Şimdi Ara

Şirketimin kuracağı DOTA 2 e-spor takımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,

    Bilişim sektöründe öncü firmalardan birinde çalışıyorum, espor takımının neden kurulacağı kısmını prosedüren saklı tutup burada ki amaç takımı amatör ligde başlatıp(her nasıl yapabiliyorsak) gerekli başarıları sağladıkça pro-lig' lere ve gerekli popüleriteyi yakalayabilirse ve başarabilirsek International' a gözümüzü dikmiş durumdayız.

    Tamamen profesyonel bir takım kurulacak, playerlar bildiğin maaş + kazanılan ödüllerin pay edilmesi şeklinde ücretlendirilecek. Lisanslı e-sporcular olacaklar. Tabi ki bu olay prosedürlerin hiç birine hakim olmadığımızdan ve şirkette bu iş için ben görevlendirildiğimden bilgi toplamaya çalışıyorum.

    Acaba bir e spor takımı kurmak, lisansları almak kısmı atlatıldıktan sonra bu takımı gerek amatör gerek pro liglerde nasıl turnuvalara dahil edebilirim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

    Şimdiden teşekkürler.







  • https://www.dotabuff.com/esports/leagues burdan liglere bakıp kendi sitelerinden bakabilirsiniz. Burada olmayanda bir çok lig vardır. İnternational ve bazı büyük turnuvaların open qualifierları olabiliyor, bazı qualifierler faceit denen bir site tarafından yapılıyor. Gosugamers, joindota bu siteleri incelemenizde fayda var. Ayrıca takım için team house kurmanızı tavsiye ederim, bir şekilde takım kimyasını sağlamak gerek. Geçen sene internationalı kazanan takımdakiler uzun süre başarı elde edemedikleri halde, birlikte kalıp çalışarak başarılı olmuşlardır.
  • Suan aktif profesyonel olan lolde ve csdeki turk takimlarinin koclari vs.. Ile iletisime gecip daha detayli bilgi alabilirsin bence bazi takimlarin dota takimlarida mevcut forumdan bilgisi olanin cikacagini dusunmuyorum benzer seyler soylenir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk takımlarını oyuncularından twitch'de yayın yapanları var onlara ulaşabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.