaptırmanın kesin çözüm olduğunu öğrendim ve sırt bölgesinden hacamat yaptırdım. Öyle bir koyu kan çıktı ki inanamazsınız. 1 ay oldu hacamat yaptıralı ve şu an çok rahatım. Kulunç nedir unuttum. Size tavsiyem, Peygamber Efendimiz (SAV) nin sünneti olan ve ümmetine tavsiye ettiği hacamat ile kurtulun.
    Umarım faydam olmuştur. tekrar geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.