Arkadaşlar uzun süredir göz kızarıklığı sorunum var.Pc kullanmaktan mı stresten mi bilmiyorum ama o kadar damla kullanmama rağmen geçmedi... Ben de bunu hep kafaya taktım ''ulan ne zaman geçecek tam olarak bu kızarıklık '' diye sürekli ayna karşısında olurum sürekli.. Derken bu sabah bakkala giderken dışarıda, benim motorun ön cam (plastik korumalığı) ile şu hız-benzin vs.. gösterge zımbırtısının arasında ufak bir poşetin sıkıştığını farkettim. Önce sövdüm içimden ''ulan çöp mü yok etrafta, millet benim motora neden sıkıştırıyor poşedi'' diye.. Sonra poşedi bi aldım, bi de baktım içinde bişeyler var,, bi de açtım,, 2 adet göz damlası
Nedense aklıma o hüzünlü sırlar dünyası müzikleri geldi, ama etrafta o beyazlar içindeki , çok bilmiş yaşlı moruk yoktu..
Yav olaya bakın damlalar hiç açılmamış, öyle aldım geldim vee. Nette biraz araştırdım ama %95 i tıp dilinde olduğu için pek anlayamadım.. Biri MAXIDEX, diğeri NETİRA diye 2 farklı göz damlası...
Birazdan eczaneye gidip soracam bu ilaçlar ne iş diye,, gerçi o ''doktor önermediyse kullanma'' diyecek, ama doktorun bugüne dek bana önerdiği hiçbir ilaç tesir etmedi.. Ne yapsam acep..
ben güneş altında çok kalp yandığımda annem bana senin yaptığını ilkokul mezunu adam yapmaz demişti bir düşün istersen aynı cümleyi
Belki içine işemişlerdir. Daha kötüsü kezzap olabilir????
valla kezzapı ben de düşündüm ama benim düşmanım yok ki, ben kimsenin düşmanı olacak biri de değilim. ama dediğim gibi ilaçlar sıfır-açılmamış..
ulan ne iş ya.
dikkatli ol. içinde sakat birşeyler olabilir. 10 - 20 ytl için gözünden olma. çok istiyorsan o ilaçlar ne markaysa git aynı markadan al ama bence onları kullanma. göz bu. riske atılmaz.
içindeki sıvı eroin olabilir mi?
Stv Boşa yayın vermiyo halüsinasyon o Dikkat et kapagının açılıp başka bisiy katılmış olabilir gözünü riske atma yani