Şimdi Ara

Sırf para için hayatını çöpe atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf 50-60k bandında maaş alacağım diye tüm sosyal ve kişisel hayatını mahvetmektir. Onun yerine ver 20-25k (misalen), hem sosyal hayatımı hem özel hayatımı hem de hayatımı denge içinde, huzurlu bir şekilde sürdüreyim abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 11 Mart 2023; 17:38:44 >

• katiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size giren çıkan ne abi doktor olup burdakilerin yüzde 90ından sosyal tonla adam var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giren çıkan bir şey yok da sadece kendi perspektifimden mantıksız olduğunu belirtmek istedim. :)

• sosyal olmaktan kasıt ne?
    bir de doktor maaşlarına laf eden yok, buradaki handikap kafa patlatan insanların çok daha düşük maaşlar alması. doktorlar en yüksek maaşı alır, yıllardır böyleydi.
    bir de doktorlar ayda 300 saat çalışıyor, kötü bir durum sosyallik için. işi olup rahat çalışıp tonla para kazanan adam da sosyal olmayabilir. bu bir avuntudur lakin pratisyenler 60k alıyorsa büyük sıkıntı var demektir. pratisyenler 60 alıyorsa, bir mühendis de 40 almalı. uzman doktorlar vesaire bunlar için söylediğimiz rakamlar normal.
    burada tartışılanlar DOKTOR MAAŞI değil pratisyenlerin yaklaşık 12 asgari almasıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nick-yorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum bilgisayar bilimi benim ta çocukluk hayalim ve idealim doğrultusunda seçtiğim bir alan. Sadece arada bir sağlıkla gelgitlerim oldu onun da sebebi zaman zaman yaşadığım duygusal durumlar... Ben bu işe tüm hayatımı, ömrümü adamaya hazırım :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Para ticarette, dolarda, euroda...
    Doktorlar yine maaşlı çalışanlar arasında en iyi durumda olanlardan biri ama tek amaç para ise kazanılan para/verilen emek oranı çok yüksek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 11 Mart 2023; 18:34:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşte o yüzden

CENG    

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.