Şimdi Ara

Sırma Maden Suyu 12X1 Lt 67 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sepette 67 TL

Sırma Maden Suyu 12X1 Lt 67 TLwww.hepsiburada.com
    Sırma Maden Suyu 12X1 Lt Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
    https://www.hepsiburada.com/sirma-maden-suyu-12x1-lt-p-HBCV00004IFU6D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spearofdestiny -- 6 Temmuz 2023; 22:3:19 >

• Eğer pet şişedeyse alınmaz.
    Maden suyu dediğin cam şişede olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leş gibi.
    Sudan hallice.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır hakmardan alıp kullanıyoruz.kesinlikle çok kötü değil.pet şişe ne kadar sağlıklı onu sorgularım tabii ama yıllardır kola gazoz tüm asitli içecekleri pet şişeden kullanıyoruz sağlıksız olarak bununda farkı yok.

• pet şişede asla maden suyu almam ,isterse bedava olsun .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Bu maden suyuna özel bir durum mu? Maden suyu plastik ile reaksiyona falan mı giriyor acaba merak ettim de..

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

maden suyunda fark daha da belli oluyor , cam şişedeki tadı ASLA bulamadım ben .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende maden suyunu şişede tercih ederdim ilk kez bu plastik şişede olana şans verdim gecenkinde 12 li alıp. Buzdolabından soğuk bir şekilde servis edip içine limon sıkınca açıkçası ben çok büyük bir fark hissetmedim.. hatta eşim bebekten dolayı sık sık maden suyu içer anlamadı bile plastik şişeden olduğunu söyleyince şaşırdı.

Tatavaya bak, hangisi olmadığını bilmeden bardaktan 10 deneme yapsan, %50 anca tutturursun...

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Eskiden öyleydi, şu an gayet gazlı hatta kimisi asidik der ya öyle...

• arkadaşlar gayet iyi.bosverin lam cim kaf kef diyenleri. F/p olunca yapistirin gitsin.yaz yaz iyi oluyo. daha evvel 24 adet aldim.az kaldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 7 Temmuz 2023; 11:23:6 >
  • 2 koli de ben sipariş geçmiştim kullaniyorum aile boyu gayet güzel pet cam muhabbetine gerek yok bildiğin maden suyu tavsiye ederim 👍

• Hayır platik her alanda içimizdeyken iş sodaya gelince plastik muhabbeti biraz saçma kalıyor.

• Bende cam siseden yanayim bi su varken cok ucuza geliyordu ama suan fiyatlar malum 8 li 54 tlden 8 koli almistim kampanyayi kacirmisim yeniden indirime girince etiketleyen olursa sevinirim buz küplerinde limon cilek kiraz vss dilimiyle dondurup tuketince gayet güzel oglum su gazoz yerine tuketiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırma'yı almam ama Akmina'yı geçen indirimde almıştım 12'li. Cam şişeden bir farkı yok tat bakımından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.