Şimdi Ara

Sırf akp gitsin diye hdp oy vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekşi sözlükte son zamanlarda açılan çoğu başlıkta bilinç altına işlenen bir mesaj bu :sırf akp gitsin diye hdp oy vermek, yaw terör örgütünün yandaşcısı batıda şirin özgürlük naraları atan ,doğunun anasını ağlatan onlarca sehitin verilmesine sebeb olan bu harekete ne olduda ulusalcılar, atatürkçüler, geziciler, fcemaat oy veriyor anlamış değilim ,akparti size naptıda sırf akparti gitsin diye hdp gibi terörü besleyen bir partiye nasıl oy verebiliyorsunuz ? nasıl bir akıl nasıl bir mantık ?
    Yarın öbür gün mecliste koalisyonu olan bir hükümet geldimi ben sizi görücem..

Not:akpartiliyim, bazen diyorum şu diğer partiler bi ikditara gelsede birazda biz ülkede her olan olayı onların üstüne atıp facede twittterda orda burda eleştirsek küfür etsek arkalarında konuşup sallasak her ortamda gersek .,

iyi günler..

• marjinal sol verebilir çünkü komunizm akımını aşırı savunurlar, aşırı özgürlük isterler ve hiyerarşik düzeni reddederler ve özünde devletle savaştıklarından marjinal sol ortak tababında aynı çizgiye gelirler. Bende Ak partiliyim ama benim bildiğim temel sebep bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen istediği partiye oy verebilir.
  • Bayağı şey yazdım da sana sonra geri sildim. Mahşer günü Allah doğruyu yanlışı gösterecek.

• Fazlaca geniş olmaktır. Teröristten medet ummaktır. Türklüğünden ödün vermektir.

• hocam siz neden akpye veriyorsunuz oyunuzu akp gitsin diye oy verenler demek ki gidisattan memnun degil mesele bu yani sizler her seyi ergenekona balyoza geziye faiz lobisine paralele atiyorsunuz da niye size yonelen dusunceleri ve suclamalari kabul edemiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aslında AKP'li olmayanların ne kadar bezdirildiğinin bir göstergesi değil mi ?. AKP gitsinde nolursa olsun moduna girdi insanlar ama şahsen HDP ye vermek PKK ya vermektir açık net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı insanlar görüyorum sırf "Akp gitsin" diye "Tek çare ABD Türkiye'yi işgal edicek" yazanlar oldu Cumhurbaşkanlığı seçiminde.
  • maksat akp zarar görsün diye aklınıza gelmeyecek, hayal bile edilemeyecek şeyleri yapanlar, yapmayı düşünenler, gözleri dönmüş olanlar var maalesef.
    sorsanız bunlar milliyetçidir, demokrasiye saygılıdır, ahlaki değerlere sahiptir.

bu kafa olduğu sürece akp 897897 seçim daha ezer geçer.
  • Eğer hdp barajı geçmezse AKP ye oy vermek ile hdp ye oy vermenin bir farkı yok.
    Eğer barajı geçerse pkk ya oy vermek ile hdp ye oy vermenin bir farkı yok.

• Cozum surecini destekliyorum belki sana ne ?

• Resmen saçmalığın daniskasıdır.
  • biri hırsız biri katil

zaten göreceksiniz ikisi koalisyon yapacak.
  • Eksik yazmışım bir önceki mesajımda. HDP ye oy vermekle AKP ye oy vermek arasında bir fark yok. Neden olduğunu şuraya bakın anlayacaksınız.

http://www.hurriyet.com.tr/secim2011/default.html

Diyarbakır
    Milletvekili sayısı : 11
    HDP = 6
    AKP = 5

Eğer HDP barajı geçemezse
    AKP = 11
    diğer = 0 (çünkü en yakın rakip parti %2 ile CHP belki 1 milletvekili çıkartabilir hdp baraj geçemezse)

Hakkari
    Milletvekili sayısı : 3
    HDP = 3
    Diğer = 0
    Eğer HDP Barajı Geçemezse
    AKP = 3
    Diğer = 0

Ağrı
    AKP = 3
    HDP = 1
    AKP = 4
    vs vs uzar gider.

HDP barajı geçemezse aşağıdaki haritada kahverengi gördüğünüz yerler de sarı olacak. Yani akp hdp nin milletvekilliklerinin tamamını alacak. çünkü o bölgelerde mhp nin ve chp nin oyu yok denecek kadar az.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Eksik yazmışım bir önceki mesajımda. HDP ye oy vermekle AKP ye oy vermek arasında bir fark yok. Neden olduğunu şuraya bakın anlayacaksınız.

http://www.hurriyet.com.tr/secim2011/default.html

Diyarbakır
    Milletvekili sayısı : 11
    HDP = 6
    AKP = 5

Eğer HDP barajı geçemezse
    AKP = 11
    diğer = 0 (çünkü en yakın rakip parti %2 ile CHP belki 1 milletvekili çıkartabilir hdp baraj geçemezse)

Hakkari
    Milletvekili sayısı : 3
    HDP = 3
    Diğer = 0
    AKP = 3
    Diğer = 0

Ağrı
    AKP = 3
    HDP = 1
    AKP = 4
    vs vs uzar gider.

HDP barajı geçemezse aşağıdaki haritada kahverengi gördüğünüz yerler de sarı olacak. Yani akp hdp nin milletvekilliklerinin tamamını alacak. çünkü o bölgelerde mhp nin ve chp nin oyu yok denecek kadar az.

HDP Güneydoğu'yu kazanacağına AKP kazansın. Gayet mantıklı.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Ben HDP güneydoğuyu alsın demiyorum. Bana kalsa tek bir oy bile alamasın HDP. HDP nin bu kadar güçlü olmasının da sorumlusu PKK ya göz yuman AKP dir.

HDP ye oy vermek ile AKP ye oy vermek arasında bir fark olmayacağını söylüyorum. HDP nin barajı geçmesi zor. Velev ki barajı geçtiler. O zaman anayasayı değiştirmek için HDP nin oylarına ihtiyacı olacak AKP nin. Bu iki partinin değiştireceği anayasanın neler getirebileceğini tahmin etmek çok da zor değil.
  • bunun için HDP'ye oy vermem
  • bu seçimde oy kullanmayacağım ama şunuda düşünmeden edemiyourum
    cemretu'l-akabe'i yenmek için yanındaki küçük şeytanı safına çekmelisin
  • Gördüğüm kadarıyla HDP'nin seçim barajını geçmesi için vermeyi düşünüyorlar oyları. Denilen hesap doğru, eğer HDP %10 barajını geçemezse çoğu milletvekilini AKP alacak.
    Bu noktada yanlış olan şey kendini temsil eden kişiye değil iktidar yara alsın diye oy vermek. O yüzden yapılması gereken seçim barajının düşürülmesi.

• Sirf akp devrilsin diye oyum hdp ye chp ye verdikde noldu yillardir degisim sart

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.