Şimdi Ara

Sırf bir oyun için fenalık geçirmek istemiyorsanız okuyun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Canıma tak etti.Geçende bir oyuna girdim inanın artık oyundan soğudum.7/0/0 bitirdiğim oyunda takımım yüzünden kaybettim.Sonra taşıdığım maç ADC vayne oynuyorum adamlara laf anlatamıyoruz daha dediğim şeyin anlamını bile bilmiyorlar.Gereksiz konuşan boş beyinli flamerlar,yaşı 13-14 ün altında moronlar,yaşıyla aklını karıştırmış 20-30 yaş arası yaşıyla övünen boş beyinli insanlar,küçük bir oyun kavgasını adres ver bilmem neye çeviren insanlar hepsinden nefret ediyorum.Yeter canıma tak etti.Taşıdığım oyunda bile riot ban vermeyi başardı.Hadi diyelim yançara ban verildi.Ya diğerinde yaşadıklarım? Sur vermeyen takım, koridor kavgası yüzünden feedleyen flame yapan insanlar,bir şey biliyormuş gibi konuşup heroyu bana öğretmeye çalışanlar (Skorum 20 nin üstünde üstelik adamın karşılaşma geçmişine siteden baktım adam bana öğretmeye çalıştığı heroyu hayatında oynamamış bile) basede bekleyip daha yaratıcı küfürler düşünen insanlar.

    Not:Banlanan çarda dediğim tek şey:Ağla, seninle muhatap olamam git yaşıtlarınla eğlen,oyun sonu raporlayacağım.
    Bıktım ya bıktım noluyoruz.EU Westte bile adamların en fazla söylediği şey you're noob bu kadar ya.Noluyoruz abi nefret ediyorum ya.Türkiye gittikçe kötüye gidiyor.Adam gitmiş bir de ben bilmem ne çekicem 2 dk afk yım diyor.Bide utanmadan sebebinide söylüyor.

    Eğer bir oyun yüzünden psikolojinizin bozulmasını istemiyorsanız derhal lolü silin ben dün sildim bir daha yüklememek üzere.Ve gidin kazaya bıraktığınız namazlarınızı kılın daha iyi inanın daha rahatlayacaksınız.

    Bıktım yeter artık bu ne iyi oynuyoruz harcanıyoruz resmen 40 dklık göz hapsi her oyun.Bir şey de yapamıyoruz.Taşımakta zorlaştı zaten.

    ADC alıyorum support bilmiyor yada saçma sapan herolar alıp feedliyor (yasuodur zeddir). Neymiş efendim 6 dan sonra adamları mahvedicekmişiz.Skordan söz etmeyeceğim bile.

    Support oluyorum zaten tr de adc bilen varsa iletişime geçsin hepsi adc den bi haber.

    Mid ve Soloya geçiyorum jungle canavarlara ölüyor, baskın atmıyor ve en önemliside boş boş konuşuyor akıl veriyor.

    Jungle'a geçiyorum lane de düzgün durmayan insanlar yüzünden jungle farkı sözlerine uğruyorum.

    Hepsini muteliyorum bu sefer feedliyorlar 4 kat sinirleniyorum.Üstelik ceza yeme gibi bir lüksleride yok hepsi rahat rahat feedlemeye devam ediyor.Kesinlikle bu oyun bilerek feedlemeye ban vermiyor.İyi oynayanı haksız çıkaran bir sistem var.Eğer gerçekten yaş aralığı düşük bir oyun istiyorsanız alın oyununuz sizin olsun.Bu kadar yaptıklarından sonra sinirime hakim olucaksam benim haşa peygamber olmam gerekir.Çünkü bunlara sabredebilecekler ya ruhsuzdur yada bu insanlardan biridir.

    Sildim pişman değilim eleştiri yapıcaklarda gelebilirler lakin bu gerçeği göremeyen insanların ve burada bu konuyu eleştiricek insanların o söylediğim insanlardan bir farkının olduğunuda düşünmüyorum.

    Ha sabredenler vardır böyle.Ama inanın ben yapamam ve bu yüzden oyunu sildim.Yapabilenlere de helal olsun başarılar.

    Ha birde oyun önerisi istiyorum şöyle TR sunucusu olması şart değil boyutuda lol kadar olsun en fazla şöyle güzel bir oyun önerisi fena olmaz.Web tabanlı olabilir sadece vakit öldürmek için.Bugünlerde biraz yoğunum zaten.







  • Sakin ol ve west e gec

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ordaydım ama ne bileyim oraya alıştım ama ne bilem ordada maini Ezreal yaptım 10 levelim düşük leveller geldiği için karşıya eğlenceli oluyor baya :) Zaten geri yüklesem bile sadece günün ilk bonusunu almak için girerim.
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Hocam geçenlerde açmıştım bi konu bronzlar tarafından taşındım diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada oyun olarak haxball önerebilirim, seviyeli insanlara denk gelirseniz çok sarar ama gündüz oynamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Flamer bir tip "tim".Ancak son zamanlarda gayet normal oynuyordum.İnsanlarla muhatap olmasam bile feedledikleri zamanki o sinirim çok ayrı.Oyunu silin demek sen nasıl anladıysan bilmiyorum ama zaten bir oyundan dolayı fenalık geçirmek istemiyorsanız okuyun dedim.Giripte okumak okumamak sana kalmış ama benim düşüncem budur.Sur vermeyen takıma sövmedim hatta onlar bana sövdüler tek yazdıklarım:

    ağla,oyun sonunda reportsun,raporla o zaman umrumda değil

    bu yazıların dışında zaten gır gır şamata diğer takımla konuşuyordum.Diğer takımda bana hak verdi zaten.Onlarda oyunu kazanmayı hakettiğimi söylediler.

    Bir diğer konu adam bana geliyorsa karşıyada geliyor evet bunun farkındayım ancak riotun bizden istediğide şu:

    Yanına feeder ı koyarım her türlü sinirini bozacak şeyi koyarım ama sinirlenirsen hesabını alırım. budur yani.

    O taşıyorsa bende taşıyacam konusuna gelince sanırım yazıyı tam olarak okumadan verilmiş bir cevap.Zaten yarısında bıraktım demişsin.
    Ben beceremiyorum diye oyunu bırakın demedim zaten her sup oyunumda oyun uzadığında asistim 20 nin hatta 30 un üstünde olur.Diğer koridorlarda da feeder takım varsa bile 10'un 15 in üstünde olur.Değilse 20 nin üstünde olur.Zaten ks ci bir tipte değilim yeterki takım kassında şu oyundan bir kurtulayım diyen bir tipim asla da killim alındı diye ağlamadım yeterki oynayan biri olsun.

    Onlar bana sövdüler ancak hiçbirisi ceza almadı buda dünyadaki gerçek adaletlerden biridir (sizin deyiminizle)

    Valla silmek silmemek iradeniz.Ama ben bir oyun yüzünden psikolojimin bozulmasına izin veremem.Takdir okuyanlara ait. (lütfen düzgün okuyun)




  • Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler oyun önerisi için deneyeceğim.Gündüz oynamam bu deneyimlerimden sonra seni dinleyeceğim :D
  • Trde oynamak gerçekten çok zor. Normal oyuna girdiğim zaman bile takımdakileri sustuyorum. Küfürü zartu zurtu geçtim boş muhabbete tahammülüm kalmadı artık. Bide birisi chate bişey yazdıkça dıt dıt ses geliyor oynarken birileri bişey yazınca gözüm kayıyor devamlı. Zaten trnin nasıl bi server olduğu ortada. Normal oyuna giriyorum,seçim ekranındayız yazıyorum oraya mid diye. Adam gidip katarina lockluyor bir şey demeden etmeden. Odaya girince üst üste 50 tane
    mid
    mid
    mid
    mid

    yazmanıza gerek yok. Bir kere yazmanız yetiyor. Westteki hesabıma giriyorum seçim ekranında ya yazan 1 kere yazıyor nereye gideceğini,ya da hiç bişey yazmıyor bi karakter seçip locklamadan bekliyor. İnsanlar bir şey demeden anlaşıyor. Zaten denk gelen türklerde direk belli ediyor kendini. Geçen gün mide viktor geldi birisi öldüğü zaman "he is verry low" yazıyor. Kendisi öldüğü zaman chate alsşjdşaldjlsşajdsjadas :DD yazıyor. Direk sordum türk müsün diye. Cevap vermedi. Girdim op ggye nicki yazdım arattım,masteryslere baktım türkçe yazıyor. Hemen belli ediyoruz kendimizi yeminle.




  • Diğer koridordaki skorlar asist değil aldığım kill bu arada.Zaten kill salmayada yeterince özen gösteren biriyim.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Aynen WEST te hiç sıkıntı yaşamadım ama yinede artık soğudum yapcak bişi yok gibi.Oraya gider gitmez 50 tane türkle karşılaştım hatta rakibim 5 türktü ve flame yapan bir tek Türkler vardı.Her yerde belli ediyoruz.Adamlar adc ye kill salmıyor skorum: 4/6/20 onlarla girmez olaydım Türklerle pre girilmez tabii.6/15/7 Fiora jinx report diyor.Nasus ilah olmuş tek atıyor ve suçlu feedleyen ben oluyorum.Ne Türklerle oyun oynarım nede TR sunucusunda oynarım.Hatta EU Westteki düşüncem şuydu:

    Karşıma bir Türk gelse de ezsem!!
  • Kaybetmek için başka ne bahane gerekiyordu ki? Birileri besleyecek ve bozgun alacaksın bu kadar basit.Her eloda besleyen var.Küfürse küfür;mutele herkesi oyuna bak.Her yeni oyuna girdiğinde çocuk zihniyetli birilerinin gelmemesini umut edeceksin.O kadar eski pro yayıncı var.Onların da takımında besleyen oluyor.Ustalık kümesinde adam ama 1/8 gidebiliyor.Düşük elonun farkı ise,telafi için çaba göstermemeleri ve çene çalmak.O adamlar o eloda yaşıyor.Yavaş yavaş çıkacaksın ve kurtulacaksın.
    -
    Sezon 6 yazında altın I civarına çıkmıştım.90 Lpler falandı.Sonra öyle bir bozgun almaya başladım ki.Bitmedi lanet gibi.Her el besleyen,küfür edenler,afklar;kule altına depar atıp besleyenler falan.3 günde 400 civarı lp kaybettim,21 bozgun ile.Oyunu sildim.Ertesi gün tekrar yükledim çünkü sıkıldım.Onlardan iyiysen,hakettiğin yere çıkana kadar çekeceksin derdi.Her şeyin bedeli var işte




  • Postal Dude P kullanıcısına yanıt
    Sende bir bakıma haklısın zaten.Ama ben psikolojimi bozmak için kafayı yemek için değil vakit geçirmek için oyun oynuyorum.Varmı şöyle vakit geçirmelik bildiğin moba veya şöyle mmorpg oyun? Web tabanlıda olabilir sıkıntı değil.
  • Oynayacağın her türlü online oyunun düşük elosunda genelde saçma sapan insanlar olacak ve sinirleneceksin. Kendine hakim olmayı öğrenmen lazım. Rastgele oyuna gelen insanların laflarını ciddiye almaman, hatta kahkaha ata ata gülmen lazım. Bak 10 maçın üçünde ne yaparsan yap taşıyamazsın diğer üçünde sen feedlesen taşırlar. Kalan dört maçın kaderinide sen belirlersin. Hemen hemen böyle yani. Düşük eloda adam elbette kötü oynar. Bam güm oynuyorlar gidip gidip ölüyorlar açılıp tek dolaşıp ölüyorlar 3 kişiye girip ölüyorlar yani bunlar gayet normal. Gülüp geçip onların arkasını toparlaman lazım. Madem iyisin, ben bu eloda misafirim diyeceksin. Bir şeyleri mutlaka eksik yapıyorsundur onları taşıyamıyorsan. Youtubede rehber videoları izleyerek, öldüğün kısımları izleyerek bir haftada bile geliştirirsin kendini. Tamamen kendine odaklanman lazım. Ben neyi yapamadım da bunları taşıyamadım demen lazım. Kendine değil takım arkadaşlarına odaklandığın zaman gelişimin durur. Sinirlerine hakim olman lazım önce




  • Herkes kendi oyununu en iyisi zannettiği için bu halde oyun.


    Az önceki oyundan bahsedeyim. Tank kas dediler xin zhao ile tanka döndüm. 2-0-6 gidiyorum.

    Karşıda Garen, Talon çok güzel kaçıyor. Dk 1 ben kırmızıyı keserken Midimiz Diana rakip Talon`a FB yi veriyor.


    Oyun 30. dk lara geldi. Bizim Janna ve Vayne kardeşimiz Garen kovalıyor. Bizim baseden rakip baseye kadar. Ardından karşı Jungle Master Yi gelip killeri toplayıp gidiyor.


    Ama sorun benim gang atmamammış. Kule tanklıyorum 150 vuruyor kule 20 vuruşta. Adamlar 1 dakika süre zarfında kule altındaki adamı kesemiyor. Sorun benim tank kasmam oldu bu seferde.


    Oyunda yenildik. İstatistik ekranında dedikleri şey şu Masterın attığı dmg bak bizimkinin attığı dmg bak.



    İşte bu yüzden muteyi basacaksın. Trollemek için oyuna gireceksin. Ya sen kanser olacaksın yada kanser edeceksin.
  • Yeni oyun modu geldi diye oynuyordum haftasonu, bugün biraz normal atar yine ders çalışırım dedim 1 tane normal maç olmadı toplamda 5 maç attım bu ne yahu 3 adc almalar mı yoksa desteği yalnız bırakıp 2 top yapmalar mı dersin.Karar verdim zaten oyun modu dışında daha da girmicem.
  • Su oyunda chat kalksin oyun zevki 10 kat artmazsa gelin beni bulun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca ben pek etkilenmem söylenenlerden, sinirlenirim ama kriz derecesine gelmem yani oynarken biraz rahatim diyebilirim. Kötü mü oynuyorum derseniz main sup ve genel manada fena da değilimdir ama her zaman da perfect oyun sergileyeniyorum.. Velhasıl benim arkadaş dia 1 bitirmişti geçen sezonu. Bu sezona da smurf hesap kasıyordu ilk 10 maçında s1 miydi g5 miydi ne attıydı riot.. Kaybetmeye tahammül edemiyordu resmen harita kontrolü, oyunu okuyabilmesi karakter ve item bilgisi falan baya iyi yani ama şöyle bişey var çok çabuk tilt olabiliyor. Bu çabuk tilt olması yüzünden seri maçlarını bile ya çok zor görüyordu ya da göremiyordu.. Sonrasında oyun başı hem kendi takımını hem de rakip takımını mutelemeye başladı ve bildiği gibi oynadı ve seri bir şekilde maç kazanmaya başladı su an smurf hesabı dia 4 hedefi bu sezon challenger olmak. Yanı maç başı her iki takımı da mutele derim yararı dokunabilir vesselam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun oyun olduğunu anladığınız zaman bunların hiçbiri olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • West sunucusunda oyna hocam çok ucuza hesap satan yerler var al onunla başla kafan rahat etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayari kaldirmiyor oyunu gelmis ranked oynuyor,ilk 10 dk afk gelir gelmez 5 defa oldu.isin en kotu tarafi bu afk yokken kazandigimiz oyunu bu denyo gelince kaybetmistik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.