Şimdi Ara

ŞİRKETLER NEDEN STAJYER ALIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Stajyer çalıştırma zorunluluğu var belirli bir sayıda,yanılmıyorsam 10 kişi başına 1 stajyerdi.

Onun haricinde neden stajyer alıp onlara maaş,sigorta vs verir şirketler mantıklı bir açıklaması var mı?

Elbet işe yarayan stajyerler de var ama bazı sektörlerde sadece işi öğrenmek için geliyor stajyerler,şirketlere hiçbir katkıları olmuyor.Üstüne para alıyorlar bir de.

• Hocam yazılım stajyerleri var mesela.Adamlar zaten birşey bilmiyor ufak birkaç şey hariç.Güzel de para alıyorlar anlamıyorum pek birşey yapmıyorlar.
  • Somurmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı şirketler için adam keşfetmeye yariyor. İşini bilenleri tutmaya çalışıyorlar

• Yıllardır stajyerler köle gibi sömürülüyor diyoruz, adam ciddi ciddi stajyerler bedava para alıyor demiş.
  • stajere para verilmiyor,bir de sigortayı okul yapıyor yani bedava işçi neden almasınlar.
  • Stajyer istihdam etmenin şirketler açısından birçok avantajı var. Araştırıp sonuca ulaşmak kolay, kısaca devlet stajyeri yedirip içirip amelelik yaptır diye aslında senin stajyer kovalayıp belki kaliteli bir eleman bulurum diye yapman gereken şeyi senin yerine yapıyor. Hatta işe alırsan üstüne para bile veriyor, daha doğrusu bir süre işçi maaşının bir kısmı ve sigortanı ödüyor. Buraya soracağına araştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Komşunun oğlu bilg.müh okuyor stajyer 1200 tl para alıyor boş konuşma
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Buraya sormak da bir araştırma şekli dimi bak senden yeni şeyler öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Buraya sormak da bir araştırma şekli dimi bak senden yeni şeyler öğrendim

di değil...
  • quote:

Kıskanacağına sen de çalışıp alsaydın, 1200 lira köle parasıdır, asgari ücret bile değil, stajyer bile olsa en azından asgari ücret verilmeli, gerekli ulaşım, yemek ihtiyacı karşılanmalıdır, zaten normalde alınması gereken ücretin yarısı ödeniyor, üstüne ayak işi yaptırılıyor, senin gibi kıskanç tembeller de ağlıyor böyle.
  • quote:

Sakin ol liseli

• çünkü sigorta parası devlet tarafından ödenen köle, neden almasın

Ben şu an üni sınavına hazırlanıyorum.Bilip bilmeden konuşma.1200 den fazla alan kaç stajyer tanıdın? Mühendisler 1400 e çalışıyor zaten.Böyle dersiniz sonra orda burda asgari ücrete çalışırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben şu an üni sınavına hazırlanıyorum.Bilip bilmeden konuşma.1200 den fazla alan kaç stajyer tanıdın? Mühendisler 1400 e çalışıyor zaten.Böyle dersiniz sonra orda burda asgari ücrete çalışırsınız

Kardeşim ben bitirmediğim bölüm üzerine yaptıgım işten 2000 küsür liraya çalıştım mezun yılımda(İng Öğr.), şimdi de bulunduğum bölümde asgari ücrete çalışacak eleman değilim sen kafanı yorma, vasıfsızsın demek ki köle maaşlarına razısın, yürü git ders çalış.
  • Bizim ülkemizde öyle

Party girls,dont get hurt can't feel anything
    When will i learn,i push it down,push it do-o-own

I'm the one good time call phone's blowing up ringing my doorbell
    I feel the love,feel the lo-o-ve

One two three one two three drink

Throw'em back,till i lose count

aaaaam gonaa siviiing from di şındıliıeeerrr
    Hocam bakın ama karıştırıyorsunuz.Zaten ing öğretmenliği bitirmeden de bilmeyen kişiye öğretebilecek seviyede olursun.Çoğu üni stajyeri para almıyor bile siz burada 1200 tl ye laf ediyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.