Şimdi Ara

Şırıngayla Kan çeken adam : Vladimir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu abimiz iyi güzelde kaçış ve kovalama skili yok acaba spellere ghost +flash almali miyiz yoksa ghost +tp mi yapalim
    dipnot:forumda onca kafa kesen konu varken gelipte benim konumu siliyorlar anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben midde oynuyorum sicra tutustur 6 lwldrn sonraysan u ile tekliyorsu. zaten olmadi tutustur birak kacis olarak w var :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıçra+hayalet iyi gider.
  • Kesinlikle flash ve ghost almalisin. Botuda onlarin cd sini azalrip ekstra ozellik verene efsunlarsin. Solo tepesiz olurmu yaww diyen olursa sussunlar diye al son saniye degistir. Tp benim oyun tarzima uymuyor mesela

• Solo Flash + TP = Buildine Luden Ekle Botu upgrade edip +20 Hız olanını al + 3 Drake = Usain Vladimir
  • nerde oynadığına göre değişir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeNoPHoBiaTiC

Solo Flash + TP = Buildine Luden Ekle Botu upgrade edip +20 Hız olanını al + 3 Drake = Usain Vladimir

Hangi cizmeyi alayim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeNoPHoBiaTiC

Solo Flash + TP = Buildine Luden Ekle Botu upgrade edip +20 Hız olanını al + 3 Drake = Usain Vladimir

Ahahaha çok.iyi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Kesinlikle flash ve ghost almalisin. Botuda onlarin cd sini azalrip ekstra ozellik verene efsunlarsin. Solo tepesiz olurmu yaww diyen olursa sussunlar diye al son saniye degistir. Tp benim oyun tarzima uymuyor mesela

Bir takım savaşı patlak verdiğinde ve karşındaki tp attığında sen ne yapıyorsun peki 4v5 savaşırken takımın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Kesinlikle flash ve ghost almalisin. Botuda onlarin cd sini azalrip ekstra ozellik verene efsunlarsin. Solo tepesiz olurmu yaww diyen olursa sussunlar diye al son saniye degistir. Tp benim oyun tarzima uymuyor mesela

Bir takım savaşı patlak verdiğinde ve karşındaki tp attığında sen ne yapıyorsun peki 4v5 savaşırken takımın.

Tp benim oyun tarzima uymuyor, Kullanamiyorum bari kendime bi yararim olsun ? Tp yi laneye gitmekfen baska bisey icin kullanmiyorum genelde. Minionlar kuleye dadancak olursa kullaniyorum zma genede aşşagida tf baslarda cd de oluyo yani bana zarardan baska bisey degil

• flash ghost + mavi efsun 3 sezondur her spelli denedim vlada en viable'ı bu top lane'e tp al diye zırlayanları takma sen
  • mscdd7 M kullanıcısına yanıt
    O Karşıya veya Senin Buildine Göre değişir.İonia yada Büyü Nüfuzu veren eğer Karşıda Tanky bi takımda yoksa Ki bu yoksa zaten genelde hoplamalı zıplamalı bi takım oluo Rylada alabirsin
  • Ghost+ignite alirim hep

• clarity ile heal alıyorum genelde
  • XeNoPHoBiaTiC kullanıcısına yanıt
    solo değil top diye 1208940897214807921780947809217894217894789127894789127894789214789127890478921789472891497821789478214 kez mi söylemem lazım?
  • batublood kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Reaper

flash ghost + mavi efsun 3 sezondur her spelli denedim vlada en viable'ı bu top lane'e tp al diye zırlayanları takma sen

Bu adamı dinle. Fazla bilir kişi gibi duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.