Şimdi Ara

şirince'de (selçuk) kışın nerede kalalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadaşımla kasım ortası aralık başı gibi şirince'ye gidip 1-2 gece kalmayı planlıyoruz..öncelikle kışın şirince'ye gitme fikri nasıldır? ilk baharda fln harika oluyor fakat kışın hiç gitmedim..ne bileyim sömine karşısında şarap içmek güzel olur herhalde..herhangi bir etkinlik oluyormu yemekte çalgılar türküler yada işte gündüz ata binip gezmek vb...birde çok pahalı olmayan bir pansiyon varmıdır? giden kalan nereleri önerir? yoksa hiç şirinceye gitmeyelimde başka bir yeremi gidelim? ikimizde izmirdeyiz..ama kız aydında okuyor..kışın hafta sonu aydndan gidecez tatile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 18 Eylül 2011; 16:41:43 >

• mükemmel bir tercih, fevkalade bir tercih aynısını biz yaptık ilk günkü gibi bir daha aşık olursunuz birbirinize yani biz öyle olduk.. hatta en son geçen sene gittik bu sene bir daha düşünüyoruz.. kışın kimsecikler yok tatil için sessiz sakin, doğayla içiçe olması dalında olmuş turuncu mandalina ağaçlarıyla çok güzel şehrin yoğunluğunu insanlarla uğraşmanın yorgunluğunu 1 günde atarsınız üstünüzden kendinize gelirsiniz gerçi bunları biliyosundur daha önceden gitmişsin bende gaza geldim hemen anlatmaya başladım şirinceyi görünce gelelim pansiyon konusuna öncelikle pansiyonların olduğu sokağı biliyor musun bilmiyorum ama o sokağı tarif edeyim.. Selçuk otogarda indin ışıklardan karşıya geçtin, otogarın tam karşısında cafe-park karışımı birşey var onun içinden geçerek ilerlemeye devam ettin park bitince efes müzesi var direk görürsünüz onun yanından yukarı doğru bir bayır çıkıyor 1047. sokak o bayırın başında bir pansiyon var ordan dümdüz yukarı çıkıyorsun 25m felan sonra hemen ilk sola giriyorsun eski evleri göreceksin direk zaten.. orada pansiyon var birkaç tane... Kaldığımız pansiyonun adını hatırlayamadım ama bi hatuna sorarım sonra adını yazarım pansiyonun. Solda 2. pansiyon olması lazım. Kapısı western filmlerindeki bar kapıları şeklinde geceliği 50tl aynı zamanda sabah kahvaltısı var. Çok hoş, tatlı bir aile işletiyor, gittiğimizde bir tek biz vardık zaten çok memnun kaldık. Evler kerpiç diye hatırlıyorum, odaların güzelliğini tarif bile edemem en az bir 70 yıl geçmişe götürüyor sizi.. Dediğin gibi şömine yok ama klima war Girişte hemen soldaki oda da kaldık sokaktaki ses rahatsız etmesin dediler isterseniz arkadan o da verelim demişlerdi fakat çok memnun kaldık o oda güzel Bence oranın ruhunu anlamak için öyle bir yerde kalmak şart..

• ama bu selçukta..ben şirincede sormuştum..yinede teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.