Şimdi Ara

Sırf bu yüzden 5k-17 k ya attı (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama yerine hukuk yazdım ben nerden bileyim myolarda girecek işin içine zaten resme bakınca bariz hata olduğu belli ama ösym dilekçeme cevap bile vermedi ve obp mağduru oldum acaba dh den sesimi duyurabilir miyim

BUDA SONUÇ
    https://forum.donanimhaber.com/kirik-obp-ile-istanbulda-hukuk-deneyecegim-editleyecegim-ikinci-edit-geldi--120831888#120831888

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagginsgiller -- 18 Temmuz 2017; 2:18:46 >

• up
  • hukuk diye adalete mi yerleştin yani anlamadım tam
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagginsgiller

evet

bunda suçlu olarak ösym yi görmen baya ilginç. itirazına nasıl bir karşılık bekliyordun ki
  • Fasist Diktator kullanıcısına yanıt
    arama yerine hukuk yazınca neden adalet geliyor bunu en büyük sebebide adalet bölümünün hukuk fakültesinde eğitim görmesi kendi binasi olsa adalet meslek yüksekokulu yazacaktı
  • Korkuyorum yapmayin soyle seyler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uppp
  • Açıkçası dikkatli bir şekilde okumadığınız için hata sizde. Sonuçta orada Adalet diye yazıyor. ÖSYM'nin yapabileceği bir şey yok. Dikkatli olmalıydınız.
  • hukuk fakültesinde olduğu için hukuk yazıldığında çıkıyor olabilir mi
  • Son 20 senede böyle bir şey yapan tek insan olduğunuzu düşünüyorum . Yapacak hiçbir şey yok 1 sene daha hazırlanın yada bitirip gelin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Son 20 senede böyle bir şey yapan tek insan olduğunuzu düşünüyorum . Yapacak hiçbir şey yok 1 sene daha hazırlanın yada bitirip gelin.

Zaten adam bu sene yerleşmemiş, yerleşmiş olamaz daha tercihler bile başlamadı, geçen sene yerleşmiş 1 sene zaten geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Son 20 senede böyle bir şey yapan tek insan olduğunuzu düşünüyorum . Yapacak hiçbir şey yok 1 sene daha hazırlanın yada bitirip gelin.

Zaten adam bu sene yerleşmemiş, yerleşmiş olamaz daha tercihler bile başlamadı, geçen sene yerleşmiş 1 sene zaten geçti.

Dalgınlığıma gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluyor arkadaşlar işte öyle hatalar bizde ders çıkaralım her bölümün kodlarını hali hazırda kontrol edecektiniz yökatlasdan yapacak birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.