Arkadaşlar çalıştığım şirkette bugun çizim yapılan pc lere yukseltmek için getirilen kart fx5500 dü evet şok olduunz biliyorum fx5500 :=) vazgeçirdim patronları bu ne dedim. şimdi kart önermem lazım size danışıyım dedim yine fiziksel ekran kartlarından deil yine agp 8x iyi bi kart tavsiye edebilirmisiniz.
Su an x1950pro'ların AGP versiyonları mevcut.Onlara yonelebilirsin.Daha dusuk butceli olarak 7600gt agp'ler var...
Çizim içinse quadrolara bakmanı tavsive ederim...
Evet çizim içim Quadro FX seririsi bir kart almalısın çünkü bu kartlar bu işler için üretilmiştir.
Hangi programı kullanıyorsunuz? Eğer Autocad ise salla , quadroyu yada firegl'yi hiç gerek yok.Ama sağlam 3D tasarım programı kullanıyorsanız.... O zaman Ati firegl v5200 500-600 dolar civarı yada Quadro FX oda o fiyat aralığında öneririm
Bugünün profesyonel kartları OpenGL için optimize edilmiştir. Ancak Vista altında birçok profesyonel yazılım Vista'nın OpenGL desteğinin yetersizliği nedeniyle DrirectX'e geçmiş durumda (Örneğin AutoCAD). Bu nedenle makinalara Vista kurup 8800 serisi bir kartla iyi bir performans alınabilir. FireGL/Quaddro türü bir karta 1000'lerce dolar ödemektense kat kat iyidir.
3d tasarım içinse kesinlikle oyun tabanlı bi kart alma parayı çöpe atarsın.. ya quadro yada fire gl kartlara bakmalısn.
autocad ve solid kulanılıyo dostlar quadro filan gereksizde bugun adma fx 5500 ü getirince kızdım insanları bilgisiz yeirne koyuylar.
Hakkaten resmen cahil yerine koymaya çalışmışlar çok kötü bir kart o. Onun yerine ne alırsanız alın daha iyi performans görürsünüz. Yeni nesillerden ucuz bir AGP kart almanızı tavsiye ederim.6200, 6600, 7600gs,7600gt, 1600pro, 1650pro, 1300 serilerinden herhangi biri sizin işinizi görür.
adama neden kızıyorsunki kaç paradan satacaktı size bu çok önemli. birde autocad ve solit ekran kartına bakmıyorki 32mb geforcela bile çok rahat çalışırsınız. çıkan kart neydi acaba
Solidde real view'i açmak için quadro yada firegl lazım.Ama FPS artışı yaparmı bilmiyorum. Benim x1600 pro Firegl 5200 e modlu olarak çalışıyor.Catia kullanıyorum , gayet hızlı çalışıyor.Bence 1600 serisi alıp modlayabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme