Şimdi Ara

Sirke içmek Zararlı mıdır [SEK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
44.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Su Bardağı elma sirkesini dikiyorum kafaya.
    her gün yada 2 günde bir içsem bu şekilde sorun olur mu fikirleriniz nedir ?

• Neden balla karıştırmıyorsun? Bir de içme sebebin nedir?
  • ben sexirkeye bayılırım.
    @2 acılı dörümlerin yanında gider ya sirke,şalgam filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SüperSiper -- 26 Mayıs 2010; 4:58:39 >
  • bu şekilde kilo vermeniz gerekiyor....ve yemenize dikkat etmelisiniz
  • Mide yanması var 4 gündür geçmedi.Bugün netten araştırdım evde olan malzemelerden en mantıklı o çıktı.
    Baya bi geçirdi neredeyse %95 falan.Birde evde alkol bulamadıgım zaman sirkeyi şarap diye hayal edip içerip çok hoşuma gidiyor.Baya bi faydası varmış nette baktımda o yüzden düzenli içmeye karar verdim.
    Fikrinizi alayım dedim.

dipnot : aslında içememem gerekiyor fakat işin dogursu canım çok sıtkın oldugu zaman acı çekmek istemiştim ve dolapta sirke vardı içmesi çok igrençdir diye kafaya dikmiştim oradan beri alışkanlık gibi bişi oldu rahatsız etmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 26 Mayıs 2010; 5:17:10 >
  • öyle sanıyorumki bi kaç ay sonra mideniz delinir :D
    benim boğazım ağırıyodu elma sirkesi iç az bişe geçer dediler bi çay kaşığı içtim her tarafımdan ateş çıktı :8
    sen bi su bardağını içersen nolur tahmin bile edemiyorum
  • Babamda sabah akşam sek içiyo 2 yıldır hiç bişey olmadı ayrıca 20 kilo verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saça limon sürmek zararlı mı??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • normalde Sirke Saf sirke mide dostudur ama Bakkalarda satılan katlılı E222-Sirkeler Mideyi öz suyunu Traformansyona ugratarak Mide .
  • güzel devam et. bende çorbaya atılmasını nseviyom. sünnetmiş de
  • Sirke asidik değil mi? Mide yanmasını nasıl geçiriyor? Mahveder valla mideyi.
  • ıyyy leşşş nasıl içion la onu
  • evet sirkede asetik asit var ama çok kuvvetli bir asit değil,mide asidine göre zayıf,o yüzden tampon etkisi yaratıyor olabilir.
  • salataya sirke.... canım çekti yanınada yoğurt böyle yaz gününde ideal bir yemek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

normalde Sirke Saf sirke mide dostudur ama Bakkalarda satılan katlılı E222-Sirkeler Mideyi öz suyunu Traformansyona ugratarak Mide .

bak bunu dikkate alacagım teşekkürler.
  • bazı besinler sanki sihirli gibi örnegin aşagıda ki besinleri sürekli tüketen birinin ömür ve hastalıklara direnci güç gibi bazı özellikleri hep ileri seviye oluyor.Uzun ömürlü 100 aşından fazla yaşayan adamlara soruldugunda hep Yogurt yada bal yediklerini söylerler misal

sarımsak
    Yogurt
    Elma sirkesi
    Bal
  • annem hastalanmıştı yıllar önce içtiği için..

ben ise her sabah ve yatmadan önce yarım su bardağına bir tatlı kaşığı sirke karıştırıp içiyorum..

seboreik dermatitim varda..yüzde oluşan kızarıkları giderdiğini gözlemledim..inşAllah kökünden geçirecek..

ancak sirkeden sirkeye fark var..paraya kıyıp gidip KEMAL KÜKRER &100 GURME sirke alın...

3-4 liralık bakkal sirkesi alıp mahvetmeyin kendinizi..
  • babamda aynı sorun vardı sonunda mide kanaması varmış bi doktora görün
  • Bende Elma sirkesine bayılırım sirkesiz salata yemem. Bazende 1 yemek kaşığı kadar saf olarak içiyorum. Bagımlılık yaptı resmen. Canım çekti birazdan salata yapıp bol sirkeyle yiyeyim bari l.gif]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 26 Mayıs 2010; 21:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Sirke asidik değil mi? Mide yanmasını nasıl geçiriyor? Mahveder valla mideyi.

Mide asidinden daha güçlü olacağını sanmam.
  • Ben bir damlasına ve kokusuna bile tahammül edemzken senin 1 bardak dolusu sirke diktiğini okuyunca benim midem bi hoş oldu.Ne mide varmış adamda be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Sc@field -- 26 Mayıs 2010; 21:09:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.