Şimdi Ara

SİRKECİ HAYYAM GÜNCEL FİYATLAR! (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.818
Cevap
58
Favori
663.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

Cumartesileri hayyamda ki dükkanlar açıktır değil mi?

Açık açık.

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_minter

Arkadaşlar
    CANON EOS 7D + EF-S 15-85mm F3.5-5.6 IS USM
    Nikon D7000 18-105mm VR fiyatlarını alabilirmiyim?

1-2.300 - 2400 Dolar
    2-2.700 TL civarı

D7000 kullanıcısı olarak alacaklara nacizane tavsiyem sakın 18-105 kitli almayın. hayyamda Body seçeneğiniz var biraz daha üzerine koyarak farklı lens düşünün derim. hatta 18-105 lense vereceğiniz paraya 2 lens alabilirsiniz. forumda bile 2200 tl body satan arkadaşlar var. lens seçeneği leb-i derya.. saygılar

• Neden 18-105mm kit şeklinde almasınlar ki ?

Sağol benim canavara alıcı çıktı, yarın satarsam, bu cumartesi bir istanbula kaçabilirim :D

Oo hadi hayirlisi. Sende Mark II'leneceksin hee :)

Super. Hayirli olsun simdiden.

Bu cumarteside 70-200 f2.8 ıs II alıcaz arkadaşımıza ,lenside geçen haftadan sipariş vermiştik bugün gelmiş haberini aldık..

Bende oyuncağamı hayyamdan almıştım.Tüm firmaları tavsiye ederim , ama genellikle bizim gittiğimiz firmalar odak foto, klasfoto , refleks foto olup ben ve 2 arkadaşım mark II lerimizi klas foto dan ,diğer bir arkadaşımızada d7000 18-105 vr ile odak fotodan , diğer bir arkadaşımızada yine 5D mark II kit refleksfotodan almıştık..Bu firmalardan gayet memnunuz tavsiye ederim..

Cumartesi hayyama gidecek arkadaşlarla hayyamda buluşabiliriz yada gelemeyenler için fiyat alabiliriz..
    UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM Dune BD Prime 3.0 - Pioner VSX-919 - Wharfedale 9.6 - Philips DVD-Philips LCD TV - Philips Digiturk Reciver-HP Compaq netbook - Pikatel Airmax-104 Modem-Cnet Modem-Canon EOS 5D Mark II-Canon 24-105 L - Canon 50mm 1.8 II-Canon 70-200 F4 L IS Tiguan 1.4 TSİ
  • Bence gidenler 550D,600D fiyarlarını alırsanız iyi olabilir güncel olması için.

Orijinalden alıntı: digital_man

hayyamdan 3 arkadaşımıza 5D mark II ikisi faturalı biri faturasız (dolar kuru düşükken faturasız) 5D mark II kit aldık.Bir arkadaşımızada D7000 + 18-105 VR li kit aldık..

Bu cumarteside 70-200 f2.8 ıs II alıcaz arkadaşımıza ,lenside geçen haftadan sipariş vermiştik bugün gelmiş haberini aldık..

Bende oyuncağamı hayyamdan almıştım.Tüm firmaları tavsiye ederim , ama genellikle bizim gittiğimiz firmalar odak foto, klasfoto , refleks foto olup ben ve 2 arkadaşım mark II lerimizi klas foto dan ,diğer bir arkadaşımızada d7000 18-105 vr ile odak fotodan , diğer bir arkadaşımızada yine 5D mark II kit refleksfotodan almıştık..Bu firmalardan gayet memnunuz tavsiye ederim..

Cumartesi hayyama gidecek arkadaşlarla hayyamda buluşabiliriz yada gelemeyenler için fiyat alabiliriz..

benim için de 550d ve 60d nin body ve kit lensli fiyatlarını öğrenebilir misin, bir de tamron 17-50 vc'siz fiyatı şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

Beyler yarın objektif fiyatı almak için Hayyam'a gideceğim. Özellikle şu dükkandan fiyat al dediğiniz bir yer var mı?

dükkan bilemiyorum da benim için
    Nikon AF-S DX Micro-Nikkor 85mm f/3.5G ED VR lens satan yer bulup da sorabilirseniz sevinirim.. saygılar

• Arkadaslar canon 60D nin en uygun fiyatini ogrenebilirseniz cok makbule gecer. Amerikadan aldiricam ama orayla bura arasinda 100 150 lira oynuyor. Burdan dukkan garantili alirim daha iyi benim icin.
    Monitör: Asus 24.5" XG258Q 240Hz | Ekran Kartı: Asus Rog Strix 2080Tİ OC Edition | İşlemci: İntel İ9 9900K | Anakart: Asus Rog Maximus Extreme XI | SSD: Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD | RAM: G Skill Trident Z Neo 64Gb 3600Mhz | PSU: Asus Rog Thor 850W 80+ Platinum | Kasa: Asus Rog Helios 601 | Soğutucu: Cooler Master ML360R Rgb | Mouse: Steelseries Rival 650 | Klavye: Corsair K95 Platinum | Kulaklık: Steelseries Arctis Pro Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: abarisa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_minter

Arkadaşlar
    CANON EOS 7D + EF-S 15-85mm F3.5-5.6 IS USM
    Nikon D7000 18-105mm VR fiyatlarını alabilirmiyim?

1-2.300 - 2400 Dolar
    2-2.700 TL civarı

D7000 kullanıcısı olarak alacaklara nacizane tavsiyem sakın 18-105 kitli almayın. hayyamda Body seçeneğiniz var biraz daha üzerine koyarak farklı lens düşünün derim. hatta 18-105 lense vereceğiniz paraya 2 lens alabilirsiniz. forumda bile 2200 tl body satan arkadaşlar var. lens seçeneği leb-i derya.. saygılar

Bu görüşe katılmam. Nikon D7000 için 18-105 lens en uygun lenslerden biridir. Takgez lens gibi düşünün. Üstelik fiyat performas olarak da son derece uygun. 2700 TL ye kit olarak alıyorsunuz. Body 2200 diyelim. 18-105 lens 500 TL ye gelir. Lensi tek başına almaya kalkarsanız en az 650-700 TL ödersiniz.

• quote:

quote:

Sağol benim canavara alıcı çıktı, yarın satarsam, bu cumartesi bir istanbula kaçabilirim :D

Sağol :) planım oydu ama biraz erteledim haftaya salı canon birkaç farklı ülkede aynı anda basın duyuruları yapacağını açıkladı bugün, aynı şekilde sonraki hafta da nikonun duyuruları var, nikon d800ü güncellerken canonda 1d serisine güncelleme gelmesi olası, ama her ihtimalde ulaşılabilir fullframe makinaların fiyatlarıda düşecek gibi görünüyor yakın zamanda sonradan verdiğim paraya pişman olmamak için maksimum 1 ay kadarlık bir bekleme süreci yapacağım

• quote:

quote:

quote:

Sağol :) planım oydu ama biraz erteledim haftaya salı canon birkaç farklı ülkede aynı anda basın duyuruları yapacağını açıkladı bugün, aynı şekilde sonraki hafta da nikonun duyuruları var, nikon d800ü güncellerken canonda 1d serisine güncelleme gelmesi olası, ama her ihtimalde ulaşılabilir fullframe makinaların fiyatlarıda düşecek gibi görünüyor yakın zamanda sonradan verdiğim paraya pişman olmamak için maksimum 1 ay kadarlık bir bekleme süreci yapacağım

Simdi o 1 ay gecmez de

• Arkadaşlar eski fotoğraf makinalarınızı ne yaptınız? Bende Nikon F3 var.Ayrıca Micro-nıkkor 55 mm 1:28 objektif var.
    600d fiyatlarında 100 dolar daha pahalı genel olarak ...

Orijinalden alıntı: meddle

Merhaba cumartesi 550d+18-55 kit aldım. fotograf dünyasından 1750 liraya. aynı kitin spotu hemen heryerde 800 dolar yani 1500 lira
    doğubanktada fiyatlar aynı 550d body 1350 lira civarı /
    canon 50mm 1.8 spot 200 tl / garantili 240 tl

Makineniz hayırlı olsun, bol çekimler

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: meddle

Merhaba cumartesi 550d+18-55 kit aldım. fotograf dünyasından 1750 liraya. aynı kitin spotu hemen heryerde 800 dolar yani 1500 lira
    doğubanktada fiyatlar aynı 550d body 1350 lira civarı /
    canon 50mm 1.8 spot 200 tl / garantili 240 tl

Makineniz hayırlı olsun, bol çekimler

Çok teşekkürler...
    eski bir slr kullanıcısı olarak dslr a alışmak biraz zaman alıcak ama bir an önce biyerlerden başlamak lazım ..... hala enstantane yi yukarıda aradığım olmuyor değil....

• 5d mk2 + d700 güncel fiyatlar nedir şimdi? Spot ve garantili olarak.

Bir de haftaya salı günün canon'un bir kaç ülkede gerçekleştireceği eşzamanlı bir sunum varmış sanırım. Nikonun da öbürkü haftaya. mk3 ile d800 artık geldi mi acaba? Şaka maka piyasayı takip edelim derken,makineyi elden çıkardık,dolar yükseldi,3 aydır fotoğraf çekmiyorum,allah kahretsin böyle ekonomiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem0303 -- 13 Ekim 2011; 15:49:40 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.